Şimdi Ara

Durduk yere facebooktan onay kodu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durduk yere facebooktan onay kodu geldi biraz tırstım acaba biri benim hesabı elemi geçirmeye çalıştı yoksa biri tlfn numaramla face mi açmaya çalıştı ? bilgilendirin lütfen içim rahatlasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Beyler durduk yere facebooktan onay kodu geldi biraz tırstım acaba biri benim hesabı elemi geçirmeye çalıştı yoksa biri tlfn numaramla face mi açmaya çalıştı ? bilgilendirin lütfen içim rahatlasın.

Gerçek kullanıcı değilsiniz yada gerçek isim kullanmadınız facebook artık devletimizin kontrolünde Gezi parkı olaylarından dolayı..
  • peer16401 kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyim gerçek bugün telefonu açtığımda geldi o birşeyde paylaştığım yok ?
  • quote:

Hocam herşeyim gerçek bugün telefonu açtığımda geldi o birşeyde paylaştığım yok ?

Tama işte facebook bu onay koduyla sizi kontrol ediyor.Başka bir yerden girmeye çalıştıysanız kontrol amaçlı olabilir.
    O kodu girmedim duruyor telefonda biryere birşey sormadı zaten benim hesap bir sıkıntı olmaz dimi eğer biri benim telefonla üye olmayı denese bile ?
  • quote:

O kodu girmedim duruyor telefonda biryere birşey sormadı zaten benim hesap bir sıkıntı olmaz dimi eğer biri benim telefonla üye olmayı denese bile ?

olabilir birileri sizin hesabınızı kontrol etmek için şifre sıfırlama için Facebooka başvuru yapmış olabilir belki...
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:6:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kodu biryere girmemi istemedi ama ?
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:6:58 >
  • Onaylı benim hesap hocam.Belkide yanlış tıklayıp acaba onay kodumu yolladı tekrardan :D
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:7:1 >
  • çok önce basmıştım telefon onaylı olduğu halde tekrar gönder diye seçenek vardı basmıştım gelmemişti acaba şimdimi yolladılar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.