Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs go da oyuna girdiğimde herkes küfür edip reportlamaya başlıyor kendi takımım hack diye oyundan atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs 1.6 ya gelin hele. Boyunuzun ölçüsünü alam bi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oldum ama yinede bişey değişmiyo hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 oyun oynamıştım online.
    OSM, Travian falan.
    OSM'de iyiydim ama en iyilerden değil.
    Ondan sonra oynamayı bıraktım, huzurluyum
  • Oyunu çoğu şeyden önemsemeli ve ciddi almalısın ama boşver ders çalış ama yaş geçmiş hocam meslek veya okuyorsanız bölüm ne?

• Ben de öyle online oyunlarda çok ekibe dahil olan biri olmadım hep free takıldım left 4 dead dışında.

Left 4 dead'de donanımhaberde baya sağlam ekibimiz vardı ve 2. oyunda da fala ndevam ettirdik steam üzerinden çok keyifli zamanlar geçirdik. 2000 saat civarı l4d2 oynamışlığım var.

Bad Company 2'de tamamen free takılırdım, ilk 3 e giremediğim oyun olmazdı genelde acayip taktiksel oynardım.

CS'de ise durum tamamen farklı bazen çok iyi oynarken bazen çok kötü oynardım ki bu tamamen ilk el adam vurup özgüven gelmesiyle veya vurulup o özgüvenin gitmesiyle kaynaklı, oynayanlar bilir.

Kısacası genelde hep ortalama üstü oldum ama şimdi okul bitti işe başladık vs oyunların hepsi geçmişte kaldı, artık hayatını nasıl kazandığın daha önemli bir hale geldi, oyunları eğlenmek için oynayın dert etmeyin.

• Tamamen kendini geliştirmek istemekle alakalı. Ben 3 yıldır Team Fortress 2 oynuyorum yazları. İki yıl boyunca berbat oynadım. Bu yıl Pro biriyle arkadaş oldum ve onun oynayışını dikkatlice izledim ve kendimi geliştirdim. Tamamen sana kalmış bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recuva R kullanıcısına yanıt
    tek derdin bu olsun [sm=muha.gif
  • dofus diye bir oyunda yanlış hamle yaptığım için bütün takım yatmıştı herkes bana sövmüştü ve leave çekmişti
    sen git Tynrille cooperation yap ve tynrilli takım arkadaşlarının ortasına al,o tynrill de takım arkadaşlarını tek tek yatırsın
    o utancı hala üzerimden atamadım ama daha sonra çok sağlam oynamaya başladım
    şimdilerde agi eni kasıyorum,koloda vurup kaçıyorlar bana çünkü biliyorlar yakalarsam 1k küsür vuracağımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Cs go da oyuna girdiğimde herkes küfür edip reportlamaya başlıyor kendi takımım hack diye oyundan atıyor

Bunun yüzünden cs1.6 bırakmıştım 2011 de.
  • bende oynadığım oyunlarda genelde hep en iyi olurum. En iyi olana kadar içim hiç rahat etmez husursuz olurum. Mesela fifa da div1deyim her zaman biri beni yendiğinde gerçekten sinir oluyorum.

BF4 başladım bu aralar ilk 5e biraz zor giriyorum. Millet bu helikopterleri falan nasıl iyi kullanıyor şaşıyorum gerçekten
  • Birkaç hafta Bf3 oynadım, küçük haritalarda 15 streak yaptığım oluyordu. Büyük haritalardan bahsetmek istemiyorum

• - Call of Duty Black Ops 2 : League 177.

- P2013 : Genel klasman A+

- F2014 : 100 maç sadece 5 defa mağlup

- F2015 : En iyi kadroya sahip

- S4 League : Süper oynama yeteneği

- Darkorbit : Savaşma ustası

- Minecraft : Ev dizayn yeteneği

• Bf3 te baya iyiydim sonra noldu?
    Bizim okuz turk mp kitlesi macrolar,hileler vs yapip tek kursunla oldurunce hersey mok oldu.

Oyuna zaman ayirdigin vakit o oyunu anlamaya basliyorsun.Calismak gerek biraz.

