Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu durum nasıl bir sporcu 3 yaşındayken başlayıp ergenlik gelişimini tamamladığı zaman hatrı sayılır bir isim yapıyorsa aynısı e-spor için de geçerli bir şey.

5 yaşımdan beri Cs oynuyorum ki bunun sonrasındaki 5-10 yılı sadece eğlenmek amaçlı oynamaydı. El-Göz koordinasyonumu bu 5-10 yıl içerisinde kazandım bir şekilde. Tabi bu sırada o zamanların oyunlarına (Quake3, Half-Life, GTA, Age Of falan 2002-2005 yıllarına kadar -mahalle internet kafelerin hakimiyetini koruduğu yıllara kadar-) da bakmayı ihmal etmedim. İnternet kafede büyük abiler bana headshot ata ata öğrendim ben oyunu. Belli bir oyun mantığı yerleşiyor sonra.
    Küçükken öğrenme hızı gerçekten hızlı bunu öğrendim. Eskiden bir kez yaptığım hatayı 3.kez yapmıyordum. Şimdi ise hayattan bıktıktan sonra hatayı anlıyorum.

Ergenliğe girdiğimde Metin2, Cs 1.6 vardı hayatımda ve tabii ki çürüdüm .Küçük bir ayrıntı vereyim; Metin2/KO/SRO gibi oyun olarak elbette herkes oynadı. Ama onun dışında arkadaşlıklar, ihanetler, çaldırmalar falan oldu. Herneyse, ben ilk defa oyunda da olsa bir "ticaret" sisteminin nasıl işlediğine şahit oldum ki bu gerçek hayatta da işe yaradı, yarayacak da. Bunlar küçükken oldu, şimdi yeni bir şey olsa gıdım anlamam ticaretten. Parası ne ise veririm mantığı var şu an pazarlığa gelemiyorum artık. Cs 1.6'da ise el-göz koordinasyonum tamamen oturmuş artık taktik-ezber konusuna girmeye başladım. Sonra ise öğrendiklerimi reflekslerimi birleştirdim. Bir süre de öyle devam etti

Tabi sonra yeni CS'ye geçtim. Yeni bir oyun, ergenliğimi neredeyse tamamladım, önceki bilgilerimi kullanacam. Ama yok olmuyor. Yeni mekaniklere alışmak bir yaştan sonra zorlaşıyor. Yeniyi öğrendin diyelim, eskisi de köreliyor. Sınav zamanım bitince CS:GO'ya devam edeceğim ayda yılda bir kez attığım dereceli maçlarla 30 tane maç attım MGE oldum. E tabi sonra 1-2 ay girmeyinda unranked attı. Sonra artık ESL/ESEA'mı gidip profesyonelliği mi denerim ne yaparım bakacağım ona.

Bu sırada MOBA'ya bakayım dedim. Yeni bir dinamik, yeni bir mekanik, yeni bir oyun tarzı diye ama bunu oturtamıyorum. Ben alışmışım FPS'ye. İlgimi çekse de başaramadım.

Bu işlere küçükken başlayacaktık.İşin kısası artık yeni oyunlar için yaşımız geçmiş...

• fifada patlatırım,affetmem.
  • Hayatımda sadece Call of Duty 2'de başarılı oldum.O zamanlar günde 14-15 saat oynuyordum tabi.. Dürbünü açmamla adamları indirmem bir oluyordu çoğu zaman yabancı swlerden banlanıyordum hile kullanıyorum diye. Sonra oyuna ara verdik tabi aynı ritmi bir daha yakalayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

konu başlığını okuyunca ' bir tek bana mı oluyor ' hissimden kurtulduğumu belirtmek istiyorum. steam'da çok sevdiğim Age of empires II HD, mount and blade warband oyunlarının online modunda sürekli başarısızlıklar içinde oluyorum single player'da çok iyi oyun çıkarmama, günde saatlerce oynamama karşın onlıne'da gerçek insanlara karşı oynarken sürekli bir mağlubiyet içerisinde oluyorum. bu kadar sevmeme, günde defalarca oynayıp tecrübemi geliştirmeme rağmen sonuç değişmiyor. özellikle bu kadar bağlı olduğum oyunda (aoe) en iyi olmayı bırak, orta derecede iyi player olmayı bile becerememek üzüntü veriyor bana bu sebepten senin gibi single player oynamak zorunda kalıyorum. multiplayerde daimi başarısızlığım beni oyundan soğutmuyor değil...

