Taşınmam sebebiyle son zamanlarda köprü trafiğine giriyorum. Daha önceleri de bir iki defa fark etmiştim ve önemsememiştim ama şimdi her gün trafiğe girdiğim için farkettim.
Aracım 2006 Accent Admire 1,3. LPG Atiker sıralı sistem, taktıralı 1 yıl oldu. Dur kalk trafikte LPG gsötergesindeki ışık yanıp sönmeye başlıyor. Aracı ilk çalıştırdığımızda LPG ye geçene kadar yanıp söner ya, o şekilde. Trafik açıldıktan sonra 1-2 km gidince, LPG ye geçme sesini duyuyorum (tık diye gelen ses) ve ışık sürekli yanmaya başlıyor. Tekrar dur-kalk trafiğe girince aynı şey oluyor.
Bu genel bir durum mudur ? Sorun mudur ? Işık yanıp söndüğü süreçte benzinde mi gidiyorum ?
Paylaşımlarınızı bekliyorum,
Saygılar
Merhaba ;
Şuan lpg sisteminizde bir sorundan dolayı aracınız benzinde çalışıyor , yetkili servisinize başvurup sorunu tesbit ettirip müdehale ettirin.
quote:
Orijinalden alıntı: hakancan81
Selamlar,
Taşınmam sebebiyle son zamanlarda köprü trafiğine giriyorum. Daha önceleri de bir iki defa fark etmiştim ve önemsememiştim ama şimdi her gün trafiğe girdiğim için farkettim.
Aracım 2006 Accent Admire 1,3. LPG Atiker sıralı sistem, taktıralı 1 yıl oldu. Dur kalk trafikte LPG gsötergesindeki ışık yanıp sönmeye başlıyor. Aracı ilk çalıştırdığımızda LPG ye geçene kadar yanıp söner ya, o şekilde. Trafik açıldıktan sonra 1-2 km gidince, LPG ye geçme sesini duyuyorum (tık diye gelen ses) ve ışık sürekli yanmaya başlıyor. Tekrar dur-kalk trafiğe girince aynı şey oluyor.
Bu genel bir durum mudur ? Sorun mudur ? Işık yanıp söndüğü süreçte benzinde mi gidiyorum ?
Saygılar
Özençler Otogazın söylediği gibi bu bir arıza aracınız ışık yanıp sönerken benzinde çalışıyor. Bunun çeşitli sebepleri olabilir servisimize uğrarsanız yardımcı oluruz.
İlgilenenler için ;
Aracın motor suyu azalmış. Bu sebeple yoğun trafikte hararet yapmaması için benzine geçiyormuş.
Suyu tamamladım (epey eksilmiş, 1,5 Lt civarı su aldı !) , sorun çözüldü.
kardeş bendede aynı sorun var, ancak benim motor suyunun azalması gibi bir problemim yok?
quote:
Orijinalden alıntı: hakancan81
Selamlar,
Saygılar
Yakın Zaman içinde Lpg bakım yaptırdınızmı?? Atiker Fast System7.0.0.6 versiyonuna otomatik adaptasyon özelliği etkin edilmiş olabilir.
Adaptasyon devrede oldu zaman benzin gaz yapar sistem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme