saat 2:45 de yaptığım 70 adet + , hiçbir sebep yok iken silinmişti. az önce 50 tane gene yaptım ve sonuç gene aynı gene silindi.
300 ü geçik yaptım ünlem fln çıkmadı ama 97 diyor bu ne saçma iş
3 saat oldu ünlem gelmediği halde yaptıklarımı kabul etmiyor 360da tıkandı 140 tane kalmışken
RP leri alanlar tek tek kaçıyor oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
öyle yapıcam bi türlü alamadık :D yasuo için
quote:
Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek
quote:
öyle yapıcam bi türlü alamadık :D yasuo için
burdan rp kazananların çoğu yasuo ya yatıracak gibi :D
quote:
yardım eder misin lütfen spam yedim galibada spam açılıyor mu
+1ledikten sonra paylaşmamız da gerekiyor mu ?
quote:
Hocam 300 e yakın yaptım ama 97 saydı neden böyle oldu
Kac tane +1 yaptıgımızı nerden öğreniyoruz bulamadım
Şuradaki kimse konudaki yorumları okumuyor 'offffff o kadar yaptııım sayılmamışş qq ' diyebiliyorlar.
Güzel kardeşim bak. Aç gibi davranma. Pazara çok var. Tık yap 20 saniye stream bak sonra bi daha tık yap.Ulan bi bana olmuyor galiba bu tür şeyler.
quote:
2 tane aldım ben yeter. Yasuo ile akalım
423te ünlem yedim şansa bak :D ünlem çıkan arkadaşlar ünlem ortalama ne kadar süre sonra geçti bilgi verebilir mi acaba?
ünlem galiba 20 saat sonra falan açılıyo
ya ben tam olarak kaç +1 im olduğunu göremiyorum tek tek sayıcakmıyım ya
hızlı hızlı tıklayınca sayılmıyor çoğu. üye olalı 1 saat oldu şu an 159 .
quote:
Orijinalden alıntı: Alfist77
ya ben tam olarak kaç +1 im olduğunu göremiyorum tek tek sayıcakmıyım ya
google+ profiline giriyorsun altta çıkan seçeneklerde +1'ler e tıklıyorsun. ctrl+f ilewww.durmaplay.com diye aratıyorsun çıkan sonuç sayısı yazıyor zaten orada. chrome ile yap dostum.
Üyeliği sonradan onayladığım için rp vermiyorlar. Başlamadan önce onaylamak gerekiyormuş, bilginize..
quote:
Orijinalden alıntı: Anexilea
Üyeliği sonradan onayladığım için rp vermiyorlar. Başlamadan önce onaylamak gerekiyormuş, bilginize..
aynı şeyi ben de yaptım şu an 13 tane kaldı. 250den sonrasını onayladıktan sonra tamamladım onaylamadan önceki +ları da tamamlarsam verirler mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: flurry.
quote:
Orijinalden alıntı: Anexilea
aynı şeyi ben de yaptım şu an 13 tane kaldı. 250den sonrasını onayladıktan sonra tamamladım onaylamadan önceki +ları da tamamlarsam verirler mi acaba?
Zannetmiyorum, ilk önce onaylamanız gerekiyordu diye mail attılar. Yeni google+ açıp tekrar yapın dediler.