Şimdi Ara

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Mail atarken hangi mail adresimizi kullanmamız gerekiyor? Durmaplay'e kayıt olurken kullandığımız mail mi yoksa google+ hesabımızdaki mail mi?

DurmaPlay ' e üye olduğun mail adresinden göndermen gerekiyor.
  • Allah aşkına yardım edin ya göremiyorum +1leri.
  • cumartesi 24.00 a alınması saçmalık geçen seferde pazar dediler cumartesiye aldılar alamadım 400 rpyi az önce mesaj attım umarım bir şey çıkarmazlar yine
  • lütfen bir çözüm bulun @durmaPlay
    Merhabalar. Ben hediye 1780 rp kampanyanıza katıldım önce üyeliğimi onayladım sonra +1 leri bastım ve 500 sayısına ulaştım. Kayıt olurken facebook ile kayıt olmuştum bunuda belirteyim. 500 +1 bittikten sonra +1 bastığım mail adresi ile hediye@durmaplay a mailimi attım. Ancak bana gelen cevapta +1lerin hesap onaylanmadan önce basıldığı söylendi. Bende böyle birşey olmadığını belirtmek için canlı desteğe bağlandım. Canlı destekteki elemanınız bana kayıt olduğum email ile yani profil bilgilerimde gözüken email ile mail atmamı söyledi. Bende bunu öğrenip profil bilgilerimdeki email adresi(bu adres yani musti_glm@hotmail.com) ile mail attım. Bunun üzerine bana verilen cevapta ise bunlar yazıyordu:

"Google +1 adresinizi lütfen DurmaPlay’e kayıt olduğunu mail adresiniz üzerinden gönderiniz. Sitemize kayıt olduğunuz mail adresi ile göndermeniz durmunda kontrolünüzü yapabileceğiz."
    Sitenize kayıt olduğum email ile göndermeme rağmen bu uyarıyı alıyorum. Lütfen sorunu en kısa zamanda çözün çünkü makalenizde pazar gecesinden sonra rp verilmeyeceğini söylemişsiniz o zamana kadar rp yi alabileceğimi umuyorum.

Saygılarımla.

• Hocam saymıyor bu +ları nasıl yapıcaz 330 da kaldı
  • Beyler görünmüyor +'lar bende bir yardım edin ula. LÜTFEN
  • 500 + yı yaptıktan sonra istedikleri her şeyi 23:59'dan önce yollasam mesela 22:00 gibi. Site de yoğunluktan dolayı mesajıma yarın baksa ben yine de ödülümü alabileceğim di mi? Sonuçta tüm şartlara uyuyorum gecikme siteden kaynaklanıyor.

(Böyle bir şey yok sadece varsayım üzerinden soruyorum)
  • Bugün mail atanlara sıra gelmezse yarın verirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateBöcek -- 14 Aralık 2013; 17:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

Hocam saymıyor bu +ları nasıl yapıcaz 330 da kaldı

20-30 dk bekleyin tekrar saymaya başlıyacaktır.
  • YARDIM ETSENİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Beyler görünmüyor +'lar bende bir yardım edin ula. LÜTFEN

20-30 dk bekle sayması lazım 90 tane yap sonra ara ver böyle böyle öbür türlü google spam olarak algılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

20-30 dk bekle sayması lazım 90 tane yap sonra ara ver böyle böyle öbür türlü google spam olarak algılıyor

Dostum ne kadar yaptigimiza nwrden bakiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

google + profiline gir daha sonra hesaptan çıkış yap ctrl+f ile w ww.durmaplay.com yaz sayısı kenarda gözükür zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 14 Aralık 2013; 18:15:33 >
  • bana denk geldi heralde 1780 rp ellerinde kalmamış 2 tane 840 attılar :D teşekkürler durmaplay
  • 2 Saat oldu cevap yok.
  • "Bir üyelik zaten 1 kere hediye alabilmektedir. Yarışma kurallarımız bu şekildedir."

Şeklinde mesaj gönderdiler dalga geçiyorlar sanırım.Ödül almadığım hesapla yaptım onaylı herşeyi plusları doğru ve mailleri karıştırıyorlar kesin üstüne yatacaklar rpnin 400 rp de olduğu gibi
  • Nihayet bende aldım 840 840 gönderdiler 1780 kalmamış :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinsiz

Beyler buyrun :D sonunda aldım dün öğlenden beri uğraşlarımın sonucunu aldım :D  gerçi tekrar yap deseler yapmam zor oldu epey. ama aldım en azından şimdi rajat uyuyabilirim. size kolay gelsin.

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı )

Helal
  • adamlar zararmı etti karlımı çıkcak hiç bilmiyorum ama,bize yaradı bilader lvl 5 sprit guard udyrla geziyorum millete dehşet saçıyorum ksodgkospdg + 710 rp var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

google + profiline gir daha sonra hesaptan çıkış yap ctrl+f ile w ww.durmaplay.com yaz sayısı kenarda gözükür zaten

Dostum yaptim kendi hesabimdan 180 civari gozukuyor fakat disardan bakica 83. Nedendir bu ne yapmam lazik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.