Şimdi Ara

dupe ve koxp sıce ne olacak ben dıyorum kı kalacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyeler sızce koxp ve dupe artık bıtermı ben derım kı turkler oldukca onlany oyunlardakı hıleler kalacak

• dupesiz server susuz agaca benzer
  • YEAH düpesiz kalan k.o nun hayat damarlarından biri kopmuş demektir
  • dupe kalkar ama koxp asla kalkmaz bizim insanımız herşeyi bulur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoloveme

beyeler sızce koxp ve dupe artık bıtermı ben derım kı turkler oldukca onlany oyunlardakı hıleler kalacak

sen turk degıl mısın??? sızın gıbılere uyuz oluyorum ya! bi koxp party e gırsen veya beleşe bi dupe item werseler yok saolun ben karsıyım mı dıyeceksın? yoksa alacak mısın? içten cewap wer bana!!! ordan burdan da ozenıp turklere laf atma!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eamon

quote:

Orjinalden alıntı: yoloveme

beyeler sızce koxp ve dupe artık bıtermı ben derım kı turkler oldukca onlany oyunlardakı hıleler kalacak

sen turk degıl mısın??? sızın gıbılere uyuz oluyorum ya! bi koxp party e gırsen veya beleşe bi dupe item werseler yok saolun ben karsıyım mı dıyeceksın? yoksa alacak mısın? içten cewap wer bana!!! ordan burdan da ozenıp turklere laf atma!!!!

bence böyle bir teklifi kimse reddetmez kimsenin ben karşıyım yok ben almıyım diyeceğini zannetmiyorum arkadaş haklı

• dupe ve koxp herzaman olacak istesekte istemesekte
  • ya tamam olacak ona bişey demiyorum ama bu kendini bilmez ark ona buna laf atıo ona sınır oldum! ıstemıosan oynama kardesım!!!
  • TEst Server da bile Koxp Kuran Admalardan Bahsediyoruz Biz Sizce Koxp kalkacakk mı !!!
  • TÜRKLER herşeyi yapar ADI ÜSTÜNDE TÜRK

TÜRKSE ÜRKKKKKK
  • quote:

TÜRKLER herşeyi yapar ADI ÜSTÜNDE TÜRK

TÜRKSE ÜRKKKKKK

tamam çok sivri zekalıyız ama kendinizi o kadar küçültmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.