Şimdi Ara

Dursun Özbek'ten açıklamalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dursun Özbek:Sneijder'in bonservisinin %75’i benim dönemimde ödendi.Oyuncu almak kolay ama bunun parası?

Dursun Özbek:Bir çok kez ödemeleri yetiştirmek için cebimden bile vermek zorunda kaldım.Transfer yapayım ama benden sonrakiler zorda kalacak

Dursun Özbek: Transfer yapayım ama benden sonrakiler mutlaka sıkıntı yaşayacaktır. Medyatik olmak, şov yapmak kolay!

Takım biraz yaşlı...

Dursun Özbek:Takımı gençleştirme planlarımız var. Bu konuda teknik kadromuz gerekli çalışmaları yapıyor.

Dursun Özbek: Liglerde erken form tutmak biraz riskli... Bu form 8-9 haftadan sonra yükselir ve tepe noktaya ulaşırsa işi götürüyorsun.

Dursun Özbek: Örneğin Beşiktaş çok formda bir açılış gerçekleştirdi ama bunu 34 haftada sergilemesi kolay olmayacak.

Dursun Özbek: Transferde Fenerbahçe ile rekabete girmeyiz. Onların demek ki böyle değişime ihtiyaçları varmış. Önemli olan lig yarışı!

4. yıldızın keyfi sizce sürülebildi mi?

Dursun Özbek: Sürdük ama zaten bu işler uzun sürmüyor. 1 hafta, 10 gün.

Dursun Özbek: Zlatan ile tasarrufumuz hiç olmadı ki! Yaşı ortada... Zaten PSG'den yıllık 17 milyon euro kazanıyor.

Dursun Özbek: Zlatan'ı alsam takım içi dengeler ne olacaktı ? Galatasaray'ın bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Diğerleri nasıl oynayacak?

Melo konusunda süreci iyi yönettiğinizi düşünüyor musunuz?
    Dursun Özbek: Harika yönettik. İki taraf da çok memnun olduğuna göre sorun yok

Dursun Özbek: Melo, Türkiye’deki en iyi orta sahalardan fark yaratan biri. Her sene sonunda tarafların fesih hakkına sahip olması da önemli.

Özbek: Bundan sonraki sözleşmelerde de fesih maddesi görmek istiyoruz. Futbolcuların performansı düşebilir. Böylece iki taraf da kollanıyor.

Dursun Özbek: Sabri geçen sezon iyi oynadı. Bugüne kadar da ücret olarak diğerlerine göre çok gerideydi o yüzden böyle bir sözleşme yaptık.

Öncelikli hedef lig mi Avrupa mı?

Dursun Özbek: Her zaman bizim cevabımız Avrupa olur. Galatasaray bu misyon ve vizyonla kurulmuştur.

Özbek: Bernabeu Kupası’na davet edilmek Galatasaray'ın büyüklüğünü gösteriyor.Real başkanı Perez beni aradı, aramasa İstanbul'da kalacaktım

Özbek: Öönceki yönetimlerin yapmış olduğu harcamalar sonucunda bugünkü tablo kucağıma geldi. Neyle karşı karşıya kalacağımı da biliyordum!

Özbek: Tablolar olumlu gidiyor. 42 futbolcu 24-25’e indi. Futbol takımı maliyeti bu operasyonla 7-8 m euro düşürüldü. Bunlar hep tasarruf

Dursun Özbek: Son olarak Yekta ile yollarımızı ayırırken 2.3 milyon vermek yerine 600 bin euro vererek işi hallettik

Dursun Özbek: Sportif AŞ’nin ilerleme raporunu gönderdik UEFA’ya... Muhtemelen ay sonuna doğru bir randevu alacağız.

Özbek: FFP'ye göre son 3 senede 45 m € zarar yapmamanız gerekiyor. Bizde bu geçmişti. Bir anda düşürmek kolay değil. Şu anda GS izleniyor!

Özbek: UEFA bizi izlerken zararı azaltma çalışmalarımızı görecek. Önemli ekiplere transfer yasağı geliyor. GSaraylıyım, GS'ı düşünmeliyim.

Özbek: Ben de istiyorum Messi’yi, Ronaldo’yu. Ama mali yapıyı düşünmek zorundayız. Son 4 sene 100m€ bonservis ödendi sadece 4 tanesi oynuyor

Dursun Özbek: FEDA yok. Sportif başarı elbette olmazsa olmazlarımızdan... Feda diyorsak Podolski’yi niye alalım?

Dursun Özbek: İnsanlar oyuncuları ödenen bonservislerle değerlendiriyor. Lionel Carole ve Jose Rodriguez ne oluyor? İkisi de süper topçu.

