Şimdi Ara

Dupe mal veya para nasıl wipe olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde itemlerin kodları vardır.Bunlar dupe olunca su sekilde olurlar
    item(1) item(2) gmler de bunlara bakarak anlarlar.
    İtemlerin dupelerinin gecmesi.
    İtemi upgrade ettiginiz zaman eski idsi silinir ve yeni bi id alır.
    Orn:+5ken dupe bir itemde item(10) gibi bir id varsa +6 oldugunda yeni bir id alir ve dupeligi kalkar.Bu yuzden item alırken uplamak icin alcaksanız korkmayın.
    Para dupesinin kaldirilmasi
    Paranın dupelendigini anlamak ve silmek gmler icin zordur aslında pek de vakit ayırmazlar bunun icin :)
    Yuksek fiyata bir item sattıgınızda paranın dupe olmadıgından emin olmak icin
    orn 500me item sattınız.200 milyonu bankada birakin.300 milyona sundriesten 30 tane silver bar alin daha sonra kalan 200me 20 tane silver bar alin.Silver barlari sattignizda size gelen coinslerin yeni idleri olucaktir.
    Bunlari dupe yapanlar icin deil dupe mal veya para alanların canı yanmasın diye yazıyorum.

Alıntı değildir.

• Paylaşım için saol. Bilmeyenler için yararlı bir topic.
  • pekı o zaman sunu sorayım +7 mırage dupledı adam 20 tane bastı 3 tane +8 oldu bunlarıda sattı,bunlar dupe den cıkmıs olucakmı ? sanmıyorum ama soyledıgın buna gelıyo senin.
  • Peki dupe bi item uplanınca dupeliği kalkıyosa neden dupeciler örneğin bi kasa glave dupeleyip +8 yapıyo sonra geri kalan glaveleri çöpe atıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: compact

pekı o zaman sunu sorayım +7 mırage dupledı adam 20 tane bastı 3 tane +8 oldu bunlarıda sattı,bunlar dupe den cıkmıs olucakmı ? sanmıyorum ama soyledıgın buna gelıyo senin.

evet onlar dupe olmaz.
    Cypherda bende bir cok boyle item vardı hicbiri de silinmedi.
    Ama tabi dupe yapan kisi cok zorlarsa sansını serverin kayıtlarına bakarak anlarlar.
    Orn adamın 06.05.2006 tarihinde itemlerine bakarlar.100m parası fln vardır.Ertesi gunku itemlerine bakarlar kasası +8 mirage doluysa gmler kıllanır ve siler.
    Sen nerden biliyosun derseniz daha once bu tip bi online oyunda gmlik yaptım.
    Yaratiklara oldugunuzde alttn yazı gecer you have been killed by ....(id=10000) gibi yaratik idsi verir.Gmlerde bu yaratigin uzerinde yazar itemlerin yaninda yazar vb...
  • yararlı bir topik sagol
  • güzel saol
  • Emegine saglık umarım kötü amaclar için kullanılmaz!!!
  • saol
  • alakası bile yok adamlar kafalarına göre item siliyolar ... O kadar drop itemimi sildiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3hLL

alakası bile yok adamlar kafalarına göre item siliyolar ... O kadar drop itemimi sildiler..

doğrusu buda var.
    birde dediklerin doğru. koreko oynarken upgrade ediyodum. +1 den +2 diyelim Item1: 01231413 falan yazıyordu. sonra altında upgrade oldu yazısı ve Item2: 123141323 diye yeni kodu yazıyordu. Bu tamamen doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.