Şimdi Ara

Hack 'lendim..Tekrar olmaması için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10 gün kadar oyuna girmeye fırsat bulamadım ev taşıma vs. işlerim dolayısıyla ve bu akşam oyunu girmek istediğimde şifremin değişmiş olduğunu gördüm ve battle.net adresinden gizli cevabımı girerek yeni şifre oluşturup oyuna girdiğimde character 'imin tamamen çıplak olduğunu gördüm ve bir ticket yazıp yolladım.yarım saat sonra cevap geldi ve item 'larımın %80 i geri verildi.şuanki duruma razıyım ama beni hack 'leyen kişi veya kişiler tekrar hack 'lememesi için ne yapmalıyım ? gizli soru,cevap,mail, vs değiştirmem gerekirmi ? gerekirse nasıl yapacağım ? çünkü battle.net 'te bu bilgilerin değişebildiğini göremedim.PC 'de virüs taraması vs yaptım birşey çıkmadı.
    Lütfen bana yardım edin teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar ben 10 gün kadar oyuna girmeye fırsat bulamadım ev taşıma vs. işlerim dolayısıyla ve bu akşam oyunu girmek istediğimde şifremin değişmiş olduğunu gördüm ve battle.net adresinden gizli cevabımı girerek yeni şifre oluşturup oyuna girdiğimde character 'imin tamamen çıplak olduğunu gördüm ve bir ticket yazıp yolladım.yarım saat sonra cevap geldi ve item 'larımın %80 i geri verildi.şuanki duruma razıyım ama beni hack 'leyen kişi veya kişiler tekrar hack 'lememesi için ne yapmalıyım ? gizli soru,cevap,mail, vs değiştirmem gerekirmi ? gerekirse nasıl yapacağım ? çünkü battle.net 'te bu bilgilerin değişebildiğini göremedim.PC 'de virüs taraması vs yaptım birşey çıkmadı.

Hangi internet security programını kullanıyorsun ?
    Crack attın mı virüs programının içine ?
    Ben yardımcı olacağım sana.
    EDIT:Virüs çıkmamışsa bilgisayarında , en son kendi bilgisayarın değil de , başka bir bilgisayardan blizzard sitesine veya oyuna girdin mi ? Yakın zamanda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 25 Temmuz 2011; 23:45:32 >

• sadece kendi bilgisayarından girdiysen wowa o bilgisayara kesin format at.
  • Geçmiş olsun, Wow'a sadece kendi bilgisayarından girdiysen, iyi bir anti-virüs taraması yap. Avast'ı tavsiye ederim. Birdaha tekrarlanmaması için sana tavsiyem, bilgilerini sadece kendine sakla ve Wow'da kullandığın bilgileri başka yerlerde kullanmamaya özen göster. Ayrıca iyi bir anti-virüs kullan ve sakın internet cafe vb. toplu kullanıma açık bilgisayarlardan Wow'a girme.
    Tekrar Geçmiş olsun,
  • Bilgisayara format at sadece çok gerekli olan dosyaları yedekleyip.
    Onları da bir şekilde iyice tarat.
    Malesef taratmak her seferinde işe yaramıyor.

Bilgisayarına kendinden başkalarının girmesine izin verme.

Bugüne kadar kaç kere bilgisayarıma virüs bulaşmışsa herhalde hiç biri benden değildir. Belki 1-2 tanesi ama çoğu ya misafir ya akraba.
    Nasıl 1 kullanımda beceriyorlar anlamıyorum.

Ayrıca wow un kendisi girme bilgisayarında trojan var dediğinde forumlarda ad aware önerilmişti kullanmıştım işe yarıyor öneririm.
  • Bende hacklenmiştim. Şifremi ve mail adresimi değiştirdim şimdilik bi sıkıntı yok. Mail adresini wowa özel alırsan daha güvenli olur.
  • Bana da aynısı oldu , authenticator kullanıyorum 2 yıldır tık yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Bilgisayara format at sadece çok gerekli olan dosyaları yedekleyip.
    Onları da bir şekilde iyice tarat.
    Malesef taratmak her seferinde işe yaramıyor.

Bilgisayarına kendinden başkalarının girmesine izin verme.

Bugüne kadar kaç kere bilgisayarıma virüs bulaşmışsa herhalde hiç biri benden değildir. Belki 1-2 tanesi ama çoğu ya misafir ya akraba.
    Nasıl 1 kullanımda beceriyorlar anlamıyorum.

Ayrıca wow un kendisi girme bilgisayarında trojan var dediğinde forumlarda ad aware önerilmişti kullanmıştım işe yarıyor öneririm.

2 kelime mp3 indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar ben 10 gün kadar oyuna girmeye fırsat bulamadım ev taşıma vs. işlerim dolayısıyla ve bu akşam oyunu girmek istediğimde şifremin değişmiş olduğunu gördüm ve battle.net adresinden gizli cevabımı girerek yeni şifre oluşturup oyuna girdiğimde character 'imin tamamen çıplak olduğunu gördüm ve bir ticket yazıp yolladım.yarım saat sonra cevap geldi ve item 'larımın %80 i geri verildi.şuanki duruma razıyım ama beni hack 'leyen kişi veya kişiler tekrar hack 'lememesi için ne yapmalıyım ? gizli soru,cevap,mail, vs değiştirmem gerekirmi ? gerekirse nasıl yapacağım ? çünkü battle.net 'te bu bilgilerin değişebildiğini göremedim.PC 'de virüs taraması vs yaptım birşey çıkmadı.

Hangi internet security programını kullanıyorsun ?
    Crack attın mı virüs programının içine ?
    Ben yardımcı olacağım sana.
    EDIT:Virüs çıkmamışsa bilgisayarında , en son kendi bilgisayarın değil de , başka bir bilgisayardan blizzard sitesine veya oyuna girdin mi ? Yakın zamanda ?

Arkadaşlar teşekkür ederim,AVG internet securty kullanıyorum 3 yıl lisanslı şekilde.crack atmadım key girdim sadece.
    Başka bilgisayarda oyuna girmedim.sadece şirket PC ile evdeki PC 'den giriyorum oyuna ve siteye.
    söylediğiniz gibi bir Avast kurup tarama yaptırayım PC 'e tekrar.
    Mail adresinide değiştirdim şifre ile birlikte.inş. bir problem çıkmaz daha sonra.
    Herkese çok teşekkürler ilginizden dolayı.

• authenticator ya da mobil olanından kullan hack yüzü görmezsin telefon uyumluluğuu kontrol et indir ben hesabıma atadığımdan beri hiç hack yüzü görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

authenticator ya da mobil olanından kullan hack yüzü görmezsin telefon uyumluluğuu kontrol et indir ben hesabıma atadığımdan beri hiç hack yüzü görmedim

Mobil olanı almak istedim ama telefon ile uyum sağlamıyor sanırım modeller arasında yok benimkisi Samsung S 5230 ' bende şans yok zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.