Dursun Özbek:Özellikle Carole’dan çok umutluyum. Herkes görecek 2 sene sonra Carole için Avrupa’dan inanılmaz teklifler alacağız. (Milliyet)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he başkan. Sabri'yi gönderip üzerine 2 milyon daha koyamıyorsan çek git oradan.

• Sponsor nerede? Ondan hiç bahsetmiyor. Hiç olmasa eski sponsorlarla anlaşır insan. Onu bile mi beceremiyorsunuz? 5 milyon 5 milyondur. Gelir gelirdir.

Yukarıda yazdıklarını Hamza'da diyor zaten. Ya Hamza bunu dinliyor yada bu Hamza'yı dinliyor. Biri diğerine yukarıdaki cümleleri kurduruyor. Çünkü ikisi de aynı şeyleri söylüyor.
  • tek ayak üstünde 40 tane yalan söyleyen adam şimdide sneijderin parasını ben ödedim demiş

Özbek: Ben de istiyorum Messi’yi, Ronaldo’yu. Ama mali yapıyı düşünmek zorundayız. Son 4 sene 100m€ bonservis ödendi sadece 4 tanesi oynuyor

allah akıl fikir versin bu yalancı adam gs başkanı hadi eski yalanlarını geçtimde ulan kadroda emre semih sabri balta hariç herkes aysal dönemi alındı, faruk sürenin 4yılda4 şampiyonluk uefa kupası sonrası 4yılda3 şampiyonluk şl ç.final ile gs tarihinin en başarılı dönemi yaşandı. utanmadan nasıl yalan konuşabiliyorsun be adam
    şl den gelen para bilet geliri vs. ile 100m euro zaten ödenen bonservisler çıktı. borç sadece 50mtl civarı arttı aysal bunu yüzünüze rakamları vura vura divan kurulunda açıkladı, allahın kulu ağzını açamadı o kurul

hala adamın arkasınan çamur atma derdindeler,aysal geldiği dönem kredi çekemiyorduk zırlamayıp sıfırdan kadro kurdu. sen 2kupalı takımı teslim aldın 2 ayda içine ettin bütün sinerjinin

• Düşünüyorum da psg de vander wieel nasıl oynar zlatan bu maaşı alırken diye kafayı takar mı Blac..

Ne kafa ya takımda her oyuncu eşit mi alması lazım. Muslera ile Emre aynımı almalı emre oynamaz mı almasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Yekta'yı okuduktan sonra bıraktım. Yahu 600bin vererek Yekta'yı yollamak nedir? Adam Sivasspor'a gitmedi mi? En kötü bonservis bedeli falan istemeden yollasaydınız Sivasspor'a.
  • Açıklama yapmayın artık Allah aşkına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çılgın Dursun taraftarı coşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ya Yekta'yı okuduktan sonra bıraktım. Yahu 600bin vererek Yekta'yı yollamak nedir? Adam Sivasspor'a gitmedi mi? En kötü bonservis bedeli falan istemeden yollasaydınız Sivasspor'a.

Yazmaktan biktim ya. Biraz insan mmantık kurar arkadaş

Adam Galatasaraydan yıllık garanti 1.2 milyon euro alıyor. Hiç oynamasa bile alacak bu parayı.

Sen yektayi yıllık 1.2 milyon verecek takımı buldun da bonservis istiyorsun. Büyük ihtimal sivas ben 800-900 bin euro verebilirim demiştir aradaki farkı da Galatasaray tamamlamisyir

Hiç kadroda düşünülmeyen biri için 2.4 vereceğine 600 bin vererek kurtulduk işte neyin bonservisinden bahsediyorsun kardeş sen ?

Böyle saçma sapan sözleşmeler yapıldıkça her futbolcu elimizde patlar bizim

• Dursun Özbek: Zlatan'ı alsam takım içi [size=3]dengeler ne olacaktı ?
  • Son 4 sene 100m€ bonservis ödendi sadece 4 tanesi oynuyor

Turk futbolunun ozeti.

