Şimdi Ara

Dupe Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim bi illegal paylaşım yoktur
    fakat aklıma takıldı sorayım dedim...
    Şimdi latter ile dupe yapılıyordu fakat item dupesini anladık ama örnegin 1 gb dupelemek için ncs lazım kimse 1 gb için 30 ytl vermez fikri olan varmı

• Kesinlikle Yanlış Bilgi Sahibisin Dupe Letter İle Yapılmıyordu Emin Olabilirsin.
  • niye 1gb ki?
    oraya koy bi iron necklace fazlasıyla paranı çıkar

@TeXaS_StOrM Dupe Letter ile yapılmıyorsa neden kapdılar Letter'ı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 16 Temmuz 2008; 3:41:14 >
  • Şöyle Düşün Letterden Sadece 1 Tane +9 İtemmi Atılıcak,ÖyleBir Kaidemi Var,GB İtem VB Şeyler Atıp Letteri Doldurup Sonra Onları Cekip Hepsini Birlikde 2 Kere Alıcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhmh9 -- 16 Temmuz 2008; 3:42:10 >
  • dupe letterden değildi arkadaşlar
  • Yapılan İtemi Letterde Saklamasınlar Diemi ? Diğer Konuda OLe Yazmışında.Nasılmış Düpe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhmh9

Yapılan İtemi Letterde Saklamasınlar Diemi ? Diğer Konuda OLe Yazmışında.Nasılmış Düpe.

Fixlenen dupeyi biliyorum.. tabi herzamanki gibi fixlendikten sonra öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yani dupe halen varmı demek istiyosunuz ?
    lateri kapatırken bizimle birlik oldugunuz için tşkler diyordu
    rolback gelebilir sanırım ama sorun bu değil tabikide şimdi elinde 15 gb olan 100m + item atar örnegin +8 shell set 15 gb + itemler böyle olabilir eğerki dupe bu şekilse piyasa gene düşmeye başlayacaktır ama pot parası için dupeye izin versinler en azından pot dupelensin
  • Sana O Sorunun Cevabını Vermem Ban Sebebim Olur Sen Kafa Yorma Boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhmh9

Yapılan İtemi Letterde Saklamasınlar Diemi ? Diğer Konuda OLe Yazmışında.Nasılmış Düpe.

dupe bana kalsın zaten fixlenecek
    letter item saklamaya yarıyordur bence arkadaşlarla ortak kanımız

zaten bu olaylardan en çok benim gibi gariban paper mage ler etkileniyor. zaten para da kasamıyoruz.
    bu arada bugün fcw de sq düştüi kestik drop bana geldi şans yokki in gelsin, amulet of magic power düştü
     Dupe Hakkında

Dupe Hakkında

• belkide fixlenmemiştir
  • texas pm atabilirsin dupeyi illada birinle paylaşacam diyorsan Hiç dupe yapma şerefine kavuşamadık yok söylemem dersen kendi düşüncendir
    ama en azından şunu bilmek hakkım şu anda dupe halen geçerlimi geçerli değil ise bu ncs dupesi falan ne ayak öyleyse 2 dupe yöntemimi vardı ncs yi fixlediler bi yöntem dahamı var adam shell setini ve 15 gb sini gönderiyor gidip 1 ncs daha alıyor ve trina 150 200bus vs bunları +9 a zorluyor +9 oldumu olanları laterliyor sonra baya bi +9 yaptıktan sonra + 10 a zorluyor 13 gb laterliyorsa bunların 1 i trina 1 ide 150 200 bus dur bence daha dupe yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apple19202

texas pm atabilirsin dupeyi illada birinle paylaşacam diyorsan Hiç dupe yapma şerefine kavuşamadık yok söylemem dersen kendi düşüncendir
    ama en azından şunu bilmek hakkım şu anda dupe halen geçerlimi geçerli değil ise bu ncs dupesi falan ne ayak öyleyse 2 dupe yöntemimi vardı ncs yi fixlediler bi yöntem dahamı var adam shell setini ve 15 gb sini gönderiyor gidip 1 ncs daha alıyor ve trina 150 200bus vs bunları +9 a zorluyor +9 oldumu olanları laterliyor sonra baya bi +9 yaptıktan sonra + 10 a zorluyor 13 gb laterliyorsa bunların 1 i trina 1 ide 150 200 bus dur bence daha dupe yok

dupe yapmak ne zaman şeref meselesi oldu. şerefsizlikten başka bişey değildir bu iş. hemen ceset soyucular çıktı piyasaya dupe lafını duyunca....

• Letter dupeyi yeni farkeden k2 duruma anca dün el attı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.