Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

quote:

Bu Lol de iyi oynayanları anlayamıyorum, 80 adet sanırım karakter varmış onlarca kombinasyon onlarca taktik herşeyi bilip ne nere yapılcagını biliyor

şuan 123 haftaya yeni karakter çıkıyor
    http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/

Daha da zor işte, ben o 123 karakteri ezberleyip taktiklerini öğrenene kadar yıllar geçer

Yok be hiçte sandığın gibi zor değil oyunun mantığını birkaç ayda kavrarsın heroları anlamak ise max 2 3 maçını alıyor.

120 hero var. Her maçta 3 heroyu güzelce öğrensen ki üstün zekalı değilsin, 400 maç falan eder, motor değiliz sonuçta

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    980 saat surf oynamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

980 saat surf oynamıştır.

asD:S:Ad. 980 saat sadece durup ateş etse bile bir şeyler öğrenmesi lazım ama hala rush a cyka blyoidsflifk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Lol de iyi oynayanları anlayamıyorum, 80 adet sanırım karakter varmış onlarca kombinasyon onlarca taktik herşeyi bilip ne nere yapılcagını biliyor

şuan 123 haftaya yeni karakter çıkıyor
    http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/

Daha da zor işte, ben o 123 karakteri ezberleyip taktiklerini öğrenene kadar yıllar geçer

Yok be hiçte sandığın gibi zor değil oyunun mantığını birkaç ayda kavrarsın heroları anlamak ise max 2 3 maçını alıyor.

120 hero var. Her maçta 3 heroyu güzelce öğrensen ki üstün zekalı değilsin, 400 maç falan eder, motor değiliz sonuçta

Bak meta diye bir kavram var. Metadakileri oynasan yetiyor. Bunlar diğerlerine göre daha üstün veya kompozisyona daha uygun herolar bunlar. Metadaki herolar yaklaşık 20ye yakın. Oyuna dengelemeler, yamalar geldikçe metada değişiyor. MOBA mantığını ve lolü kavradıktan sonra karakterler zaten basit gelir. Mesela sadece karşı takıma gelen karakterleri izleyerek hakim olabilirsin onlara. Hele birde arkadaş ortamında lol muhabbetleri varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 30 Ocak 2016; 21:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş durumumuz aynı.600 saatlik cs go deneyimim var ama hala kötü oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstersen gel age of 2 öğretirim biraz

• payday 2 al hocam coop çokta iyi player olursun oynarsan bi süre :D 725 saat oynama sürem var her soygunu gözüm kapalı yapıyorum resmen :D
  • Aynı şeyi söyleyemecem çünkü haxballda iyiyimdir

Gerçi çoğu online oyunda ortalamanın üstünde bir başarı çizgim var
  • Bende öyleyim ama bu biraz deneyim ile alakalı.Özellikle fps oyunlarında hep sonlarda olurum.Ama bir kafeye gittiğim zaman pes veya fifa oynadığımızda darmaduman ederim herkesi.Çünkü çocukluktan winning eleven ve fifa ile büyümüşüm.Çeyrek altın almışlığım bile var Çocukken hangi oyunları oynadıysan ileride de öyle oluyor.
  • Nedeni cok basit sirf bu yuzden mp oyunlardan sogudum. Ping. Bu kadar acik soyluyorum bak 10 pingle oynayan bir adamla 90 pingle oynayan adam arasinda daglar kadar fark var.Sana kucuz gibi gelebilir ama binde bir bile etkiliyorken bu kadar gecikme adami biktitir. Hele fps oynuyorsan yandin. Ayni tecrubeye sahip esit yetenekli 2 oyuncuyu karsilastir pingi az olan yener

• ben turn based oyunlar oynuyorum, Türkiye internet bağlantısı adama bilgisayar monitör filan kırdırır, harakiri yaptırır...

Mesela sf'de adamı havadan yere indirmem, zaten uzmanlığım klavyeden oynamak ama bir bakıyorsun sen aduket atana kadar millet kombo dayamış bile..
  • Fifada 10klik turk kadrosu ile 100-200klik takimlari yenince gercekten ucuslara geciyorum.

• Ping + Fps + Taktik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 saat csgomla tüm forumu yenerim

• nasıl bi yaratıksam

herşeyde iyiyim
  • Zaman ve farkındalıkla alakalı. Sadece fifa için konuşmak gerekirse, yenildiğin maçı bırak yendiğin maçta bile hatalarını farkedebiliyorsan ders çıkarıyorsan iyiye işarettir. İnsan hata yapa yapa farkına varıyor bazı şeylerin. Herkesten, takıma arkadaşından rakibine kadar iyi yaptıkları şeyleri örnek almaya bak. Gerçi fifada momentum saçmalığı var. Fifaya hiç bulaşma...
  • Ben de tam tersi, ne oynadiysam en iyilerden oldum

• Konsolda oyna.BF3(PC) oynadım biraz,gayet sıradandım.Sonra PS4'de BF4'e başladım her maç birinciydim.Sadece noob sunucularında da değil.
  • Bu yaz Lolde challenger seviyesine çıktım karşıma profosyenel oyuncu gelse kafa kafaya gidioyurdum yayıncıları çoğunu hoplıyorudum NORMAL GAME girdiğimde d5 ten aşşası geldiğinde overfeed Olup Takımda afk olsa bile taşıyordum sonra ne oldu biliyormusun 3000 saat lol oynadıktan sonra oyundan sıkıldığımı fark ettim ve bıraktım 6 aydır girmiyordum bu 15 tatilde tekrar başladım ve yeteneklerim en az %50 geriledğini fark ettim şu An elmas 5 seviyesinde anca oynayabiliyorum ve hayatımdan 3000 saatin boşa gittiğini fark ettim ama hala hayatımdan memnunum.

• payday 2 dene.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.