BEYLER BUGÜN +7 MİRAGE DAGGER ALDIM 90M E DUPE MİDİR SİZCE ? YENİ GELEN PATCHLERLE DUPENİN BÜTÜN YOLLARININ KAPANDIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
+7 mırage 90 m kesınlıkle dupe dır 90m +6 satılmaz tabi edenaysa degıldır
quote:
Orijinalden alıntı: Karşıyakalı™
+7 mırage 90 m kesınlıkle dupe dır 90m +6 satılmaz tabi edenaysa degıldır
düpe hala yapılıyo ve hep yapılacak
quote:
Orijinalden alıntı: NuM__
düpe hala yapılıyo ve hep yapılacak
Alıntıları Göster
dupe hıc bı zaman kalkmıcak bunu aklınızdan cıkarmayın dupe nın yolunu her zaman bulacaklar merak etmeyın dupe bıtmez
quote:
Orijinalden alıntı: Kingrexx
dupe hıc bı zaman kalkmıcak bunu aklınızdan cıkarmayın dupe nın yolunu her zaman bulacaklar merak etmeyın dupe bıtmez
Alıntıları Göster
dupe bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Xarinth
dupe bitmez
Alıntıları Göster
Dupe bitmiyor. Gene merchant larda BUS 1300 falan. Hemde 400 - 500 er tane. Düşünün artık. Gene ortalık patlayacak gibi geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: Extacy37
Dupe bitmiyor. Gene merchant larda BUS 1300 falan. Hemde 400 - 500 er tane. Düşünün artık. Gene ortalık patlayacak gibi geliyor bana
Alıntıları Göster
düpe koxp macro fln bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Extacy37
Alıntıları Göster
Dupe her zaman devam eder şu anda aktif ve yapılıyo deli gibi
quote:
Orjinalden alıntı: haydut_online
BEYLER BUGÜN +7 MİRAGE DAGGER ALDIM 90M E DUPE MİDİR SİZCE ? YENİ GELEN PATCHLERLE DUPENİN BÜTÜN YOLLARININ KAPANDIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
buda sorumu düpe bitmez ki
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: haydut_online
buda sorumu düpe bitmez ki
programıın yapmışlar adamlar ş harfi ile acc olunca yapıolar ş ile acc vardı ama şifreyi unutuuk :P
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1767EA2F
programıın yapmışlar adamlar ş harfi ile acc olunca yapıolar ş ile acc vardı ama şifreyi unutuuk :P
Alıntıları Göster
cypherda oynayan varsa bilir, savaşlara girerken herkes neler dupe lediğini gösteriyor. savaş kapısında karışıklıktan yararlanıp tezgaha koyuyorlar +4 rogue earring gördüm cumartesi günü. bu dupe un hala yapılabildiğini gösterir
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
cypherda oynayan varsa bilir, savaşlara girerken herkes neler dupe lediğini gösteriyor. savaş kapısında karışıklıktan yararlanıp tezgaha koyuyorlar +4 rogue earring gördüm cumartesi günü. bu dupe un hala yapılabildiğini gösterir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
evet hatta biri ss koymustu bulabılırsem koya bilirim tekrardan
quote:
Orijinalden alıntı: Karşıyakalı™
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
evet hatta biri ss koymustu bulabılırsem koya bilirim tekrardan
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Rhy
Alıntıları Göster
ozaman ***tık vallaa
quote:
Orijinalden alıntı: haydut_online
ozaman ***tık vallaa
Alıntıları Göster
belkide 900m yapacağına 90m yapmıştır bi de bu açıdan bakın
quote:
Orijinalden alıntı: _Diego_
belkide 900m yapacağına 90m yapmıştır bi de bu açıdan bakın
Alıntıları Göster
dupedir edana değil ise :D
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
dupedir edana değil ise :D
Alıntıları Göster
dupe e cagre yok hala devam ediyo arkadasta yapıyor ama hiç sölemiyor +8 shardlar +8 full chitin suan v.b uniqeler
quote:
Orijinalden alıntı: Lèon
dupe e cagre yok hala devam ediyo arkadasta yapıyor ama hiç sölemiyor +8 shardlar +8 full chitin suan v.b uniqeler
Alıntıları Göster
arkadas hangi serwerdesin diezse gecmis olsun diezde herkes yapıyo bu dupeyi
quote:
Orijinalden alıntı: musti_gum
arkadas hangi serwerdesin diezse gecmis olsun diezde herkes yapıyo bu dupeyi
Alıntıları Göster
PUNKBUSTER Bİ HALTA YARAMADI BU APTAL HERİFLER OYUNU İDAME ETTİRMEYİ BECEREMEYECEK.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDaywalkeR
PUNKBUSTER Bİ HALTA YARAMADI BU APTAL HERİFLER OYUNU İDAME ETTİRMEYİ BECEREMEYECEK.
Alıntıları Göster
DUPE bitti gibi bir şey...
Dupe yapan adam neden 90 M asilah koysun ve satılmasını beklesin.
1- 10.000 lik coins lerden alırsın dupeler ncp ye satarsın. 2- 100.000 coins yapar ve ncp ye satarsın 3- Sonra Silver bar alır ve ncp ye satarsın.
Yada BUS dupelersin ve ncp ye satarsın. Yada Abyss gem dupeler ve satarsın.
Yüksek miktarda paran olunca. Bu sefer Drop item alır ve onları düpelersin. Trina da dupeledikten sonra gider anvilde +8 yaparsın. ( yada daha fazla ) Yine dupe yapar ve para yaparsın.