Şimdi Ara

Dur levhali yolda kaza ve kusur orani hakkinda yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
16.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde soyle soyliyim o kadar hizli cikti ki manevra yapma imkanim veya fren yaptiysam da durma ihtimalim olmadi bile. Cidden ne cikacagini tahmin edemedigimden korkuyorum acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çektiğini fotoğraflarda mutlaka DUR levhası görünsün %100 haklısın
  • Arkadaşlar sonuçlar açıklanalı baya oldu yazamadım. Karşı tarafa %100 kusur verildi. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
  • Dur yazısını görüp de durmayan servis şoförune gelsin sıradaki şarkı....

Seneye 3000 lira sigorta odesin, bidaha durur.

• Kimsenin dikkatini cekmemis. Servis aracinin plakasi ne oyle

• Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim konu açamıyorum ama bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ben arabayla 4 yola yaklaştım ve sağımdan dur tabelasına uymayan bir kisi önüme atladı ben frene seri olarak basmama ragmen duramadim karşı taraf basmadi diye hatırlıyorum çarpışmadan sonra kontago kapatip hemen asagi indim karsi taraf suan haksiz bunu biliyorum ehliyetim yok bunu bildirdim anlasacaktik sigortacisi geldi ve polis ekipleri geldi babama ve bana ceza yazdı şimdi adam haksız dur tabelasi olmadigi icin bende de ehliyet yok kusur kimde ama söyle bir durum var ben direksiyon sınavı tarihi bekliyorum kusur orani verebilir misiniz yeşil arac benim beyaz arac karsi tarafin ben insanlarin olduğu yerden gelip karsiya gececektim beyaz otomobil karsidaki yoldan fotoğrafı cektigim yoldan devam edecekti ben fren attim ama maalesef simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

Dur levhali yolda kaza ve kusur orani hakkinda yardim

• ?

• Yusufgezemez Y kullanıcısına yanıt

Ehliyetin yoksa kusur sende. Çünkü, trafiğe çıkma hakkın dahi yok. Sınav tarihinin yaklaşmasının falan bi önemi yok. Geçmiş olsun.

• Beyaz aracın durması için geldiği yönde dur tabelası olması gerekmez mi? Sarı binanın önünde dur tabelası var mı?

• Beyaz aracın geldiği tarafta DUR ya da ters üçgen yol ver tabelası yoksa ya da senin tarafında anayol işareti yoksa, sağdan gelen araca yol vermen gerekirdi. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 21 Aralık 2020; 21:51:45 >
  • Reis karşı tarafta dur yazmiyor ama o tabela olmamasina ragmen ihlal dediler sigortacisi yarin kin rapor onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusufgezemez

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim konu açamıyorum ama bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ben arabayla 4 yola yaklaştım ve sağımdan dur tabelasına uymayan bir kisi önüme atladı ben frene seri olarak basmama ragmen duramadim karşı taraf basmadi diye hatırlıyorum çarpışmadan sonra kontago kapatip hemen asagi indim karsi taraf suan haksiz bunu biliyorum ehliyetim yok bunu bildirdim anlasacaktik sigortacisi geldi ve polis ekipleri geldi babama ve bana ceza yazdı şimdi adam haksız dur tabelasi olmadigi icin bende de ehliyet yok kusur kimde ama söyle bir durum var ben direksiyon sınavı tarihi bekliyorum kusur orani verebilir misiniz yeşil arac benim beyaz arac karsi tarafin ben insanlarin olduğu yerden gelip karsiya gececektim beyaz otomobil karsidaki yoldan fotoğrafı cektigim yoldan devam edecekti ben fren attim ama maalesef simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

Ehliyetiniz olmadığı için ne olursa olsun siz haksızsınız.

İsterse son sürat, göz göre göre karşı taraf sizin arabanızın üstünden geçsin pert etsin. Yine siz haksızsınız.

Yasalar bu şekilde.

• Tabii ki haklı olan sensin.. Hatta o servis söförü mü neyse onun iyi bir dayağa ihtiyacı var.. Ben olsam o ifade verip olayı çarpıttğı an polislerin yanında döverdim.. Polisler bile korkup abi cekerlerdi.. Dur levhali yolda kaza ve kusur orani hakkinda yardim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 22 Aralık 2020; 8:9:30 >
  • Kurallara uymayarak onlarca kişinin canını tehlikeye atan böyle servis şoförlerini ömür boyu meslekten men edeceksin.

• Ya millet hangi akla hizmet ehliyetsiz araç koltuğuna oturuyorlar. 🤷‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Kurallara uymayarak onlarca kişinin canını tehlikeye atan böyle servis şoförlerini ömür boyu meslekten men edeceksin.

Dayak atmak lazım üstadım.. Bazen bir dayak herseyi halleder.. Bunlardan biri ben cocukken neredeyse ailemi ortadan kaldıracaktı.. Hız yapıyormus aynı sekilde.. Bana denk gelmesinler.. Arabama falan hız yaparken carpmasınlar böyle kum torbası haline getiririm cünkü.. o servis aracını görmek bile beynimdeki ilkel mekanizmaları harekete geciriyor diyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 22 Aralık 2020; 8:44:40 >
    geçmiş olsun ehliyet yoksa gerisini sorgulamaya gerek yok kusur sizde çıkar. isterseniz ken block olun kural böyle

ehliyetsiz sürdüğünüz için uyarmak icap etti ehliyeti aldıktan sonra alkollü araç sürmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 - Cektigin dur tabelasiyla kaza seklinin alakasi yok . Resmi cektigin taraftaki adam varsa onun durmasi gerekiyor .Üstün zekanla kafamizi karistirmaya calismissin

2-4 kavsakta oncelik sagtaki adamindir tabela yoksa

3- Ehliyetin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF52D74F -- 22 Aralık 2020; 10:18:45 >
  • Aynı mevzu başıma geldi sanayiden çıkan aynı dur levhasına rağmen döner kavşakta dönerken tır bana çarptı aksarayda 2 polis memuru sırf dükkandan bedava işlerini gördüğü için tutanakta beni suçlu çıkarttı mahkemeye ver dedi yolladı devletin polisi

Ehliyetsiz bebenin usluba bak. Kardeşlerim diye hitap ettiğin adamların çoğu babanla yaşıt.

yeni nesilin büyük bir kısmı acilen ıslah edilmeli. Şu yazıya bak. Tehditkar, asıyor, kesiyor. Muhtemelen bir kaç seneye de örnek aldığı sıfırbir, çukur karakterleri gibi düşer içeri de hem trafik canavarından hem bir magandadan kurtulur ülke.

ehliyetsiz kaza yapıp hatanın yüzde yüz karşıya verildiğini iddia etmişsin. Paylaş bakalım, sbm eksper raporunu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.