Şimdi Ara

Durum OFFLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GÜNCELLEME
    Hiç uğraşmayın iptal edin 3 Günde İPTAL onaylandı artık hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim.!!
    Turk telekomda arkadaşını getir var mı? yok neden peki, ihtiyacı yok tt kalitesini bilen biliyor cuma gittim TT müdürlüğe anında sorunum çözüldü.

Müşteri no:1591848
    ADSL porttan VDSL porta geçiş yaptım 1 hafta önce.
    Portunuz aktif edildi diye mail geldi gittim VDSL modem aldim kurulumu yaptım AMA KESİNLİKLE DSL ışığı yanmıyor!!

VAE açık , arıza sorgulamada download kapasite vs. her şey görünüyor ama durum OFFLİNE!!!

BU SORUNUN GİDERİLMESİNİ TALEP EDİYORİM

Oim destek kaydı acmama rağmen hala problemim devam ediyor!

Durum OFFLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuseyinBey15 -- 27 Haziran 2020; 17:0:26 >

• Umarım en kısa sürede çözülür.
  • Hocam aynı olay ben de yaşanıyor. Güya vdsl’e geçirildim fakat aldığım hız 10 mb. Ve kimse ilgilenmiyor bıktım artık bu lanet firmadan.
  • 11.00 Turk net bot olmayan biri ilk defa aradi ama yine nafile şimdi de port sorunu diyorlar daha geçen hafta türk Telekom port değişiklik yaptı bende port değiştirdi diye vdsl modemimi aldım fakat hatta sinyal gelmiyor böyle giderse parasina falan bakmayip türk telekoma geçeceğim ya
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlantı olsa yine iyi 1 haftayı geçti İnternet yok oim açıyorsun 1 gun sonra sorun cozumlenmesi icin harekete geçiyorlar. O kadar yavas ki cumaya kadar duzelmez ise iptal ettirecem
  • hattınızda atlak bağlantı var bu @turknet in çözebileceği birşey değil. telekomun ekiplerinin gelip kontrol etmesi gerekiyor. onlarda işleri ağırdan alıyorlar. sizin probleminizin @turknet ile ilgisi yok. turknet tarafında tt ye arıza kaydınız zaten siz arıza kaydı açtığınızda açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinBey15

Hocam bağlantı olsa yine iyi 1 haftayı geçti İnternet yok oim açıyorsun 1 gun sonra sorun cozumlenmesi icin harekete geçiyorlar. O kadar yavas ki cumaya kadar duzelmez ise iptal ettirecem
    Hocam iptal dilekçesini gönderin cidden uğraşmayın. Beni şu son 1 ayda öyle yıprattılar ki sürekli saçma saçma olaylarla uğraşıyorsunuz. Ha bugün ha yarın ha bugün ha yarın diye diye 3 haftada Vae geçişimi yaptılar. Onda da vdsl demişlerdi ama adsl kullanıyorum. Şimdi tekrardan 3 iş günü bilmem ne diye mesaj attılar yeminle öyle bi soğudum ki bunlardan. 2 dakikalık iş için 3 iş günü diyor şimdi araya haftasonu girer haftaya kalır. Cidden şaka gibi firma ben hiç sorun yaşamamıştım ama yaşadığınızda da hayatınızdan bezdiriyolar.
  • Ra R kullanıcısına yanıt
    Hocam atlak baglanti nasil oluyor?
    Tek tek resimleri ekliyorum
    Gecen hafta port değişti ve dsl yanmıyor
    Durum OFFLİNE

Durum OFFLİNE

Bugün aradi ilk defa bot olmayan biri

Durum OFFLİNE

• quote:

Orijinalden alıntı: Ra

hattınızda atlak bağlantı var bu @turknet in çözebileceği birşey değil. telekomun ekiplerinin gelip kontrol etmesi gerekiyor. onlarda işleri ağırdan alıyorlar. sizin probleminizin @turknet ile ilgisi yok. turknet tarafında tt ye arıza kaydınız zaten siz arıza kaydı açtığınızda açılıyor.
    Hocam bana internet yeşil direkten direkten direkt olarak eve 2 adet kalin bakir kablo ile giriyor.(mustakil ev) Direkte problem varsa onlarin sorumluluk alani ben sadce dsl kablosuna ek yapip modeme bağlarım gerisi onlarda ama atlak bağlantı Nasil olabilirki
    Yukariya ss ler bıraktım oradan da bakabilirsiniz.

