Şimdi Ara

Durdurulamaz Napoli Kadrom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cavani, Hamsik,Lavezzi 3 lü yetiyor rakibi dağıtmaya.Cavaniye 36 m teklif verdi Man utd satmadım şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı bu üçlü ilk sezonda. Yeni transferler ilede rakip tanımıyacağımı düşünüyorum.Cavani oyunun bana göre en iyi forveti. Lavezzi de araya cok iyi kaçabiliyor cok hızlı hamsik de real madrid chelsea man city peşinde. Napoli fm 2012 de gerçekten zevk veren bir takım

• Defansa takviye gerekiyordu, zaten yapmışsın. Benim de oynamayı düşündüğüm takımlardan biridir Napoli.
    Fifa12de de çok iyi işler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Defansa takviye gerekiyordu, zaten yapmışsın. Benim de oynamayı düşündüğüm takımlardan biridir Napoli.
    Fifa12de de çok iyi işler yapıyor.
    Essien defansın sağında oynuyor ???

Yedeklerde V.Persie gibi adamlar hile varmı oyunda yoksa iyi başarı , bu adamları Napoliye getirmek bile başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Essien defansın sağında oynuyor ???

Yedeklerde V.Persie gibi adamlar hile varmı oyunda yoksa iyi başarı , bu adamları Napoliye getirmek bile başarı

Alıntıları Göster
    arkadaş kızmasın ama bende biraz hileden şüphe ettim..3 4 sezon geçse neysede ilk sezonun sonunda bukadar adama bütçe nasıl dayandı..transfer bütçen nekadardı?
    bütçe olsa bile o adamları ikna etmesi zor..
    lavezzi hamsik cavani fln satmıs olsan neysede onlarda duruyor :) city tevezi ucuza bırakmıyor kolay kolay, muslera,persie,essien(ucuz),tevez,mascherano,dzsudzsak,balotelli,diego ve dahası...defansada cannavaro yerine piqueyi alsaydın :))

bunlara paran ve itibarın hilesiz ilk sezon sonunda yettiyse helal olsun diyorum sadece...

• Kadro iyi ama bu sistem olmamış.Van Persie gibi bir oyuncuyu yedek bırakmışsin,dizilişi yeniden kurup çift forvet yap derim.
    Hamsik ofansif yönü cok iyi bir ortasaha,oyun kurucu alıp onu ya forvet arkası yada box to box yaparsan verimi artırırsın.Defansta Kjaer iyi secim ama yanına mutlaka transfer şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Kadro iyi ama bu sistem olmamış.Van Persie gibi bir oyuncuyu yedek bırakmışsin,dizilişi yeniden kurup çift forvet yap derim.
    Hamsik ofansif yönü cok iyi bir ortasaha,oyun kurucu alıp onu ya forvet arkası yada box to box yaparsan verimi artırırsın.Defansta Kjaer iyi secim ama yanına mutlaka transfer şart.
    Defansa bir Sakho lazım birde defansın solunda bocchetti yerine cissokho bence daha verimili olur , tabi oyun stilide önemli , essien ve bocchetti gibi adamları kanatlara koyduğuna göre kanatlarının orta sahayı geçmeyen türden defansif oyuncular olmasını istemişsin gibi geliyor bana....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Defansa bir Sakho lazım birde defansın solunda bocchetti yerine cissokho bence daha verimili olur , tabi oyun stilide önemli , essien ve bocchetti gibi adamları kanatlara koyduğuna göre kanatlarının orta sahayı geçmeyen türden defansif oyuncular olmasını istemişsin gibi geliyor bana....

