Şimdi Ara

DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
45
Favori
20.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm dünya ekonomisini elinde bulunduran Yahudiler'in Büyük israil Devleti'ni kurmak için oluşturdukları sermaye kaynaklarıdır.Hepsinin amacı bu devleti kurarken karşılarna çıkacak her türlü gücü başta Müslümanlar olmak üzere acımadan katletmek,Amerika'yı bu oyunda lider konumda tutarak Büyük OrtaDoğu Projesi'ni kendi çıkalarına göre kullanmaktır.

Coca Cola,Ariel,Nokia,ipana,Danone,Nestle,Carrefour,Fanta,Schweppes,
    Sprite,MC Donalds,Loreal,Timberland,Maggi,Disney ürünleriyle israil'in ortadoğu'daki katliamına ortak oluyorsunuz.
  • Okudum, ama 1 türk bile kalsa intikamimizi alir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Söyleyin bana kaç kişi okudu bu yazıyı

Fikrimi değiştirip okudum.
  • Valla bende okudum bunlar oyuncak gibi oynuyorlar bizimle çok tehlikeli işler dönüyor bi arkadaşın da dediği gibi amaçları korku politikası tamamen.
  • onu bunu bilmem benim bildigim tek aileler bunlar

http://en.wikipedia.org/wiki/Five_Families
  • daha önce okumuştum
    hatta yazarı texe mars mıydı neydi
  • Rockefeller ve Rotschild ailesi arasında ne fark var bilen varmı?
  • mesajım blunsun.
  • Saçmalık, Komplo teorisinden başka birşey değil.Ne yani sadece tek bir aile tek başına dünyayı yönetecek kadar servete sahip olacak, hitleri bile o ortaya çıkartacak, ekonomiyi kendi elinde oynatacak ; diğer ailelerde bunu seyredecek hiçbirşey yapmayacak.Yok öyle bir dünya.

İnsanın doğası gereği diğer varlıklı ailelerle arasında savaş çıkardı be...

Dünyada tek güç ve terörist vardır.Bunlarda devletlerdir.Tıpki tayyip erdoğana zıt giden aydın doğanın başına neler geldiyse, ABD'nin başına bir diktatör geçerse eğer bu ailelerin başlarınada aynen bunlar gelecek.
  • lan oğlum bi gidin işiniz gücünüz mü yok

dünyayı yönetiyormuş
  •  DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ...
  • aga bu kaçıncı konudur

DÜNYAYI YÖNETEN AİLE ''ROTSCHILD'' AİLESİ...

peter beckx, 19 asir sonu ile 20 asir basinda, vatikanda jesuit generaldi. Titanigin denizde batirilmasi için emri o vermistir. Amaç gemide bulunan çok zengin yahudilerin ölmesi çünkü onlar federal amerikan bankasin kurulmasini istemiyorlardi. ölümleriyle federal banka kurulabildi.

Malta sövalyeleri (mason locasi) adi altinda banka onlarin oldu ve kontrölleri altinda.

Hic bir zaman kendi adlariyla birsey almazlar, guvendiklerinin adiyla herseyi yaparlar

ölen yahudilerin arasinda o dönemin en zengin adamida vardi John jacob astor

KennedyAmerikan Dolar'ını basma yetkisini Rotschild ailesine ait olan Federal Rezerve Bank'ın elinden alarak Amerikan Merkez Bankası'na vermiş ve "bir ülkenin parasının denetimin şahısların elinde olmasının büyük bir sorun olduğunu" belirterek kendi sonunu hazırlamıştır. Federal Rezerve Bank, İsrail'in en büyük gelir kaynağıdır, tabiri caizse şahdamarıdır. Kennedy, dolar basma yetkisini Federal Rezerve Bank'ın elinden alarak adeta İsrail'in şahdamarını kesmiştir.

• Dünyayı büyük sermaye sahipleri yönetiyor. Büyük güçleriyle büyük entrikalar çeviriyorlar. Biz gece derin uykuda iken onlar tilki uykusundalar

İşin özü büyük balık her zaman küçük balığı yutuyor....İşin kötüsü de artık bu işler ayyuka çıktı... Mesela bu son bir kaç yılda emtia piyasalarında aşırı dalgalanmaların en az yarısı suni hareketlerden oluşuyor.. Altının ons fiyatından tutun da petrolün galon fiyatına kadar birileri masa başından uzaktan kumandasının tuşuna basarak indirip bindiriyor... Bilinen gerçek şu ki birileri kuralları koyar birileri de kuraallara uyar ya da uymak zorunda bırakılır..

Elbet bu fasit döngü elbet bir gün kırılacak da ne zaman bilemiyorum

• Aynı yazı için onlarca konu açıldı. Anakonunuz vardı sizin orada paylaşım yapsanıza :S
  • Kaynak belirtirseniz sevinirim.
  • okudum
  • okudum ve güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.