Bildirim
Durdurulamaz Napoli Kadrom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Defansa takviye gerekiyordu, zaten yapmışsın. Benim de oynamayı düşündüğüm takımlardan biridir Napoli.
Fifa12de de çok iyi işler yapıyor. -
Essien defansın sağında oynuyor ???quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Defansa takviye gerekiyordu, zaten yapmışsın. Benim de oynamayı düşündüğüm takımlardan biridir Napoli.
Fifa12de de çok iyi işler yapıyor.
Yedeklerde V.Persie gibi adamlar hile varmı oyunda yoksa iyi başarı , bu adamları Napoliye getirmek bile başarı -
arkadaş kızmasın ama bende biraz hileden şüphe ettim..3 4 sezon geçse neysede ilk sezonun sonunda bukadar adama bütçe nasıl dayandı..transfer bütçen nekadardı?quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Essien defansın sağında oynuyor ???
Yedeklerde V.Persie gibi adamlar hile varmı oyunda yoksa iyi başarı , bu adamları Napoliye getirmek bile başarı
Alıntıları Göster
bütçe olsa bile o adamları ikna etmesi zor..
lavezzi hamsik cavani fln satmıs olsan neysede onlarda duruyor :) city tevezi ucuza bırakmıyor kolay kolay, muslera,persie,essien(ucuz),tevez,mascherano,dzsudzsak,balotelli,diego ve dahası...defansada cannavaro yerine piqueyi alsaydın :))
bunlara paran ve itibarın hilesiz ilk sezon sonunda yettiyse helal olsun diyorum sadece...
-
Kadro iyi ama bu sistem olmamış.Van Persie gibi bir oyuncuyu yedek bırakmışsin,dizilişi yeniden kurup çift forvet yap derim.
Hamsik ofansif yönü cok iyi bir ortasaha,oyun kurucu alıp onu ya forvet arkası yada box to box yaparsan verimi artırırsın.Defansta Kjaer iyi secim ama yanına mutlaka transfer şart. -
Defansa bir Sakho lazım birde defansın solunda bocchetti yerine cissokho bence daha verimili olur , tabi oyun stilide önemli , essien ve bocchetti gibi adamları kanatlara koyduğuna göre kanatlarının orta sahayı geçmeyen türden defansif oyuncular olmasını istemişsin gibi geliyor bana....quote:
Orijinalden alıntı: PlayerX
Kadro iyi ama bu sistem olmamış.Van Persie gibi bir oyuncuyu yedek bırakmışsin,dizilişi yeniden kurup çift forvet yap derim.
Hamsik ofansif yönü cok iyi bir ortasaha,oyun kurucu alıp onu ya forvet arkası yada box to box yaparsan verimi artırırsın.Defansta Kjaer iyi secim ama yanına mutlaka transfer şart. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmediNejatt
Hile zevk vermez bu oyunda van persie yedek takımdaydı transfer listesindeydi teklif yapıp aldım ucuza geldi bir cogu zaten 48 taksitle aldıgımdan pek sorun olmadı.Cissokho yu tercih ediyorum defansın solunda ama sakattı onun yerine çektim. essien ni o kanata alıştırmaya çalışıyorum defansın sağına bulamadım kimseyi ortasahada yeterince kalabalık olunca orda oynatmaya başladım zenciyi:)
Essien yerine oraya Corchia çok iyi gider.
-
Romario da iyi olur. Aslında Vrsaljko oranın tek adamıdır ama kapılmıştır çoktan.quote:
Orijinalden alıntı: PlayerXquote:
Hile zevk vermez bu oyunda van persie yedek takımdaydı transfer listesindeydi teklif yapıp aldım ucuza geldi bir cogu zaten 48 taksitle aldıgımdan pek sorun olmadı.Cissokho yu tercih ediyorum defansın solunda ama sakattı onun yerine çektim. essien ni o kanata alıştırmaya çalışıyorum defansın sağına bulamadım kimseyi ortasahada yeterince kalabalık olunca orda oynatmaya başladım zenciyi:)
Essien yerine oraya Corchia çok iyi gider.