Hayir anlayamadığımı adsl
    Durum OFFLİNEde iken problem yoktu port vdsle geçti hat koptu.

Durum OFFLİNE

• Merhaba, dsl ışığınız yanıyor durumdadır. Modeminizi resetleyerek kurulum yapabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki bana tesisatta sorun var diyip ücret istemeniz

Tek isteğim VDSL portuna geçmekti oysaki. Beni bekle netspeed!
  • modemi resetle ve yeniden otomatik ayarda yada vdsl modda kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, dsl ışığınız yanıyor durumdadır. Modeminizi resetleyerek kurulum yapabilir misiniz?
    10 kere yaptim farkli modemde de denerim!
    Kurulumu yaptim MODEMDE DSL IŞIĞI YANMIYOR!
    HİC BİR MODEMDE YANMIYOR!
    durum OFFLİNE görünüyor

Durum OFFLİNE

Durum OFFLİNE
    Durum OFFLİNE

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kablo takılı değil diyor modemim,

Hatta sinyal gelmiyor neden anlamıyorsunuz ya

Durum OFFLİNE
  • siz vdsl ye geçtiğinizde portunuz da değişir. telekom tarafında yapılacak işlem sizin kablonuzu alıp o porta takmaları. şu an sizin panelde gördüğünüz sizin port. o tarafta ya eski bir abone kalmış yada atlak bağlantı dediğimiz (kablolar yanlış porta takılmış) problem olabilir. yani turknet tarafında dsl ışığınız yanıyor. ama sizin tarafta yanmıyor . tt ekibini beklemeniz gerekiyor.
    Hocam , bunlar para çıkacak korkusina tt ekibine iş emri iletmiyorlar Süründüruyor yeminle. Vallahi bıktırdı ya kesin dediğiniz gibi benim portu ya da kabloyu her neyse bunlar kabine tanımadılar ya da yanlış yere taktılar evet,
    Hala diyorlar ki sorun sizde modem kurulumu yapın ULAN DSL IŞIĞI YANMIYOR DSL kablo takılı değil diyor neyin kurulumu yapacan?? Çok ilgisiz ve çok Boşlar iş emri verecekte tt ekipib gelecekte ooo en az 1 hafta bulur
    Ne yaptı 17 gun bos yere fatura odettirmesini çok ama çok iyi bilirler. Ama dur internet yok ken fatura gelsin hele bi direk aninda ilçe tüketici hakem heyetine bırakıyorum.
  • sizin tarafta internet geldiğinde kotanızdan belli olur. kullanmadığınız gün kadar indirim isteyin. gereği yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra -- 19 Haziran 2020; 21:38:50 >
  • Aragorns kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iç tesisatta sorun varsa ek kablo çekimi durumunda ekipler elden metre başına 3.5 TL ücret alacaktır. Bizden kaynaklı durumlarda ücret almıyoruz.
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hicam buyur işte 8 gündür yok en son 11inde kullanmışiz 19a kadar internetsiz

!Bu konuyu okuyanlar da turk nete gecmedem önce 4-5 kere düşünsün 2 hafta internetsiz kalmayı göze alsın)

Durum OFFLİNE
  • HuseyinBey15 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı 17.06.2020 tarihinde alarak saha ekiplerine ilettik. Şu an çözüm süreci içerisindedir. Ayrıca arkadaşlarım arızayı yakından takip ediyor. Dün gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Merhaba Bahri Bey. Mehmet K. Ben.

İletmiş olduğunuz destek kaydına istinaden, sistemimizde kayıtlı olan GSM numaranızdan sizleri aradım ve yaşadığınız sorun ile ilgili tarafınıza gerekli bilgilendirmede bulundum. Hat detaylarınızı incelediğimde; hatalı port sorunu yaşadığınızı tespit ettim. Sorunun incelenmesi ve çözümü adına ilgili birimdeki uzman arkadaşlarıma konuyu ilettim. Konu ile ilgili tarafınıza ara ara bilgilendirmede bulunacaklardır. Bu süre zarfında modeminizi açık tutmanızı ve herhangi başka bir işlem yapmamanızı önemle rica ederim. Lütfen merak etmeyin sorununuzu takip edip çözümleyeceğiz.
    İyi günler dilerim."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.