• ''Tablolar olumlu gidiyor. 42 futbolcu 24-25’e indi. Futbol takımı maliyeti bu operasyonla 7-8 m euro düşürüldü.'' 20 futbolcu gönderiyoruz. Ama takım maliyeti sadece 7-8 m euro düşüyor. Peki bunları alırken 7- 8 m euro mu ödedik hayır. Çok saçma ve plansız transfer yapıyoruz, bedelini de çok ağır ödüyoruz. Sorgulanması gereken en önemli nokta bence bu. Sadece Galatasaray için değil, tüm takımlar için geçerli....
  • Ronaldo Messi yi senden başka kimse istemiyor.Sadece sabriden kurtulmamızı sağlayacak bir sağ bek ve yedek bir forvet istiyoruz.Her sene cl ye giden ve geçen sezon da şampiyon bitirmiş bir takım bu transferleri yapamıyorsa yaşamayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam adam transfer yapmadı ama söylediklerinin hangisi yalan?
    Aysal yeni takım yapmış, bu yapmamış... Oldu her yıl Fener gibi 11 yeni adam alalım. Geçen sene Fener kaç topçu transfer etti? Kimin sesi çıktı?
    Valla hoşunuza gitse de gitmese de Türk futbolunun ve Galatasaray'ın gerçekleri bunlar. Transfer dönemi açılmadan yazdım bunları... Yıldız transferi falan olmayacak, olmamalı dedim. Haklı çıktım mı? Çıktım!

• "Bundan sonraki sözleşmelerde de fesih maddesi görmek istiyoruz. Futbolcuların performansı düşebilir. Böylece iki taraf da kollanıyor. "

bence pek mantıklı değil , bu fesih çift taraflıysa hiç hiç mantıklı değil. Tamam adamı beğenmez göndermek istersin , peki ya adam üst düzey futbol oynayıp takımdan ayrılırsa? 5 para kazanamazsın.
  • Sneijder,drogba,hamit,burak bu adamlar bonservislerini kendileri fitledi neyin yalanını konuşuyor bu ya drogbaya zaten imza parası+maaş verildi ki o dönem çeyrek final görmüştük haliyle hayvani para kazanmıştık grup galibiyetleri,eleme turu ve şampiyonluk parası sneijder drogbayı karşıladı bile zaten hamit ve burak konusunda bunlarda fitledi kendisini ikisi toplamda 7 8i geçmez hadi 10 diyelim şampiyon olduk biz lan ünal aysal sponsorlarla bile fitlemişti çok yalan konuşuyor.
  • FFP konusunda haklı olabilir. Şu anda para edecek Muslera dışında oyuncumuz yok. Bir de geçmiş yıllardan kalan transfer zararı varken pahalı transfer yapmak riskli. BJK demba ba yı satamasaydı transfer yapamazdı örneğin. Nakit paranız olsa bile uefa transfer zararına izin vermek istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

"Bundan sonraki sözleşmelerde de fesih maddesi görmek istiyoruz. Futbolcuların performansı düşebilir. Böylece iki taraf da kollanıyor. "

bence pek mantıklı değil , bu fesih çift taraflıysa hiç hiç mantıklı değil. Tamam adamı beğenmez göndermek istersin , peki ya adam üst düzey futbol oynayıp takımdan ayrılırsa? 5 para kazanamazsın.

Evet söylediğin çok mantıklı. Örneğin muslera nın böyle bir maddesi olsa, manu sana 10 m imza parası, fesh et sözleşmeni dese adam anında gider. Melo için bunu yapabilirsin. Hem yaşı ilerledi hem de gördük 2-3m bonservis bile getiremedi. Aldığı ücret de yüksek.

Bunu söylemesindeki asıl sıkıntı dany, yekta gibi adamları göndermekte zorlanmaları. Ancak bu adamlar da zamanında büyük umutlarla alındı, uzun süreli sözleşmeler imzalandı. Kendi ağzıyla söylüyor carole den umutluyum 2 sene sonra iyi paraya satacağız diye. Ona böyle bir madde koymadılar. Sabri - bilal gibi oyunculara bu madde konabilir ama gelecek vaad eden topçulara bu maddeyi koymak 2. ribery faciasını yaşatır.

• Liglerde erken form tutmak biraz riskli...
    Bu neyin kafası dursun ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Son 4 sene 100m€ bonservis ödendi sadece 4 tanesi oynuyor

Turk futbolunun ozeti.

İdeal ilk 11imize bakiyorum da:
    Muslera (Aysal aldi)
    Sabri/Tarik (zaten vardi / Aysal aldi)
    Semih (takimdaydi)
    Chedjou (Aysal aldi)
    Telles (Aysal aldi)
    Selcuk (Aysal aldi)
    Melo (Aysal aldi)
    Podolski (Ozbek aldi)
    Sneijder (Aysal aldi)
    Yasin (Aysal aldi)
    Burak (Aysal aldi)

Yanlisim varsa duzeltin ama su anki ilk 11imizin en az 8 tanesi Aysal doneminde alinan oyunculardan olusmakta. Nasil 4 tanesi oynuyor diyebiliyor aklim almiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.