Alıntıları Göster
-
Transfer sezonu bitti suan. bu kadroya takviye yapmadan devam edeceğim şampiyonluga. Gelecek sezon içinse beklentilerim tüm oyuncuları satıp 25 yaş altı genç bir kadro kurmak ve birçoğunun ülkelerinin aynı olmasına dikkat edicem.quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Romario da iyi olur. Aslında Vrsaljko oranın tek adamıdır ama kapılmıştır çoktan.
Alıntıları Göster -
Eğer hilesiz yapmışsan helal olsun diiyorum güzel kadro olmuş...quote:
Transfer sezonu bitti suan. bu kadroya takviye yapmadan devam edeceğim şampiyonluga. Gelecek sezon içinse beklentilerim tüm oyuncuları satıp 25 yaş altı genç bir kadro kurmak ve birçoğunun ülkelerinin aynı olmasına dikkat edicem.
Alıntıları Göster -
Acayip yıldızların yok ama çok iyi bir kadroquote:
Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR
Eğer hilesiz yapmışsan helal olsun diiyorum güzel kadro olmuş...
Alıntıları Göster -
Kadro o kadar iyi değil bana göre. Daha iyi bir kadroyu daha genç oyuncularla 2-3 sezonluk bir ilerleme sonunda kurabilirsin. Ayrıca bu kadar adamı bu aynı anda takımda tutmak ya da hepsini birden takıma almak çok gerçekçi gelmedi bana.quote:
Orijinalden alıntı: thecannes
Acayip yıldızların yok ama çok iyi bir kadro
Alıntıları Göster -
taksitle alabilirsian bunları ama itibarin yetmez gibi geldi bana. okadar kariyer açtım van persie nin satılığa çıkarıldığını ilk defa görüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Kadro o kadar iyi değil bana göre. Daha iyi bir kadroyu daha genç oyuncularla 2-3 sezonluk bir ilerleme sonunda kurabilirsin. Ayrıca bu kadar adamı bu aynı anda takımda tutmak ya da hepsini birden takıma almak çok gerçekçi gelmedi bana.
Alıntıları Göster -
112M bir sezonda bence çok iyi paraquote:
Orijinalden alıntı: osaka13
taksitle alabilirsian bunları ama itibarin yetmez gibi geldi bana. okadar kariyer açtım van persie nin satılığa çıkarıldığını ilk defa görüyorum.
Alıntıları Göster -
Kadro hilesizse tebrikler hocam, çok iyi iş çıkarmışsınız.
Van Persie yıllık ne kadar alıyor acaba ? -
http://uploaded.to/file/hgbe8bsbquote:
Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905
Kadro hilesizse tebrikler hocam, çok iyi iş çıkarmışsınız.
Van Persie yıllık ne kadar alıyor acaba ?
isteyen kayıdı yükleyip kariyere devam edebilir vakitim olmuyor fazla oynuyamıyorum. 2. sezonu genelde tatil modunda geçirdim. versiyon 12,4 -
Benim real madrid kadrosu sizinkileri öpüp geri yollar -
ManU bence 2012de hiç iyi değil gol sıkıntısı çekiyorum:(quote:
Orijinalden alıntı: sfr+10
Benim real madrid kadrosu sizinkileri öpüp geri yollar -
Lig şampiyonluğu , kupa şampiyonluğu ve madride çeyrek finalden elenmem var. Willian ve bocchettiyi kesin alın derim .quote:
Orijinalden alıntı: mackman01
ManU bence 2012de hiç iyi değil gol sıkıntısı çekiyorum:(
Alıntıları Göster
http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/cdd7y1iw/napoli.jpg.html
Benzer içerikler
- fm24 en iyi asistan menajerler
- fm 24 büyük takımlara karşı taktik
- fm 24 para hilesi pc
- fm 24 oyun içi editör
- en iyi fm oyunu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X