Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 26 bugüne kadar sayısız pc topladım sattım, şimdide ps4'e geçtim fakat hiçbir zaman iyi bir player olamadım.

Bugüne kadar online oynadığım oyunlar;

- Cs 1.6
    - Cs:GO
    - Crysis 2-3
    - Pes serisi
    - Fifa ultimate team
    - Call of duty serisi
    - Last of us
    - Lol
    - Gta 5-4
    - Day- z
    - Arma 3
    - bf3-4
    - Age of serisi
    - left 4 dead
    - nfs serisi

vs vs daha nice oyunlar, hangi oyunların olduğu önemli değil aslında.

Hiçbir zaman sağlam frag yapan, farklı galibiyetler alan nefis hsler atan olamadım. Halada oyun oynamayı bırakmadım. Bazen çok özeniyorum onlara, adam skillerle dizip gol atınca yada koşarken hs atınca kızamıyorum artık. Bu yüzden bütün oyunları single oynuyorum hep bıraktım artık online işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recuva -- 29 Ocak 2016; 22:04:48 >

• boşver kanka , patlat bir 31
  • Tmm knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben battlefielde baya iyiydim bi ara ne kadar süre ayırdığına bağlı aslında adamlar gece gündüz oynuyo. Artık bıraksam gözü kapalı bile oynar.bende bi süre öyle yapmıştım güzel galibiyetler alıyodum bf de

Call of tada çok iyi bolt action rifle kullanırdım dürbünsüz arkadaşlar isyan ederdi otomatik silahla bile alt edemiyolardı mesafe ne kafar uzak olursa olsun %95 vururdum.ama çok zaman ayırmıştım o silahı iyi kullanabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Ocak 2016; 22:11:02 >
  • Çoğu kişi için tecrübe ile alakalı. Sen her gün otur oyna sürekli bir oyunu bak bakalım ne olacak. Mesela CS:GO, tamam yetenekli oyuncular var ama 100 oyuncu varsa sadece 1-2 tanesi yetenekle oynuyor gerisi hep deneyime dayalı. Steam'de 20 saat CS:GO oynamış biriyle 200 saat oynamış birini karşılaştıralım mesela, sonuç gayet açık değil mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Ocak 2016; 18:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben battlefielde baya iyiydim bi ara ne kadar süre ayırdığına bağlı aslında adamlar gece gündüz oynuyo. Artık bıraksam gözü kapalı bile oynar.bende bi süre öyle yapmıştım güzel galibiyetler alıyodum bf de

bf4 te 138 levelim, ama map başı 15 kill zor alıyorum. jetlerle ve heli ile bugüne kadar vurduğum adam sayısı 50 yi geçmez.

Cs:go da ilse 650 saat oynama sürem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recuva -- 29 Ocak 2016; 22:11:53 >
  • coop tavsiye ederim efsane oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • recuva R kullanıcısına yanıt
    Jetlerle tarih yazanlar var bende iyi kullanımıyodum onları hiç bi zaman kullanmadım ama iyi dövüşüyom deathmatcherlede. Bf 3 tü tabi benim oynadığım.ss almıştım bir sürü birinciliğim var.yeterince zaman ayrınca oluyo @recuva

• Çok gerekli bir şey değil ben de arada oynuyorum kafa dinlemek için iyi oluyor. Günlerce o oyuna vaktini ayırıp hayatının o oyundan ibaret olmasından daha iyidir bence, bu şekilde devam et ortalama bir oyuncu olmak iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: recuva

quote:

Ben battlefielde baya iyiydim bi ara ne kadar süre ayırdığına bağlı aslında adamlar gece gündüz oynuyo. Artık bıraksam gözü kapalı bile oynar.bende bi süre öyle yapmıştım güzel galibiyetler alıyodum bf de

bf4 te 138 levelim, ama map başı 15 kill zor alıyorum. jetlerle ve heli ile bugüne kadar vurduğum adam sayısı 50 yi geçmez.

BF de 15 kill alamıyorsan hiç oynama daha iyi

• Biraz daha casual gamerlığa doğru kayarsan problemin kalkar bence

• Ben bf3 te bi ara noshor canal kralı olmustum hemde kasan bir pc ile. Onemli olan cok oynamak ve püf noktalarini bilmek. Mesela noshor canals da ates ederken durmucaksin surekli sağa sola hareket ediceksin ates ederken.

