Şimdi Ara

###DUPE YAPILABİLİYORMU### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GeeK

DUPE bitti gibi bir şey...

Dupe yapan adam neden 90 M asilah koysun ve satılmasını beklesin.

1- 10.000 lik coins lerden alırsın dupeler ncp ye satarsın.
    2- 100.000 coins yapar ve ncp ye satarsın
    3- Sonra Silver bar alır ve ncp ye satarsın.

Yada BUS dupelersin ve ncp ye satarsın.
    Yada Abyss gem dupeler ve satarsın.

Yüksek miktarda paran olunca. Bu sefer Drop item alır ve onları düpelersin. Trina da dupeledikten sonra gider anvilde +8 yaparsın. ( yada daha fazla )
    Yine dupe yapar ve para yaparsın.

Yani Shell i 200m dan koyup satmaya çalışmazsın

DUPE BİTTİ SAYILIR

+1

• Geek saol kardeş içim rahatladı valla o kadar emek harcayıp kastığım 90 m boşa gitti diye
    harbi düşünmek lazım adam neden +7 mirage 90m koyup beklesin ki chitin shell veya başka bişe dupeler onu satar
    boşuna neden zaman kaybetsin
  • arkadaşlar düpe şu an için bitmiştir diyebilirim.Fakat şunu atlamamak lazım ben bi sefer arkadaşıma +7 glavemi verdim kullansın diye aradan 2 saniye geçmeden dc oldum.Oyuna reset gelmiş.Aradan zaman geçti ve oyun açıldığında girdiğimde elimde glave vardı.Önce verememişim diye düşündüm ama arkadaşım girince bide baktık onda da var.Yani bin yılda bir olacak şey bu.Şu anda da bunun dışında hiç bir düpe yok diyebilirim.Nerden çıkardın diye sorarsanız size şunu sölerim oyun tarihinde hiç olmamış kadar uniquler pazarda kimsede para yok.Bide şu var eğer gerçekten düpe olsa düpe yapan adam önce üstündekileri +8 yapar ve bi dünya para kasar bölelikle kimse ne bus satar ne de başka bişi.Düşünün bi adam düpe yapıyo olsa neden busları pazara koysun gider npc ye satar bölece parayı kırar.uzun lafın kısası kimse korkmasın.Şans olamdığı sürece düpe yok.Bu arada şunuda söleyeyim benim dd silindi düpe kontralünde.Nasıl silindi bende anlamadım drop itemdi ama silindi :( Yani drop olması silinemeyeceği anlamına gelmez kolay gelsin...

• deli olcam bende arkadaşıma raptorumu verdim bardishimi verdim çitinlerimi verdim tezgah kurup satcaktı sonra tam tezgahı kurarken bi dc yedik oyuna ilk o girdi baktık ondan yok dedim bana geri gelmiştir herlde bi girdim bendede yok yani sen şanslısın ben şanssızzzzzzzzzz gitti aresteki onca itemim
  • üzüldüm :(
  • beyler onu bunu bırakında adam merchant açmış 1m dan mırga koymuş +3 azına kadar dolu ama merc aldım 1 günde sattım

karımı sorarsanız 950m kadar
  • oyun biter dupe bitmez!
  • aga xgenonda oynuom +1 mirrage 5m e dustu piyasa alt ust eger bizim serverde oynuyosan canına ak etmis birisi satmıstır o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Yüksek miktarda paran olunca. Bu sefer Drop item alır ve onları düpelersin. Trina da dupeledikten sonra gider anvilde +8 yaparsın. ( yada daha fazla )

DUPE BİTTİ SAYILIR

+1

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

DUPE BİTTİ SAYILIR

+1

+1 merchantlara bakın trinalar hala duruyor ise dupe yok korkmayın.

• su an dupe bitti yok arkadaslar ama onumuzdeki pachlerde ne olur orasini bilemem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.