Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cogunuz genc adamsiniz birakin su oyun denen sacmaligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetenek işi..

ne kadar çalışsanda refleks yoksa başarılı olamazsın.
  • GTA 5'i PS4 üzerinden oynuyorsanız pm atın ekleyeyim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin kardeş
  • Cs yi falan ben de pek beceremem de KO da girdiğim her serverda isim yapıyorum artık. 11 senelik tecrübe sayesinde tabi bu. Refleks önemli ama tecrübe her şey.

• Tecrübe de önemli yetenek de. Mesela bf4'te jetle oynamayı çok sevmem toplam 4-5 saat jet sürem anca varken air superiority'de dünya birincisi pbeato'ya 11'li nemesis streak yapmıştım. Bunu yetenek sayıyorum. Piyadede ise hiç yeteneğim yok tamamen tecrübe ile geliştim ilk başladığım zamanlar 1-2 kill aldığımda seviniyordum. Zamanla tecrübe arttı rank 70'lere dayanınca kd oranım 1'leri bulmaya başladı zamanla 100'lü rank'leri geçince 2 kd görmeye başladım. Şuan 113 seviyeyim ve 2 kd alamadığım oyuna kötü raunt diyorum. Yaptığım şey özellikle kaliteli youtuber'ları takip etmek oldu güncellemeler için marbleduck (tarafsız değerlendirme yapan tek youtube kanalı bu şuan için, levelcap'in yorumlarını falan dinlemeni pek tavsiye etmiyorum), oynanış videoları için boogly_oglly, jet tank heli videoları için turbopummel ve turbovipereyes'ı (ikinci kanal türk ) izlemeni tavsiye ederim. Onların oynanışlarını izledikten sonra kafanda bir şeyler oturmaya başlıyor aynı taktikleri uygulayınca zaman içinde gelişiyorsun inan bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Bu Lol de iyi oynayanları anlayamıyorum, 80 adet sanırım karakter varmış onlarca kombinasyon onlarca taktik herşeyi bilip ne nere yapılcagını biliyor

şuan 123 haftaya yeni karakter çıkıyor
    http://gameinfo.tr.leagueoflegends.com/tr/game-info/champions/
  • toplama pc nasıl satılıyor bendede var kullanmıyorum yardımcı olurmusunuz

• Ben şu aralar cs go oynuyorum anladımki ben bu oyunu başaramıyorum zorlamaya gerek yok.Blade soula başladım bu oyunda iyi oynayabileceğimi düşünüyorum ama ping sorunu olmaz umarım.

Birde düne kadar iyi bilgisayarım yoktu böyle oyunlarda bilgisayarın kasmaması ve pinginizin düşük olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

quote:

Bu Lol de iyi oynayanları anlayamıyorum, 80 adet sanırım karakter varmış onlarca kombinasyon onlarca taktik herşeyi bilip ne nere yapılcagını biliyor

Daha da zor işte, ben o 123 karakteri ezberleyip taktiklerini öğrenene kadar yıllar geçer

• FPS oyunlarında iyiyimdir fare hakimiyetimden dolayı. HL, CS, COD, BF hepsinde üstlere oynarım ama ping canıma okuyor, adamın olacağı yerlere pinge göre atmalar filan farklı bir boyutta oynuyorum artık. BF de uçak, heli faslını tam kavrayamadım o yüzden fazla bulaşmıyorum onlara. NFS oyunlarında kendi arabalarımda iyiydim. Futbol gününe göre bir gün her maç 3 5 bir gün her maç 5 yerim.

Not: Fakat pc de en sevdiğim oyunlar strateji oyunlarıdır, zamanında 6 7 saat kıran kırana cossacks savaşlarımız olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 30 Ocak 2016; 16:29:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Fifa MAG bf4 affetmem uleyn.
    Bf4 15 kill kötüymüş hocam, benim k/d 15 oluyor çoğu zaman.

15-0 veya 1 giderse onun da k/d'si 15 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Fifa MAG bf4 affetmem uleyn.
    Bf4 15 kill kötüymüş hocam, benim k/d 15 oluyor çoğu zaman.

15-0 veya 1 giderse onun da k/d'si 15 olur

değil mi değil mi mesela 23-7 falan
  • Yaş 26 dert 16

• ya iyi degilsen baska seyler ile ugras, biz frag ta hep top 3 oldukta ne oldu? Omrumuzden omur gitti. Suanda ciddi sekilde pc den kurtulmaya calisiyorum. Bunu herkese tavsiye ederim yoksa ilerde bi bk olacagimiz yok.

• kardeş bendede yetenek yok ama basit oynama mantığı var ve her zaman ustlerdeyim.cs olsun pes olsun. pesi 2005 ten beri oynarim ama daha hareket yaptığımı hatirlamiyorum.ama genelde yenerim.çünkü pas pas pas oynuyorum,aynı Barça gibi.oyuncu ekranda gorunmuyorsa bile artık yerini biliyorumdur gözü kapalı paslasirim.illaki ozel birşeyler yapmaya gerek yok,kendi taktiğinde iyi ol gerisi gelir

• oynadığım oyunlarda genelde baya zorlarım özellikle ko da asas ve gta 5 in multisinde affetmem :)
  • Karakterleri değil itemleri ve taktikleri ezberleyip karaktere uyarlıyoruz.

İşsizlikle alakalı. Lise son ve üniversiteye başlamadan önce köpek gibi oynardım dota lol falan, şimdi yeni başladığım oyunlarda dayak yiyorum genelde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

quote:

Daha da zor işte, ben o 123 karakteri ezberleyip taktiklerini öğrenene kadar yıllar geçer

Yok be hiçte sandığın gibi zor değil oyunun mantığını birkaç ayda kavrarsın heroları anlamak ise max 2 3 maçını alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Çoğu kişi için tecrübe ile alakalı. Sen her gün otur oyna sürekli bir oyunu bak bakalım ne olacak. Mesela CS:GO, tamam yetenekli oyuncular var ama 100 oyuncu varsa sadece 1-2 tanesi yetenekle oynuyor gerisi hep deneyime dayalı. Steam'de 20 saat CS:GO oynamış biriyle 200 saat oynamış birini karşılaştıralım mesela, sonuç gayet açık değil mi...

1000 saatlik oynama süresiyle hala ak47 ile 200 metreden koşarak tarayan rusları nasıl açıklayacaksın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.