Şimdi Ara

DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
45
Favori
20.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu daha önceden okumuştum, bu tarz şeylere pek inanmayan biriyim fakat Mantıksız gelen hiçbirşey yok hepsi mantıklı geliyor ve Gerçek olabilme ihtimali var
  • Güzel yazi
  • bunlara inan varmı hala
  • hepsini okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry0006

bunlara inan varmı hala
    Ben "bunları bilmeyen var mı lan halâ" diyordum ki daha yeni okuyan, üstüne üstlük inanmayan saçma bulan insanlar bile varmış. Peh..

Globalleşen dünyayı parayla yönetirsiniz. Finansal olarak güçlü olmanız için dünyada kapitalizm ve emperyalizm felsefeleri hakim olmalı. Bunların yetmediği yerde vurucu güç olarak faşizm devreye girer. Bugün gelişmiş ülkelerin hepsinin uyguladığı politika da budur zaten. Finansal olarak dünyayı yönetmek için; tüketilirliği hiç bitmeyen, bitmeyecek olan gıda sektörüne el atarsınız. Bugün Coca Cola, McDonald's, Burger King, Starbucks vs. gibi dünyaca ünlü şirketlerin patenti Amerika'ya ait olsa da hisseleri hep yahudilerin elindedir. Bu Yahudi ailelerinin tamamı bir kaç aileye bağlıdır. Bunların en büyüğü Rothschild hanedanlığı.

Kökenleri 1500'lü yıllara dayanır ama atılımı yapıp dünyadaki kaynakları ele geçirmeye başlayan Mayer Amschel Rothschild 1744-1812 yılları arasında yaşamış. Aile hakkında çok bilgi vermeye gerek yok araştıran öğrenir. İlk aşamada bu adamların Amerikan Doları'nı ve İngiliz Sterlin'ini basarak bu ülkelerin hükümetlerine kredi olarak verdiğini belirtmem yeterli. Bu da kendileri için sınırsız para kaynağı olması anlamına geliyor. Bill Gates gibi 85-90 milyar dolar falan değil. Trilyon dolarlardan bahsediyoruz. Hayali gelebilir ama bildiğiniz her şeyin sahibi bu adamlar.

Bir de bu adamların desteğiyle Amerika'da aynı politikayı kullanarak zengin olan ve dünyayı yöneten başka bir aile var. Rockefeller ailesi. Aslında kendileri Rothschild'in Amerika'daki koludur. Bu ailelerin hepsi üst düzey mason olup; mason localarından istihbarat kurumlarına (CIA, MOSSAD vs.), petrol şirketlerinden gıda şirketlerine, araba üreticilerinden ağır silah üreticilerine, ülkelerin hükümetlerine ve tüm siyasilere, futbol müzik ve sinema dünyasına hükmederler. Bugünkü düzenin değiştiğini görüp dünyayı yönetmelerinin riske gireceklerini görseler 3. dünya savaşını çıkararak kaostan gelen düzen ile düzenlerini tekrar kurarlar. Zaten kendilerinin bu denli zengin olmasının asıl sebepleri kendilerinin çıkardığı 1. ve 2. dünya savaşlarıdır. Ayrıca büyük imparatorlukların yıkılmasında büyük rol oynamışlar, bunlardan birisi de Osmanlı'dır.

Texe Marrs'ın Illuminati adlı kitabını okuyun bu konulara merakınız varsa. Orada da söylendiği gibi dünyayı yöneten 10 kişilik gizli örgütte Rotschild ailesi 4, Rockefeller ailesi 2 koltuğa sahiptir. Diğer koltuklarda Whitney, Phelps, Lord ailelerinden üyeler olduğu söyleniyor. Bu 10 kişiye çalışan 300 kişilik alt tabakada Berlusconi, George W. Bush, Hillary Clinton, Roman Abramovic, Rupert Murdoch gibi siyaset, medya ve petrol baronlarının olduğu söylenir. Bu arada bilmeyenler için Türkiye'den de Rahmi Koç, Aydın Doğan, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz gibi isimlerin bu safta yer aldığını belirtmek lâzım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paintbox -- 31 Ağustos 2011; 7:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bikaç yüzyıl once osmanlı hanedanlığı
    vardı o yönetiyodu şimdi bunlar borusu olan saksıyı çalıştıran ezerrr geçerrrrrr..!!! insan ırkının dna zincirinde var bu aile uzaylı veya cin peri değil sanki insan üstü varlıklarmış gibi korku yaratılmaya çalışılıyo komik..siz onlardan değil onlar sizden kokrsun onların amacıda korku salmak zaten.

sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bikaç yüzyıl once osmanlı hanedanlığı
    vardı o yönetiyodu şimdi bunlar borusu olan saksıyı çalıştıran ezerrr geçerrrrrr..!!! insan ırkının dna zincirinde var bu aile uzaylı veya cin peri değil sanki insan üstü varlıklarmış gibi korku yaratılmaya çalışılıyo komik..siz onlardan değil onlar sizden kokrsun onların amacıda korku salmak zaten.

sonrasını okumadım

• İsrailde rotchild caddesi olduğuna göre olaylar doğru gibi görünüyor.
  • 1000-1500 kişi nasıl haberleşiyor ki?
    Bu aile bu kadar güçlüyse Atatürk'e gücü yetememiş mi? yani 1.dünya savasından sonra osmanlı yıkılıp yerine Türkiye kuruldugunda bu aile bos mu durmus?
  • Her 2 haftada bir Konu Dışında Rotschild Ailesi adı altında başlık görmek mümkündür.
    Kendi adıma konuşuyorum bu sayede bu aile hakkında doktora yapma imkanı kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 31 Ağustos 2011; 10:30:37 >
  • okurum.
  •  DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ...
  • Yeter bu ne kadar konudur böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

1000-1500 kişi nasıl haberleşiyor ki?
    Bu aile bu kadar güçlüyse Atatürk'e gücü yetememiş mi? yani 1.dünya savasından sonra osmanlı yıkılıp yerine Türkiye kuruldugunda bu aile bos mu durmus?

Atatürkün Doktoru , planlı bir şekilde öldürdü .
  • mesajım bulunsun
  • Daha önce okumuştum şimdi bir daha okurum. Bilgileri tazelemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

Rockefeller ve Rotschild ailesi arasında ne fark var bilen varmı?

Biri amerikalı diğeri ingiliz ailesi....
  • mesajım bulunsun
  • bu bahsi geçen kitabı nereden bulabilirim nette aradım cıkmıyor

Texe Marrs: Bilinen tarihin bilinmeyen yönleri

2007 de cıkmış
  • Güzel yazı, teşekkürler. Lakin kafama takılan birkaç açık nokta var. mesela hitler konusu. kavgamı okuyanlar bilirler, hitlerin ne şartlar altında yaşayıp öldüğünü. 2. dünya savaşından önce, yahudi ve almanlar mutlu mesut yaşamıyorlardı. para kazanılan bütün işler yahudilerin elindeydi. bir alman filmi ne kadar kaliteli olursa olsun, asla yüksek puan alamıyordu. hitleri eylemlerine götüren sebepler bunlar. o kısım olmamıs ortak :) genel hatlarıyla dogru olabilir ya da yanlış, ama güzel bir yazı :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.