Şimdi Ara

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

quote:

Beyler görünmüyor +'lar bende bir yardım edin ula. LÜTFEN

20-30 dk bekle sayması lazım 90 tane yap sonra ara ver böyle böyle öbür türlü google spam olarak algılıyor

Dostum ne kadar yaptigimiza nwrden bakiyoruz ?

google + profiline gir daha sonra hesaptan çıkış yap ctrl+f ile w ww.durmaplay.com yaz sayısı kenarda gözükür zaten

Dostum yaptim kendi hesabimdan 180 civari gozukuyor fakat disardan bakica 83. Nedendir bu ne yapmam lazik ?

Dostum lutfen cevap ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 verdiğimi kendi profilimde gösteriyor ama dışarıdan bakınca gözükmüyor. bunun sebebi ne?
  • ŞÖYLE BİR sorun var hesabım spam yedi ve açıldı +1leri veriyorum ardından hesaptan cıkış yapıp bakıyorum oluyor ama sayfayı f5 yapınca verdiğim +lar gözükmüyor kayboluyor bunun nedeni nedir?
  • Şimdi bu akşam yapıp yarın öğlen gibi mail atsam e pin gelecekmi gelmicek mi
  • 400 lerdeyim şuan umarım geç kaldınız diyip vermemezlik etmezler
  • Herkese merhaba, az önce açtığım konuyu kapattılar sanırım sabit başlıktan sormam gerekiyordu. Buraya yazayım bakalım :)

Benim merak ettiğim bir konu var bunu sizinlede paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şu konuyu okuyun biraz
    http://forum.donanimhab...904/f_//tm.htm#82976904

Arkadaşım bana kostüm hediye etmişti fakat arkadaşımın hesabı permaban yiyince hediye ettiği kostüm benden gitti. Kostümün gitme nedeni arkadaşımın ödeme dolandırıcılığı yaparak RP alıp bu RP ile bana kostüm hediye etmesiydi. Peki RP dolandırıcılıktan kastım ne? Ödemeyi geri çekme..

Arkadaşım kurnazlık yaparak bir şekilde RP alıyor, bu RPyi harcıyor sonra ödeme geri çek yaparak parasını alıyor fakat RPsi kalıyor. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yapılmış işte sonuçta
    Arkadaşım ticket attığında bu yüzden hesabının banlandığını, geri çekilmiş ödemenin paypal hesabına yatırılmasını istediler. Bu tutar ödenene kadar hesabı banlı kalacağını söylediler

Şimdi sorarım. Bu durmaplay binküsur rpyi dağıtıyor. E-pin satıcısı olduğundan sanırım ödemeyi geri çekme hakkı bulunuyor. sonuçta internette sanalsaray / durmaplay hakkında pek olumlu yorumda yok. İlerde böyle bir şey yapıp bizi mağdur bırakabilirler mi yoksa ben mi hikaye yazdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

Herkese merhaba, az önce açtığım konuyu kapattılar sanırım sabit başlıktan sormam gerekiyordu. Buraya yazayım bakalım :)

Arkadaşım bana kostüm hediye etmişti fakat arkadaşımın hesabı permaban yiyince hediye ettiği kostüm benden gitti. Kostümün gitme nedeni arkadaşımın ödeme dolandırıcılığı yaparak RP alıp bu RP ile bana kostüm hediye etmesiydi. Peki RP dolandırıcılıktan kastım ne? Ödemeyi geri çekme..

Arkadaşım kurnazlık yaparak bir şekilde RP alıyor, bu RPyi harcıyor sonra ödeme geri çek yaparak parasını alıyor fakat RPsi kalıyor. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yapılmış işte sonuçta
    Arkadaşım ticket attığında bu yüzden hesabının banlandığını, geri çekilmiş ödemenin paypal hesabına yatırılmasını istediler. Bu tutar ödenene kadar hesabı banlı kalacağını söylediler

Şimdi sorarım. Bu durmaplay binküsur rpyi dağıtıyor. E-pin satıcısı olduğundan sanırım ödemeyi geri çekme hakkı bulunuyor. sonuçta internette sanalsaray / durmaplay hakkında pek olumlu yorumda yok. İlerde böyle bir şey yapıp bizi mağdur bırakabilirler mi yoksa ben mi hikaye yazdım :)

Akıllarında böyle bir fikir yoksa bile artık vardır Fakat onlar inan bize yolladıkları Rp'lerden kat kat daha fazlasını kazandılar, bu yüzden sanmıyorum ki böyle bir şey yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seqilsin Hanny ;)

400 lerdeyim şuan umarım geç kaldınız diyip vermemezlik etmezler

Aynen. Keşke daha önceden görseydim şu konuyu.
  • merhaba ben 500 g+ yapıp gmail hesabımdan belirttikleri maile profil sayfamı yoladım ve DurmaPlay e kayıt olduğum hesaptan mail atmamı istediler onu da yaptım ancak 10-12 saat oldu ve hala geridönüs yapılmadı bana :/ umarım emeklerim bosa gitmis olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

quote:

Orijinalden alıntı: Marbledi

Herkese merhaba, az önce açtığım konuyu kapattılar sanırım sabit başlıktan sormam gerekiyordu. Buraya yazayım bakalım :)

Akıllarında böyle bir fikir yoksa bile artık vardır Fakat onlar inan bize yolladıkları Rp'lerden kat kat daha fazlasını kazandılar, bu yüzden sanmıyorum ki böyle bir şey yapsınlar.

Aynen karşılıklı bir iş yapıyoruz biz kar ediyoruz onlar daha fazlasını kar ediyor böyle bir şey yapmalarına gerek yok.Zaten ileriye dönük key satış sitesi onlar daha çok kar edecekler.

• 497 de ünlem oldu verirlermi sizce:D
  • Google mesajınızı teslim etmek için çalıştı, ama alıcı alanı için sunucu tarafından reddedildi durmaplay.com tarafından mail.durmaplay.com . [xx.xxx.xxx.xx].

mail sunucusunu kapamış olmasınlar
  • Bana 2-3 saat içinde dönüş yaptılar. Ama 1780 kalmamış iki tane 840 verdiler olsun Teşekkürler durmaplay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theguzzler

497 de ünlem oldu verirlermi sizce:D

Ünlemin anlamı ne acil bana da oldu da ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theguzzler

497 de ünlem oldu verirlermi sizce:D

Ünlemin anlamı ne acil bana da oldu da ?

günlük g+ sınırını aşmışsın demek 1 gün beklemen lazım ünlemin çıkmaması için
  • Sitenin destek kısmında bulunan o stardan cacık olmaz
  • Bugün son mu arkadaşlar yarın yok mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya pazar gününe kadar süremiz vardı rahat rahat yapıyorduk hani :D

millet geç başlayanlarda yararlansın diye etkinlik süresini uzatır bizimkiler geç başlayanlar bitiremesin biz bedavadan reklam yapalım diyerekten etkinlik bitiş günü nü bir gün geriye alıyolar ne kadar sivri zekalı bir milletiz ya

şimdi benimki 450 de durdu ünlem verdi 12 saat bekleyip devam etmem lazım bugün bitmeseydi yardın devam edip bitiricektim

edit:486 da ünlem geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 14 Aralık 2013; 23:11:08 >
  • Tam 501 de ünlem verdi. Yolladım bakalım inş geçmemiştir zamanı
  • Tüyo: Ünlem işareti çıkıyorsa bir gün değil de 3 -4 saat bekleseniz olur ;) .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.