Jet kullanmak falan hep deneyim + teknik bilgiden olusuyor. Yani sen ne kadar oynarsan oyna bazi teknik seyleri bilmeden ilerleyemezsin. Mesela jetle 315kms hizla en iyi manevralari yapabilirsiniz. Siz 400 ile giderek isterseniz 500saat oynayin yine kotu oynarsin hocam..

Arada sirada giriyorum bf3. O kadar kotu oynuyorum ki 6 ay bf3ten soğuyorum teknik + pratik olmadan çöp playersindir herzaman..nasi iyi olcam diye sorarsan:oyunu oynamayi bilen adamlarla dostluk kurucaksin know how yapcaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Ocak 2016; 22:32:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevk alıyosan gerisi boş

• Farkettiğim bir şey var. Bazen ne kadar uğraşırsa ugrasalim emegimizin karşılığını alamayabiliriz. Bu gayet normal çünkü her insanin yatkın olduğu konular vardır. Eğer battlefield oynarken refleks sıkıntısı yaşadığını düşünüyorsan sana gore olmadığı da gelmeli aklına. Bir bilgisayar programcısı evde domates de doğrayabilir ama domates doğramak onun ustalık alanı ve kendini geliştirdiği dal olmadığından bir şef başarısı beklenmemelidir. Aynı şekilde eğer bilgisayar oyunculuğunda kendini gosteremedigini düşünüyorsan başka alanlara yonelmelisin. Hayat lolden ibaret değil. Belki de en başarılı olacağın alani bulursun. BB

• quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

konu başlığını okuyunca ' bir tek bana mı oluyor ' hissimden kurtulduğumu belirtmek istiyorum. steam'da çok sevdiğim Age of empires II HD, mount and blade warband oyunlarının online modunda sürekli başarısızlıklar içinde oluyorum single player'da çok iyi oyun çıkarmama, günde saatlerce oynamama karşın onlıne'da gerçek insanlara karşı oynarken sürekli bir mağlubiyet içerisinde oluyorum. bu kadar sevmeme, günde defalarca oynayıp tecrübemi geliştirmeme rağmen sonuç değişmiyor. özellikle bu kadar bağlı olduğum oyunda (aoe) en iyi olmayı bırak, orta derecede iyi player olmayı bile becerememek üzüntü veriyor bana bu sebepten senin gibi single player oynamak zorunda kalıyorum. multiplayerde daimi başarısızlığım beni oyundan soğutmuyor değil...

Aynen hocam warband da 3 kişi öldürür 10 15 defa ölürdüm. Anlamıyorum adamlar nasıl bir zekaya sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: SoilMechanics

Biraz daha casual gamerlığa doğru kayarsan problemin kalkar bence

PES de LOL de pro yok mu sanıyorsun? Oralara gitse intihar eder.
  • Kardeş Ben bundan 8 Yıl önce Eski KO da Top players listesindeydim sonra ko yu bıraktık sro ya gectik pvp sw de 2 yıl oynadım sonra itemler yandı sw paralı sisteme gecmeye başladı yavaştan onuda bıraktık

şimdi dota oynuyoruz tabi işten gelince 1-2 oyun atıp cıkıyoruz yani işin özü online oyunda ne kadar oynarsan oyna en iyi olamassın her zaman bir eksik olur onuda hic tamamlıyamassın.
  • o zaman sen de gerçek haytta başarılı ol daha iyi değil mi
  • quote:

Yaş 26 bugüne kadar sayısız pc topladım sattım, şimdide ps4'e geçtim fakat hiçbir zaman iyi bir player olamadım.

Bugüne kadar online oynadığım oyunlar;

- Cs 1.6
    - Cs:GO
    - Crysis 2-3
    - Pes serisi
    - Fifa ultimate team
    - Call of duty serisi
    - Last of us
    - Lol
    - Gta 5-4
    - Day- z
    - Arma 3
    - bf3-4
    - Age of serisi
    - left 4 dead
    - nfs serisi

vs vs daha nice oyunlar, hangi oyunların olduğu önemli değil aslında.

Hiçbir zaman sağlam frag yapan, farklı galibiyetler alan nefis hsler atan olamadım. Halada oyun oynamayı bırakmadım. Bazen çok özeniyorum onlara, adam skillerle dizip gol atınca yada koşarken hs atınca kızamıyorum artık. Bu yüzden bütün oyunları single oynuyorum hep bıraktım artık online işini.

S4League başlayacak olursan haberim olsun ders verdiklerim beni geçecekler neredeyse özelden video atabilirim

Spc-FroiMeN ekleyin beyler

• quote:

quote:

138 lvl olup 15 kill cok kotu bi skor en son 70-11 yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 29 Ocak 2016; 22:58:29 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.