Şimdi Ara

Dupe Hortladımı (Ss Li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Neden hemen dupe dediniz ki. Her serverda üstün kişiler vardır ki o kişilerde bayaa para vardır.Şahsen pathosda bende tonla para vardı.Yani ronarkta 10gb si olan bir adam olsa çok mu şaşırırsınız :S

10 gb si olan adam ba$ka turlu ticaret yapar ronarkda. ronarkda oynayanlar bilir. dedigin gibi olayda o zaten neden hemen evet dupe dedik ? herkes dupe dedi ? cunku 140 tane busu parayla alibda orda satmaz kimse. 50k icinde abiss den gidib 100k ucuz die buss alip satcaginida sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

düpe var ama yaygın deil

doru kim sölerki

şahsen ben dupeyi bulan olsam kendime doru düzgün item düzmeden kimseye sölemem

+1 hatta ben item dizdikten sonra da kimseye solemem
  • bence normal,sebebine gelince abysse hob gobline koxp kuran bir kişi 2 günde o bus ları yapabilir,
    birkez hobgoblinde 2-3 saat takılmıştık 2-3 kişi ve toplamda 15 civarı bus düştü bu yüzden ben normaldir diye düşünüyorum aynı şey de midle class scrollar için geçerli.........yani çok büyük ihtimal koxper
  • Arkadaşlar konuyu ilk açan arkadaşın gönderdiği resimde info barda herşey türkçe.Private server mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

Arkadaşlar konuyu ilk açan arkadaşın gönderdiği resimde info barda herşey türkçe.Private server mıdır?

normal ko. sadece tbl dosyasını deiştirmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

bence normal,sebebine gelince abysse hob gobline koxp kuran bir kişi 2 günde o bus ları yapabilir,
    birkez hobgoblinde 2-3 saat takılmıştık 2-3 kişi ve toplamda 15 civarı bus düştü bu yüzden ben normaldir diye düşünüyorum aynı şey de midle class scrollar için geçerli.........yani çok büyük ihtimal koxper

günlerdir goblindeyim 1tane düşmedi :S

bu iş gobline felan olcak iş deil gene dupe çıkmış çıkar 1-2 ay sonra kokusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangster__58 -- 16 Temmuz 2007; 1:49:12 >
  • belki adma koxper sene boyunca biriktirdiği kaıtları satıor ama büyük ihtimal düpper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

düpe var ama yaygın deil

doru kim sölerki

şahsen ben dupeyi bulan olsam kendime doru düzgün item düzmeden kimseye sölemem

+1 hatta ben item dizdikten sonra da kimseye solemem

• Ya ne diyorum bus dupesi yaygınken yapılan dupe şu anda yapılıyor. Ama stackable itemler 400 den fazla stok edilmiyor yani 9998 bus dupeleyip veremiyorlar npc ye 400 er tane dupe ediyorlar oda anca yetiyor kendilerine. Birde 140 bus nedir ki abbys den al moradonda sat ronark gibi server da çok iyi kar getirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ya ne diyorum bus dupesi yaygınken yapılan dupe şu anda yapılıyor. Ama stackable itemler 400 den fazla stok edilmiyor yani 9998 bus dupeleyip veremiyorlar npc ye 400 er tane dupe ediyorlar oda anca yetiyor kendilerine. Birde 140 bus nedir ki abbys den al moradonda sat ronark gibi server da çok iyi kar getirir.

+1

cok dogru 2,4m den alıp 2,6m ye yada 2,5m ye satıyorlar...
  • dupe var ama piyasayı sallayacak kadar yok
  • abiste daha ucuza satıyolar ordan alıyolardır
  • quote:

Ya ne diyorum bus dupesi yaygınken yapılan dupe şu anda yapılıyor. Ama stackable itemler 400 den fazla stok edilmiyor yani 9998 bus dupeleyip veremiyorlar npc ye 400 er tane dupe ediyorlar oda anca yetiyor kendilerine. Birde 140 bus nedir ki abbys den al moradonda sat ronark gibi server da çok iyi kar getirir.

kendınden cok emın konusuon dupe war derken tam bılmıosan bence bu akdar kesın yrm yapma
  • abyss de 100k daha ucuz buss :) adam 50k icin okadar zahmete girmez gibime geliyor.
    yani abyss den alib da maradonda 50-60k ucuza satsa 140 tane busu 1m yi bile gecmez kâri.
    birileri cok ii kâr getirir demi$de.
  • aybss den almıstıır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

dupe var ama piyasayı sallayacak kadar yok

• quote:

Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

dupe var ama piyasayı sallayacak kadar yok

nokta

• quote:

bence geri döndü ii kanıtlarından birisi aşşaada

Dupe Hortladımı (Ss Li)

Ronarkmı orası ?
  • quote:

abyssten ucuza almıs olabilir

sen hiç gittin baktın mı abyss de ne kadar bus aynı fiyat

dupe onlar
  • Dupe hiç bitmedi arkadaslar 1 ay kadar önce clandan arkadasıma +1 rebirth raptor almıstık.Bu unique itemların silindigi zaman o da silinmiş dupemus.Oyunda acıklar mevcut ve belirli kişiler caktırmadan surekli dupe yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.