Şimdi Ara

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.ci gmail 2.ci gmailden açtığın durmaplay üyeliği ve değişik tc ve sms onayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderyamf

2.ci gmail 2.ci gmailden açtığın durmaplay üyeliği ve değişik tc ve sms onayı.

eyvallah tesekkürler
  • 5-6 saattir cevap yok
  • Evet sonunda bitti. RP bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

1 gün içerisinde 500 +1 yapıp 10 dakika içerisinde rp kodumu aldım. etkinlik için teşekkür ederim gerçekten :)

bu arada çok zor değil izlemeniz gereken bi yol var. sanırım 1 kere daha yapacağım şu 2 gün içerisinde

Yol gösterebilir misiniz? Hala yapamadım sayılmıyor çok yavaş ilerliyorum
  • ben yaptım gönderdim hala geri dönüş yapmadılar niye?google accountunu göndericez dimi?ben gönderdim konu yazmadım acaba ondan mı?
  • quote:

1 gün içerisinde 500 +1 yapıp 10 dakika içerisinde rp kodumu aldım. etkinlik için teşekkür ederim gerçekten :)

bu arada çok zor değil izlemeniz gereken bi yol var. sanırım 1 kere daha yapacağım şu 2 gün içerisinde

O yolu anlatabilir misin ? :D
  • hasan79 kullanıcısına yanıt
    Bana da henüz dönüş yok. Beklemedeyim halen daha.
  • 368 tane yaptım ünlem verdi ünlemin geçmesini bekledim şuan +lıyorum sonra çıkış yapıp hesabıma bakıyorum +ladıklarım gözüküyor ancak bir kere f5 yapınca son +ladıklarım geri gidiyor bunun çözümü var mıdır bilgili bir arkadaş ulaşabilir mi?
  • google+ ile paylaşmayı denerken Yayınınız paylaşılmadı. Lütfen tekrar deneyin. diye hata alıyorum bu nedir?
  • 9 saat oldu hala maile cevap gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam attım bende hala cevap gelmedi
  •  DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı )
  • Arkadaşlar ben hesaptan cıkıp baktığımda toplamda kaç tane yaptığımı göremiyorum nerden bakıyoruz tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rossoverde -- 14 Aralık 2013; 8:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: Rossoverde

Arkadaşlar ben hesaptan cıkıp baktığımda toplamda kaç tane yaptığımı göremiyorum nerden bakıyoruz tam olarak?

O adresi sil eger baskası almıs diyorlar ama ben almadım demek istemiyorsan

sildim sende alıntıdan silersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rossoverde -- 14 Aralık 2013; 8:53:36 >
  • birde tam olarak nerden bakıyoruz kaç tane olduğuna söyleyebilir misiniz
  • quote:

birde tam olarak nerden bakıyoruz kaç tane olduğuna söyleyebilir misiniz

Profiline gir profil linkini kopyala hesabindan cikis yap o lnki ac +1 ler sekmesine gec sonra en assa in digerlerini goster de en assa inince ctrl+f yap arama yeri cikar orayawww.durmaplay.com yaz eger chrome kullaniyorsan.

• quote:

birde tam olarak nerden bakıyoruz kaç tane olduğuna söyleyebilir misiniz

Hesabından cıkıs yap . Profiline gir . +1 lee tıkla altta daha fazla diyecek sonuna kadar daha fazla de . Ctrl f ye baswww.durmaplay.com yaz . Kac tane oldugunu göreceksin .
    Ve sildim mesajı :)

• quote:

Sana dolandırıcı diyorlardı ne oldu o iş

Toplamda 5 saatte giç spam yemeden bitiriliyor bu iş . Elinize alın telefonu kronometreyi acın 20 sn de bir +layın .

• teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.