• CS 1.6 ya yıllarımı verdim. Meyvesini aldım. İmam adlı serverda " darkmajesty " olarak tanınırdım. TS den toplanıp baya bi klan maçları atıp ortalığı dağıttığımızı bilirim. Ne günlerdi..
    Ayrıca NFS World' de E30' un yeni yeni çıktığı günlere E30 alıp full+full döşeyip milletin eline verdiğimi hatırlarım. Orada da ismim " darkmajesty " idi. Youtube' a " darkmajesty nfs world e30 " yazmanız yeterli :)
  • Bende nedense her oyunda ortalamanın üstünde oynayabiliyorum,
    cs.go
    ets2
    fifa16-15-14
    nfs serisi
    h1z1
    bf3
    gta serisi (vice city de o zor helikopter bölümünü 1 kerede geçmiştim mesela)
    l4d2
    rocket league
    gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 30 Ocak 2016; 11:53:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

konu başlığını okuyunca ' bir tek bana mı oluyor ' hissimden kurtulduğumu belirtmek istiyorum. steam'da çok sevdiğim Age of empires II HD, mount and blade warband oyunlarının online modunda sürekli başarısızlıklar içinde oluyorum single player'da çok iyi oyun çıkarmama, günde saatlerce oynamama karşın onlıne'da gerçek insanlara karşı oynarken sürekli bir mağlubiyet içerisinde oluyorum. bu kadar sevmeme, günde defalarca oynayıp tecrübemi geliştirmeme rağmen sonuç değişmiyor. özellikle bu kadar bağlı olduğum oyunda (aoe) en iyi olmayı bırak, orta derecede iyi player olmayı bile becerememek üzüntü veriyor bana bu sebepten senin gibi single player oynamak zorunda kalıyorum. multiplayerde daimi başarısızlığım beni oyundan soğutmuyor değil...

Aynen hocam warband da 3 kişi öldürür 10 15 defa ölürdüm. Anlamıyorum adamlar nasıl bir zekaya sahip

Warband Kılıçla dövüşürken ping çok önemli hale geliyor. Çünkü anlık olarak savunma yapmak gerekiyor. Ayrıca yine warband de savunma yaparaken çok pratik istiyor el alışkanlığı lazım. Yani ama asıl önemli olan eğlenmek bence. Ben de bazen hırs yapıyorum bazı oyunlarda ama sonradan zevk alamadığımı fark ediyorum.

En iyisi single player hocam ondan aldıgım zevki multi vermiyor. CS de falan adam 20 kill e 3 death yapmış ben 10/10 yapana kadar canım cıkıyor

• Bu Lol de iyi oynayanları anlayamıyorum, 80 adet sanırım karakter varmış onlarca kombinasyon onlarca taktik herşeyi bilip ne nere yapılcagını biliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

konu başlığını okuyunca ' bir tek bana mı oluyor ' hissimden kurtulduğumu belirtmek istiyorum. steam'da çok sevdiğim Age of empires II HD, mount and blade warband oyunlarının online modunda sürekli başarısızlıklar içinde oluyorum single player'da çok iyi oyun çıkarmama, günde saatlerce oynamama karşın onlıne'da gerçek insanlara karşı oynarken sürekli bir mağlubiyet içerisinde oluyorum. bu kadar sevmeme, günde defalarca oynayıp tecrübemi geliştirmeme rağmen sonuç değişmiyor. özellikle bu kadar bağlı olduğum oyunda (aoe) en iyi olmayı bırak, orta derecede iyi player olmayı bile becerememek üzüntü veriyor bana bu sebepten senin gibi single player oynamak zorunda kalıyorum. multiplayerde daimi başarısızlığım beni oyundan soğutmuyor değil...

Aynen hocam warband da 3 kişi öldürür 10 15 defa ölürdüm. Anlamıyorum adamlar nasıl bir zekaya sahip

Warband Kılıçla dövüşürken ping çok önemli hale geliyor. Çünkü anlık olarak savunma yapmak gerekiyor. Ayrıca yine warband de savunma yaparaken çok pratik istiyor el alışkanlığı lazım. Yani ama asıl önemli olan eğlenmek bence. Ben de bazen hırs yapıyorum bazı oyunlarda ama sonradan zevk alamadığımı fark ediyorum.

En iyisi single player hocam ondan aldıgım zevki multi vermiyor. CS de falan adam 20 kill e 3 death yapmış ben 10/10 yapana kadar canım cıkıyor

Doğru diyorsunuz hocam ama benim nedense multiye ayrı bir sempatim var.Başlayınca bırakamıyorum yoksa single süper.Hikaye alıp götürüyor zaten. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.