Şimdi Ara

DUPECİNİN KRALIII BURDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böle dupenin +8 shelli nerden bulmuşlarda dupe yapmışlar anlamadım
  • iyi dupe :D
  • YOq adamLar programsız yapıolar tabikide programı var programsız +9 shell mi basılır adı üstünde DUPE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmen_28_

böle dupenin +8 shelli nerden bulmuşlarda dupe yapmışlar anlamadım

öyle değilki al +1 shell 100 tane dupele 70i +7 olsa desek 3-4 tane +8 olur sonra bu +8 leri al 100 tane dupele 100 +8 den biri +9 olur kesinnn
  • o neydi öle aman allahım
  • ya tüm uniqe itemler +3+4 güzel olmus onlar olurda shelleri nasıl +8 +9 yapmıslar o mechul

62 paladin
    Xıgenon
  • quote:

Orjinalden alıntı: B3AH

Valla biz enayiyiz Belki Dİezde oYnayanLar biLir sigara_34 faLan hepsi Dupeci Ayasofya cLanından bir adamda +10 deep scar var vaLLa hosst demek Lazım +9 raptor var takmıo :D FazLa mana yiyo Herhalde

ayasofyaya duper deme hakkını nerden alıyorsun...
    kimde gördün bu +10 deep scarı soram bi varmıymış..
    kimde bu +9 raptor??
    peki o kadar duper var cok sevdiğim insan :Avril: neden yana yakına ortalıkta geziniyordu itemim yok diye lwl 70 görev uniqe takan adam nasıl duper oluyor bir sefer pm den söyledir clanınız duper diye ally den yazdım var mı işin aslı diye hepsi yalanladı olsaydı bize niye yapmasınlar bizde o clandaydık hadi ben yabancıydım slowmachine vardı o adam günlerce d1 pazardan cıkmadı üstünü dizdi kolaydı dupeyle +8 shelleri dizmek sigara_34 , tastemyscream, bunların diezin sağlam adamları ve şu an nerdeler bilmiyorum ama ayasofya daydılar lütfen bilip bilmeedn konusma o clanın allysinde 1.5 ay kaldım her gün isilliona gidiliyor item varsa alınıp geliniyor

• Ben Biliorum Ne Oldugunu Ne Yaptıklarını ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

Valla biz enayiyiz Belki Dİezde oYnayanLar biLir sigara_34 faLan hepsi Dupeci Ayasofya cLanından bir adamda +10 deep scar var vaLLa hosst demek Lazım +9 raptor var takmıo :D FazLa mana yiyo Herhalde

ayasofyaya duper deme hakkını nerden alıyorsun...
    kimde gördün bu +10 deep scarı soram bi varmıymış..
    kimde bu +9 raptor??
    peki o kadar duper var cok sevdiğim insan :Avril: neden yana yakına ortalıkta geziniyordu itemim yok diye lwl 70 görev uniqe takan adam nasıl duper oluyor bir sefer pm den söyledir clanınız duper diye ally den yazdım var mı işin aslı diye hepsi yalanladı olsaydı bize niye yapmasınlar bizde o clandaydık hadi ben yabancıydım slowmachine vardı o adam günlerce d1 pazardan cıkmadı üstünü dizdi kolaydı dupeyle +8 shelleri dizmek sigara_34 , tastemyscream, bunların diezin sağlam adamları ve şu an nerdeler bilmiyorum ama ayasofya daydılar lütfen bilip bilmeedn konusma o clanın allysinde 1.5 ay kaldım her gün isilliona gidiliyor item varsa alınıp geliniyor

ayasofya clanı diesde çok ünlüdür ama pek tanımıyorum sigara_34 hakkında söylentiler duysamda ben görmedim inanmam açıkçası...

• nası oluyoki bu
  • Zaten Sigara'da yoq Onun Clanında Dikkat Edin ELinde deep scar ve skull hammer var sigarada yoq !!!!

• quote:

Zaten Sigara'da yoq Onun Clanında Dikkat Edin ELinde deep scar ve skull hammer var sigarada yoq !!!!

saçma!
    hangi warrior eline skull hammer alır
    lycoan alan var! onunda elindeki +10 deep olamaz
    lwl 72+ bi adam +10 itemi eline alıp ta kendini riske edemez!
  • bEN BiLmem gÖzümLe gördüm git o zaman inanmıoarsan yarın ayasofya hangi D de paramundaysa git elind deep ile skull hammer olana bak
  • quote:

bEN BiLmem gÖzümLe gördüm git o zaman inanmıoarsan yarın ayasofya hangi D de paramundaysa git elind deep ile skull hammer olana bak

ben ayasofyadikilerin kişiliklerini bilemem ama +10 deep scar kullanan görmedim açıkçası
  • neyse evet ayasofya warriorları SKULL HAMMER kullanıyor :S
  • :S
  • evet ay bişe nalamdım ama güzel heralde
  • O fa +9 shell dio bu adam ya elindeki shardlarda +9 dur kesin
    bu adamda 2200 ap vardır iddaasına girerim
  • +9 shell oy oy oy
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.