one yaw shelller +8/+9 adam işi kapmış bizede öğretsin
pis düper
felan oldum yani
ups...
oha bunun wariror kadar deffansı olur
Ewet arkadaşlar ismail yk dan giriyoruz şarkıyı hade hop hep beraber Allah belanı wersin Allah seni kahretsin...........
Yok walla buna bi yorum yok şarkı war işte o yeter
aman allahım oha
bunlar ii dupe yapamamış daaa nee duperler war bunlar yanında bebeq kalır
2 Parca +9 shell var sadece,adam belki shard or dark vane +8'i +9'a basmak istedi ve shelli yakmak icin basti ama +9 oldu,kesın dupeci dıyemem.Diğerleride +3 takılar onlarda kesın dupe denilemez.Ha 1 tane +4 var o Şüpheli biraz.
bunların dupe odluu ne malum adamların trade penceresi gözüküo werdii gözükmüo
wışşşşşşşş +3 ep oy oy oy
Sigara_34 , TasteMyScream , Erannaquel , hepsi zeytinburnu ,hepsi cafede takılıo, hatta sigaranın cafesi war gb satıo... zamanında hepsi dupe yaptı dupe yapmayan yuksek lvl full itemli adam yoq ki zaten bu normal bşey
quote:
Orjinalden alıntı: B3AH
Valla biz enayiyiz Belki Dİezde oYnayanLar biLir sigara_34 faLan hepsi Dupeci Ayasofya cLanından bir adamda +10 deep scar var vaLLa hosst demek Lazım +9 raptor var takmıo :D FazLa mana yiyo Herhalde
enayi biziz zamanında yapmadık dupe falan,simdiki aklım olsa bende yapardım!!!
Onlar nasıl itemler öyle. Bizde uğraşalım emek sarfedelim bi şeyler yapmaya çalışalım. Gelde yetişebiliyorsan yetiş adamlara.
haha milleti görüon
w0w
OHA FALAN OLDUM YANİİ
ohaaa bu adam nerdeee bulalım şunuu o ne öyle ohaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: MADU
VARYA BIZ HIKAYESIZ YA ADAMLAR AŞMIŞLAR BIZ +7 SHLE İÇİN YIRTINIYORUZ ADAM +9 GIYIYOR TAKILAR ZATEN BIR FELAKETTT PUFFFFF
sende birsey yaptigini san cabala dur peh bosuna oynuyorsunuz guzelce zevkini almadan oynayacagim oyunu neden oynayayim degilmi
birakali 1 ay oldu oyuna 1 kez dahi girmedim charimi verdim hayrina mutluyum en azindan ko gibi bo$ bir i$ ile ugrasmiyorum o vakitte ders calisiyorum kitap okuyorum kizlarla muhabbet ediyorum daha iyidir sanirim lol :)
ONLAIR YAPTIĞI BELEŞLİCİLİK EMEKLE KASIPTA LAMDIKSAN SORAN BOŞ adam düp yapar alır ama bazı admalr vadır çırpınır eder alır ama onundur o onun değil başkasının