Şimdi Ara

DURMA-PLAY güvenilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guvenilir. Ben 150 liralik alisveris yapmistim bir keresinde, bi on onbes dakikaya mail adresime atmislardi. Sonrasinda da bi 50-60 liralik bi seyler daha aldiydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak çaplı 4 alışverişim oldu birisi windows koduydu onun için 1 gün bekledim geri kalanı anında geldi. Windows koduda pazar gününe a denk getirmiştim sistem otomatik kodu yollamıyormuş herhalde ondan gecikme oldu diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2018; 7:38:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dediğim gibi ürünleri veriyorlar fakat ve lakin 1000 ürün sipariş ediliyorsa 100'ünda sorun yasiyorlar.Ki bunun riskini alamam.Simdi bir site buldum,Herkes memnun kalmış bende oradan alacağım.Birde Durmaplay'deki ilgiliyi çok ilgisiz buldum çok saygısız cevaplar verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden bugün pubg aldım sorun yaşamadım. Ama vac banı olan hedaplar için hediye alamaz tarzında birşey yazılmış ben alıp kullanabildim. Daha öncede star wars battlefront almıştım onu gg üzerinden cd key şeklinde vermişlerdi 2 saat sonra atmışlardı.
  • Daha önce orada bir sürü call of duty ve battlefield aldım. Toplamda 300 liradan fazla alışverişim olmuştur ama hiç sorun yaşamadım.
  • Yaklaşık 250 tl civarında bir alışveriş yaptım bu siteden.Gayet iyi bir site hem hızlı hem güvenilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.