Şimdi Ara

Dursun Özbek dönemi özeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Store'un ozellestirilmesini baltalamasaydi Avrupa'dan men yemeyecektik.
  • Dursun Özbek'e sorsak o da kendini övecek bir şeyler bulamaz. Yaptığı saçmalıkları hataları yazmaya gerek yok benden önce ki arkadaşlar her şeyi yazmış.

Meselenin birde liderlik başkanlık kısmı var, bu konuda da çok sıkıntıları vardı. Basın toplantılarının büyük çoğunluğu izledim, hitap etme mevzuları izah etme diye bir özelliği asla yoktu. Koskoca camia başkanı neler yapmamalı adlı çalışma tezi gibiydi...

Bu adamı daha fazla konuşmak istemiyorum, yaşattığı bütün saçmalıklar gözümün önüne geliyor. Galatasaray büyük bir sıkıntıdan kurtulmuştur.
  • Rezil bir dönem. Taraftarın %80inin kanser olarak gezdiği bir süreçti.
  • Beyler özür diliyorum iyi adamdı demişim, adam madam değildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

En büyük şansızlığı gelir gelmez kucağında bulduğu Avrupa'dan men cezası o yüzden transfer yapamayıp taraftarla arası baya açıldı sonra Gross mevzusu öyle gitti.

Transfer yapamadı mi ??? 1m etmicek adamlara gitti 4-5m verdi . allahtan paranız yoktu demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 gune buralar karisacak, vaziyet alin.
  • Gelmis geçmiş en kötüsü özhan başkandır.Onun oluşturduğu yapi dursunu seçtiren yapıdır diğer icraatlarını saymaya üşeniyorum. Al birini vur ötekine

• 28 yaşındayım hatırladığım en rezil üçlü rezillik sıralamasıyla

1 dursun

2 adnan

3 özhan

bu 3lü galatasaray lise oluşumu dediğimiz bunakları zengin edip taraftarın parasıyla sefa sürme hayalleri kurmuş galatasarayın tüm borcunun sorumlularıdır.

merak ettiğim birşey var aslında biz taraftarlar bir olup galatasarayın parasının hesabını neden soramıyoruz ? yapalım baskıyı döksünler ortaya tüm bilançoyu tabloyu geliri gideri görelim.. futbolcu transferlerindeki komisyonları... bizlere bileklik satıp forma satıp para dilenenlerin paraları ne yaptığını kimlerin ne kadar hırsızlık yaptığını bilelim.. ürünlerimizi gidelim iade edelim 17 sene önce aldığımız formanın parasını dahi geri alalım gittiğimiz maçların bilet parasını alalım.. kim hakkımıza gasp ettiyse davamız onlar olsun neden yapamıyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.