İşte bunun sebebi multiplayer tecrüben olmaması bence. Sonuçta strateji oyunları adam her türli taktiği trickleri biliyor senin karşında. fakat sen single oynadığın için bilmiyorsun diye düşünüyorum. Atıyorum adam diyor atlıyla geliyo arkaya 2 topcu ckarsam düşürürüm vs vs vs. Bunları öğrenmek ezberlemek lazım. Bir süre sonra robot oluyorsun zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

quote:

Orijinalden alıntı: recuva

Yaş 26 bugüne kadar sayısız pc topladım sattım, şimdide ps4'e geçtim fakat hiçbir zaman iyi bir player olamadım.

Bugüne kadar online oynadığım oyunlar;

- Cs 1.6
    - Cs:GO
    - Crysis 2-3
    - Pes serisi
    - Fifa ultimate team
    - Call of duty serisi
    - Last of us
    - Lol
    - Gta 5-4
    - Day- z
    - Arma 3
    - bf3-4
    - Age of serisi
    - left 4 dead
    - nfs serisi

vs vs daha nice oyunlar, hangi oyunların olduğu önemli değil aslında.

Hiçbir zaman sağlam frag yapan, farklı galibiyetler alan nefis hsler atan olamadım. Halada oyun oynamayı bırakmadım. Bazen çok özeniyorum onlara, adam skillerle dizip gol atınca yada koşarken hs atınca kızamıyorum artık. Bu yüzden bütün oyunları single oynuyorum hep bıraktım artık online işini.

S4League başlayacak olursan haberim olsun ders verdiklerim beni geçecekler neredeyse özelden video atabilirim

Spc-FroiMeN ekleyin beyler

aklıma getirdin bak tekrar oynamaya basladim :) cok efsane bi oyundur bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

quote:

Orijinalden alıntı: recuva

Yaş 26 bugüne kadar sayısız pc topladım sattım, şimdide ps4'e geçtim fakat hiçbir zaman iyi bir player olamadım.

Bugüne kadar online oynadığım oyunlar;

- Cs 1.6
    - Cs:GO
    - Crysis 2-3
    - Pes serisi
    - Fifa ultimate team
    - Call of duty serisi
    - Last of us
    - Lol
    - Gta 5-4
    - Day- z
    - Arma 3
    - bf3-4
    - Age of serisi
    - left 4 dead
    - nfs serisi

vs vs daha nice oyunlar, hangi oyunların olduğu önemli değil aslında.

Hiçbir zaman sağlam frag yapan, farklı galibiyetler alan nefis hsler atan olamadım. Halada oyun oynamayı bırakmadım. Bazen çok özeniyorum onlara, adam skillerle dizip gol atınca yada koşarken hs atınca kızamıyorum artık. Bu yüzden bütün oyunları single oynuyorum hep bıraktım artık online işini.

S4League başlayacak olursan haberim olsun ders verdiklerim beni geçecekler neredeyse özelden video atabilirim

Spc-FroiMeN ekleyin beyler

aklıma getirdin bak tekrar oynamaya basladim :) cok efsane bi oyundur bana göre

Hiç bırakamadımki ekle hocam beni isim falan verde kabul ederim
    Station-2 aşktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki de sorun hepsinde iyi olmaya çalışmandır? Ben 9,5 yıldır CS 1.6 oynardım şimdi GO'ya geçtim. Onun dışında PS4'de GTAV, Fifa, NFS oynuyorum. PS'de fps oynanmaz kardeşim. Eli mouse'a yatkın olan adam dualshock ile fps oy-na-ya-maz. Star Wars Battlefront giriyorum COD giriyorum yok. Vururum dediğim adam geliyor gayet basit şekilde beni deyim yerindeyse AVLIYOR. Ama CS öyle mi.. GO'ya ilk geçtiğimde çok zorlandım çünkü mermi bi kere istediğin yere gitmiyordu (1.6'ya göre :D), ya da grafiklerin gelişmesi nedeniyle nerden tutacağımı kestiremiyordum (tutmak: örneğin CT iken B'de pitten cama nereden bakacağım vs.) işte alışkanlıklar nedeniyle alışmak 8-9 saatimi aldı. Şimdi girdiğim her deathmatchta min 2. oluyorum ya da maçlarda(rekabetçi) ace değil ama en az 1 kere 4 adam aldığım oluyor. Hayatımda Knight, metin 2, lol oynamadım. Oynamam da çünkü benim alanım Action ve FPS. Oyun oynamaya devam edeceksen, benim tavsiyem tek bir oyunda yoğunlaş canın sıkılırsa başka oyun oynamayı değil de başka aktiviteler yapmayı düşün. Bir de bodoslama girip 10 dk oynayıp niye ölüyom :'( diye üzülme. Gir bi 5-10-20 dk elin ısınsın oyuna.

• ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyuna ne zaman ara versem hesao ismini unuturum kac karakterimi boyle kaybettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Hocam bu oyuna ne zaman ara versem hesao ismini unuturum kac karakterimi boyle kaybettim.

valla gelen varsa beklerim maksat eğlence takımlarımız var tek değiliz sonuçta ama yinede daha fazla kişi daha zevkli olur

• ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    Hocam siz para falan yatırdınız mı?

Bende uzun zaman ugrastım ama hep 3 aydan sonra ara verdim her ara verdigimde yetenekler tekrar koreldi.Su an baslasam cok kotu oynarım eminim :)En sevdigim hatta tek sevdigim mod td.Gelirsem oynamak isterim sizinle :)

• aynisi oluyor bana da
    war thunderda mesela uçagina 50 kere mermi denk getirdigim adam elimden kaçiyor beni tek atisla indiriyorlar sivrisinek gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 31 Ocak 2016; 20:10:33 >
  • Aynen bende oyle ama bunun sebebi oyunlardan cabuk sikilip birakmam.

Bir keresinde bir MMORPG'de oyunun en taninan isimlerinden olmustum sadece ama sonra oyun kapandi.

EDIT: Birde Skyforge ilk ciktigi zamanlar oynuyordum, PvP'de bildigin profesyonel olmustum artik, karsimda kimse duramiyordu ama sonra oyunu biraktim. Bunlar disinda baska iyi oynadigim oyun yok eger Mortal Kombat'i falan saymazsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 31 Ocak 2016; 20:51:39 >
  • Allah başka dert vermesin birader
  • Saatlerini CS:GO'ya vermiş biriyle yıllarını vermiş biri bir mi?

Bilgisayar başından hiç kalkmadan 40 gün boyunca, günlük aralıksız ortalama 20 saat CS:GO oynarsan, 40 gün sonunda sende yetenekli oyuncular arasına katılabilirsin.
  • Üni yıllarında gece gündüz oynadığım point blank oyununda,bizim takım 8 karşı takım 8 kişi oyuna başladık.Bizim takımdakiler kimseyi vuramadan öldüler ben tek kaldım karşı takımdan herkes sağ,hiç vurulmadan 100 enerjiyle 8 kişiyide vurdum.Yük gemisi olan bölümde benim klanımdan iyisi yoktu bir çok kişide beni tanırdı zaten.
    Ama artık oynamıyorum,iyi oynamak için sürekli oynamak gerek 1 gün oynamasam bile hedef şaşırıyosun.
     Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. Hiçbir online oyunda iyi player olamadım.

• Call of duty 2 kar98k kullanmisimi hatirlattin. Her sw da aimbot demeleri egomu okşuyordu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

FPS oyunlarında iyiyimdir fare hakimiyetimden dolayı. HL, CS, COD, BF hepsinde üstlere oynarım ama ping canıma okuyor, adamın olacağı yerlere pinge göre atmalar filan farklı bir boyutta oynuyorum artık. BF de uçak, heli faslını tam kavrayamadım o yüzden fazla bulaşmıyorum onlara. NFS oyunlarında kendi arabalarımda iyiydim. Futbol gününe göre bir gün her maç 3 5 bir gün her maç 5 yerim.

Not: Fakat pc de en sevdiğim oyunlar strateji oyunlarıdır, zamanında 6 7 saat kıran kırana cossacks savaşlarımız olurdu.

Online cossacks oynadınız mı? Oynadiysaniz nickiniz neydi, bende uzun süre oynadım.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Online en fazla 10 maç yapmışımdır genelde ya kafede ya da hamachi üzerinden oynuyorduk aynı kadro ile.
  • Lol oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Hocam siz para falan yatırdınız mı?

Bende uzun zaman ugrastım ama hep 3 aydan sonra ara verdim her ara verdigimde yetenekler tekrar koreldi.Su an baslasam cok kotu oynarım eminim :)En sevdigim hatta tek sevdigim mod td.Gelirsem oynamak isterim sizinle :)

Valla ne yalan söyleyim 200den fazla olmuştur parça parça yatırdım hep ama oynayışla ilgili sıkıntın olmasın zaten karşı tarafla oynarken dalga bile geçeriz son zamanlarda hileyle s4 level olanlar çoğaldı level s4 olunca kendilerine güvenip saldırıyorlar daha zevkli oldu oyun beginner semi pro yenmek yerine sürekli s4 yeniyoruz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.