Şimdi Ara

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maillere ortalama cevap verme süresi ne kadar acaba? Ben dün gece tamamladım cevap bekliyorum.
  • Ben dün iki kere gönderdim +1 ler eksikmiş 5dk içinde cevap geldi ama kodlar hakkında bilemicem.
  • YARIŞMANIN SÜRESİNİ 1 GÜN GERİYE ALMIŞLAR. AŞAĞIDAN OKUYABİLİRSİNİZ.

http://www.durmaplay.com/News/durmaplay-google-plus-etkinlik-saati
  • Arkadaslar bu +1 yaparken gelen "!" bir süre sonra geçiyor mu?

Sabah 7 de gördüm ve o zamandan beri uğraşıyorum en sonunda "!" uyarısını yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rossoverde -- 14 Aralık 2013; 10:14:34 >
  • Bende bitirdim dün gece 11 gibi yolladım bakalım ne zaman gelicek cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

1 gün içerisinde 500 +1 yapıp 10 dakika içerisinde rp kodumu aldım. etkinlik için teşekkür ederim gerçekten :)

bu arada çok zor değil izlemeniz gereken bi yol var. sanırım 1 kere daha yapacağım şu 2 gün içerisinde

sen şu hırsız değilmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

YARIŞMANIN SÜRESİNİ 1 GÜN GERİYE ALMIŞLAR. AŞAĞIDAN OKUYABİLİRSİNİZ.

Hala pazar yazıyor ??
  • Beyler biri baksın kaç gözüküyor bende 512 gözüküyor ama onlarda 379 gözüküyormuş.Alıntı yaparmısınız şu mesaja lütfen.7

Edit: Link kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 14 Aralık 2013; 11:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Beyler biri baksın kaç gözüküyor bende 512 gözüküyor ama onlarda 379 gözüküyormuş.Alıntı yaparmısınız şu mesaja lütfen.

Aynen 379 gözüküyor.

Ayrıca gmail linkini kaldır hocam başkaları bu linki mail atıp senin yerine rp alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 14 Aralık 2013; 10:58:58 >
  • hala dönmediler, canlı desteğe sordum. tekrar mail atınız dediler. bu nasıl iş anlamadım. dün 23:47'de attım. geçen gece 2'de atana döndüler, sabah oldu 11:00 mail yok. olayı geriye çekmişler ayrıca şimdi bunlar geceye kadar atmayıp üstüne yatmaz umarım bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

quote:

Orijinalden alıntı: Alkharin

1 gün içerisinde 500 +1 yapıp 10 dakika içerisinde rp kodumu aldım. etkinlik için teşekkür ederim gerçekten :)

bu arada çok zor değil izlemeniz gereken bi yol var. sanırım 1 kere daha yapacağım şu 2 gün içerisinde

sen şu hırsız değilmisin

Aynen o yüzsüz bu.
  • Dün saat 22:00'da attığım maile şu saate kadar dönmediler. Aynısını tekrar attım, ayrıca her olasılığa karşı kastığım ikinci hesabıda attım. Hala cevap yok. 2 gündür şunun için uğraşıyoruz, eğer yok elimizde kod kalmadı yok bilmem ne gibi bahanelerle gelirlerse gerçekten söverim.
  • Banada dönen olmadı bir daha attım bakalım maili nolucak.
  • aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan79 -- 14 Aralık 2013; 16:23:53 >
  • kod kalmadı gibi bir durum olacağını sanmıyorum, canlı destek çok yoğun olduğunu söyledi. fakat sizlerde canlı desteğe yazarsanız iyi olur. etkinliği 1 gün geri çekmeleri kesinlikle kod sıkıntısından ama. bir iş yapıyorlarsa düzgün yapmaları lazım. dediğim gibi iki gün önce gece 2'de yollayana 5 dakika sonra döndüler, 12 13 saattir mail alamadık.
  • Mail atanların tamamına ne olursa olsun dönüş yaparlar. Sitenin canlı desteğinden sordum dün akşamın maiilerine bakıyorlar şu anda halen. Saat 14:00 e kadar gelmiş olur mailleriniz dediler. Sakin olun. Herkes maili gelicek.
  • Ben de dün gece 23.30 gibi mail attım hala gelmedi, simdi bidaha attım bakalım inş arkadaşın dediği gibi 14.00 a kadar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

YARIŞMANIN SÜRESİNİ 1 GÜN GERİYE ALMIŞLAR. AŞAĞIDAN OKUYABİLİRSİNİZ.

Klasik oldu zaten bu,canlı destekten yazınca 3 gününüz var rahat rahat yaparsınız diyorlar sonra,hop bi gün geriye aldık

• 400 küsür kişinin maiilerini yollamışlar. Kalan kısmınıda 14:00 e kadar tamamlayacaklarmış. Maiilerinize bakın.
  • şu 400 kişi arasında dh li yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.