Alıntıları Göster
    Hile zevk vermez bu oyunda van persie yedek takımdaydı transfer listesindeydi teklif yapıp aldım ucuza geldi bir cogu zaten 48 taksitle aldıgımdan pek sorun olmadı.Cissokho yu tercih ediyorum defansın solunda ama sakattı onun yerine çektim. essien ni o kanata alıştırmaya çalışıyorum defansın sağına bulamadım kimseyi ortasahada yeterince kalabalık olunca orda oynatmaya başladım zenciyi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmediNejatt

Hile zevk vermez bu oyunda van persie yedek takımdaydı transfer listesindeydi teklif yapıp aldım ucuza geldi bir cogu zaten 48 taksitle aldıgımdan pek sorun olmadı.Cissokho yu tercih ediyorum defansın solunda ama sakattı onun yerine çektim. essien ni o kanata alıştırmaya çalışıyorum defansın sağına bulamadım kimseyi ortasahada yeterince kalabalık olunca orda oynatmaya başladım zenciyi:)

Essien yerine oraya Corchia çok iyi gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Essien yerine oraya Corchia çok iyi gider.

Alıntıları Göster
    Romario da iyi olur. Aslında Vrsaljko oranın tek adamıdır ama kapılmıştır çoktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Romario da iyi olur. Aslında Vrsaljko oranın tek adamıdır ama kapılmıştır çoktan.

Alıntıları Göster
    Transfer sezonu bitti suan. bu kadroya takviye yapmadan devam edeceğim şampiyonluga. Gelecek sezon içinse beklentilerim tüm oyuncuları satıp 25 yaş altı genç bir kadro kurmak ve birçoğunun ülkelerinin aynı olmasına dikkat edicem.
  • quote:

Transfer sezonu bitti suan. bu kadroya takviye yapmadan devam edeceğim şampiyonluga. Gelecek sezon içinse beklentilerim tüm oyuncuları satıp 25 yaş altı genç bir kadro kurmak ve birçoğunun ülkelerinin aynı olmasına dikkat edicem.

Alıntıları Göster
    Eğer hilesiz yapmışsan helal olsun diiyorum güzel kadro olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Eğer hilesiz yapmışsan helal olsun diiyorum güzel kadro olmuş...

Alıntıları Göster
    Acayip yıldızların yok ama çok iyi bir kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecannes

Acayip yıldızların yok ama çok iyi bir kadro

Alıntıları Göster
    Kadro o kadar iyi değil bana göre. Daha iyi bir kadroyu daha genç oyuncularla 2-3 sezonluk bir ilerleme sonunda kurabilirsin. Ayrıca bu kadar adamı bu aynı anda takımda tutmak ya da hepsini birden takıma almak çok gerçekçi gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kadro o kadar iyi değil bana göre. Daha iyi bir kadroyu daha genç oyuncularla 2-3 sezonluk bir ilerleme sonunda kurabilirsin. Ayrıca bu kadar adamı bu aynı anda takımda tutmak ya da hepsini birden takıma almak çok gerçekçi gelmedi bana.

Alıntıları Göster
    taksitle alabilirsian bunları ama itibarin yetmez gibi geldi bana. okadar kariyer açtım van persie nin satılığa çıkarıldığını ilk defa görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka13

taksitle alabilirsian bunları ama itibarin yetmez gibi geldi bana. okadar kariyer açtım van persie nin satılığa çıkarıldığını ilk defa görüyorum.

Alıntıları Göster
    112M bir sezonda bence çok iyi para
  • Kadro hilesizse tebrikler hocam, çok iyi iş çıkarmışsınız.

Van Persie yıllık ne kadar alıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

Kadro hilesizse tebrikler hocam, çok iyi iş çıkarmışsınız.

Van Persie yıllık ne kadar alıyor acaba ?
    http://uploaded.to/file/hgbe8bsb

isteyen kayıdı yükleyip kariyere devam edebilir vakitim olmuyor fazla oynuyamıyorum. 2. sezonu genelde tatil modunda geçirdim. versiyon 12,4
  • Benim real madrid kadrosu sizinkileri öpüp geri yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Benim real madrid kadrosu sizinkileri öpüp geri yollar
    ManU bence 2012de hiç iyi değil gol sıkıntısı çekiyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mackman01

ManU bence 2012de hiç iyi değil gol sıkıntısı çekiyorum:(

Alıntıları Göster
    Lig şampiyonluğu , kupa şampiyonluğu ve madride çeyrek finalden elenmem var. Willian ve bocchettiyi kesin alın derim .
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/cdd7y1iw/napoli.jpg.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.