Şimdi Ara

Dursun Özbek'ten açıklamalar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zlatan'ı alsam takım içi dengeler ne olacaktı ? bide fener neden ibrahimovici almadı demiş

http://www.tribundergi.com/haber/dursun-ozbek-ibrahimovic-i-neden-fenerbahce-almadi?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

• Tarihin en YALANCI BAŞKANI Seçimlerde Zlatanı getirecem diye kendisi söyledi kendisi soktu taraftarın aklına şimdide başkası tarafından pompalandı yıpratmak amaçlı diyor ulan varya seni görsem bir pompolarım seni hamzayla beraber koşa koşa akhisara gidersiniz capını..........................
  • Yahu birak transferi sponsordan haber versene.

Kac senedir CL'ye gidememis, bu sene Avrupa ligine gidecek, sampiyonluk sayisinda onde oldugun rakibinin formasinda sponsordan yer kalmiyor,

Sense, 4. Yildizi almana, kac senedir clye gitmene, ceyrek final, top16 yapmana, ulkenin en taninan takimi olmana ragmen sponsor bulamiyorsun. Sonra da agliyorsun para yok, denge var diye.

Hani hazirdi sponsorlar? Gelir gelmez imzalayacagiz diyordun ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • podolskiden iyisi messi ve ronaldo diyen adamı başkan seçen bir zihniyet var koca galatasarayda

• Yine denge
  • Star Wars gibi takımız tüm yöneticiler jedi sanki

• Şu adamın yalan açıklamalarını teker teker pankart yapıp Arena'daki ilk maçta toplu olarak tüm kamuoyunun gözüne sokmamız gerekiyor taraftar olarak.

Seçimden önce Zlatan hakkındaki açıklamalarını, sponsor vaadini, salıya kadar bomba transferler geliyor açıklamasını... Hepsini en azından kartonlara basıp tepkimizi koymamız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Şu adamın yalan açıklamalarını teker teker pankart yapıp Arena'daki ilk maçta toplu olarak tüm kamuoyunun gözüne sokmamız gerekiyor taraftar olarak.

Seçimden önce Zlatan hakkındaki açıklamalarını, sponsor vaadini, salıya kadar bomba transferler geliyor açıklamasını... Hepsini en azından kartonlara basıp tepkimizi koymamız gerekiyor.

O zaman ultraslana bedava kombineden daha fazlasini vaadet etmen lazim

• "Dursun Özbek: Zlatan'ı alsam takım içi dengeler ne olacaktı ? Galatasaray'ın bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Diğerleri nasıl oynayacak?"

Birisi bunu aciklayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Ya tamam adam transfer yapmadı ama söylediklerinin hangisi yalan?
    Aysal yeni takım yapmış, bu yapmamış... Oldu her yıl Fener gibi 11 yeni adam alalım. Geçen sene Fener kaç topçu transfer etti? Kimin sesi çıktı?
    Valla hoşunuza gitse de gitmese de Türk futbolunun ve Galatasaray'ın gerçekleri bunlar. Transfer dönemi açılmadan yazdım bunları... Yıldız transferi falan olmayacak, olmamalı dedim. Haklı çıktım mı? Çıktım!

yukarıda bahsedilmiş. ilk 11'in hepsi aysal döneminin oyuncusu. sadece poldi transfer edildi. aysal yapılan kurulda bütün mali tabloları açıklamadı mı? ne kadar harcadığını vs. hala aysal kulübü batırdı.
  • Yine söylüyorum Dursun Özbek, Ünal Aysal'ı geri getirme projesidir. Ekim en geç Kasımda yine bir olağanüstü seçim olacak. Ünal Aysal'ı geri getirmek için herşeyi yapacaklar. Büyük bir ihtimalde Ünal Aysal geri gelirse sıcak parayla gelecek.

Riva arazi yetkisine de gelince. Ünal Aysal'a vermeyip, ilk genel kurulda Dursun Özbek'e verdiler. Değişen birşey olmayacak, Ünal Aysal geldiğinde yine Riva arazisinin yetkisini almış olacak önceki yönetimden.

Kulüp içinde Ünal Aysal'ı istemeyenlerden çok geri gelmesini isteyenler daha fazla. Özellikle de Dursun Özbek gibi basiretsiz, vizyonsuz birini gördükten sonra. Başkanlığı bıraktıktan sonra ve Mayıs ayındaki seçimlerde geri dönmesi için yapılan çabaları medyayı takip edenler biliyordur. Şuan geri dönmesini isteyenler gün geçtikçe artıyor.

Ünal Aysal'ın son senesinde yaptığı yanlış transferleri ve kulüp içindeki komisyoncu alkolik çakallara engel olamamasını bende ağır eleştiriyorum ama şahsi düşüncem Galatasaray'ı "liseli" zihniyetinden kurturabilecek yegane 3-5 isimden biridir Ünal Aysal. Zaten genel kurulda Riva arazisinin yetkisini alamamasının başlıca sebebi de budur. Liseli zihniyetine karşı olduğu içindi.

Adam akıllı bir yönetimle (komisyoncu alkolik çakalların olmadığı) ve Galatasaray'ı şu liseli zihniyetinde kurtaracaksa yada liseli hegemonyasına bir son verebilecekse, ne yapıp edilip ikna edilmesi gerekir. Eminim ki oda son senesinde yaptığı hataların farkındadır ve tekrarlamayacaktır. Özellikle egosuna biraz hakim olmalı. Egosu yüzünden Fatih Terim'i göndererek kendi çukurunu kazdı. Liselilere de Ünal Aysal'ı o çukura itmek kaldı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.