Şimdi Ara

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bf4 15 kill kötüymüş hocam, benim k/d 15 oluyor çoğu zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de yanlış oyuna girmişsindir, ha?
  • Yaş 26 ama dert ettiğin konu 10 yaşında çocuğun dert edeceği şey.
  • Sanırım tek eksiğin yannaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben csgoda kartal oldum bıraktım sonra hocam ygs için ,başarımıdır acaba bu belki globale cıkardım
  • Dostlar bende hicbir oyunda iyi degilim. Hicbir oyunda taşıyan kişi ben olmadim. Hicbir mmorpg oyunda basarili olamadim. Bunlar koymuyor dostlar.

Bana en cok koyan sey. Çocukluğumu verdigim metin2de levelimin 44u gecememesi. Yillarca oynadim. Levelim 44... 3 yil once bıraktım

• onemli olan iyi oynamak degil. oynamaktan zevk almaktir

• hiç mmorpg oyunlara yönelmeyi denedin mi? gerçi hiç önermem çok bağımlılık yapıyor bende oynamıyorum kaç senedir. fakat mmorpg oyunlar en zengin içerikli oyun türüdür. ticaret yaparsın, farklı insanlarla tanışırsın, tek savaşırsın, topluca savaşırsın, para kasarsın hiç bir şey yapmasan sadece npcnin önünde durup oyundakiler ne yapıyor diye onu bile izlesen zevk alırsın.
  • Yalnız değilmişim

Bu arada atmasam olmaz;

Hiçbir online oyunda iyi player olamadım.

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 29 Ocak 2016; 23:27:21 >
  • GTA 4-5, MW2, BF: BC2 çok iyi oynardım. Gerisinde çöpüm.
  • oyun el becerisidir daha doğrusu %90 ı. el becerini geliştirmelisin
  • ben izlediğim videolar sayesinde iyi oynuyorum sizede tavsiye ederim
    https://www.youtube.com/watch?v=2PHIgkQsiog

https://www.youtube.com/watch?v=IL1XiGd3wqE
  • Futbol oyunlarını beceremem ama FPS oyunlarında iyiyimdir. Hele bf4

• Ben genelde basarilir olurum ama.oyunlar sıkıyor bir sure sonra suan scrap mechanic sardim tavsiye ederim

• Skyrim ve KO harici saatlerce pc başından kalkmadan oynadığım başka oyun yok 2 saat sonra kafam kaldırmıyor artık bu yaşla ve boş vakitle alakalı birşey eğer oyun işinden para kazanmıyorsan ki gerçekten para kazanan kişi sayısı azdır,günlük max 3 saatten sonrası vakit kaybıdır.
  • Hocam eğlenmek için oynuyorsanız normal bir durum bu.

Daha iyi player olmak için, çaba sarfetmeniz gerekiyor. Şaka yapmıyorum, hayatımın yarısını oyunlara harcadım CSGO da 600 saatim var, kendimi oyunda daha iyi olmak için bunun üzerine gide gide oynamama rağmen ancak Kartal 2 olabildim. Aynı şekilde LOL'ü sezon 2'nin başlarından sezon 5'e kadar oynadım, daha iyi oynamaya çalışarak onda da ancak TR'de Elmas 3 olabildim. Bununla övünmüyorum, tam tersine çok kötü sen git o kadar zaman harca kaç sene oyun oyna ancak o seviyeye kadar yüksel.

Ha, eğer daha iyi oynamak için uğraşıp çaba sarfediyorsanız, sadece eğlenmek için oynamıyorsanız, bunun sebebinin önyargı olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben hiçbir oyunda hiçbir takıma girmedim, forever alone modundayım. Halbuki girsem deli gibi geliştireceğim kendimi ama işte diyorum ya önyargıdan dolayı, yok okulum uzar, yok lys var. Bu tür olaylar yüzünden takıma giremedim. İyi mi yaptım bilmiyorum; oyun hayatımın en büyük vaktini ayırdığım şey, öbür yandan karın doyurmuyor.

Sizin de 'forever alone modu' olmasa da buna benzer önyargılarınız olabileceğini düşünüyorum.

Bir arkadaşımdan örnek vereyim:

- LOL için ben Lee Sin insec yaptığı hareketten hemen sonra o hareketi yapmak için uğraştım, vayne alıp deli gibi kite yapmaya çalıştım. Arkadaşa söylüyorum kim uğraşacak onunla diyor bu tür zor hareketleri yapmaya üşeniyor, sonra ben niye yükselemiyorum diyor. Oyun bilgisi bir anda oluşacak bir şey değil, ama bu tür mekanikleri geliştirirsen oyun bilginiz az olsa da yükselebilme ihtimaliniz artar.
    - CS GO'da da ilk mermide hs atanlara ayar oluyor, "tarayarak hs gelse tamam ama ..." diyor. Ben de tam tersine tarayarak bala hs gelir öyle oyun olmaz, adam uğraşmış bilek var diyorum dinletemiyorum. Başlarda deli gibi AWP oynuyordu, sanarsın kennys ama bir o kadar da kötü diğer silahları kullanıyordu. Dinletemiyordum

neyse bu kadar oldu artık işini görür umarım

edit: Anlamda açıklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 30 Ocak 2016; 1:34:45 >

• Knight online dene. Playerligin olmasada milleti ezebiliyosun

Money talks

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

konu başlığını okuyunca ' bir tek bana mı oluyor ' hissimden kurtulduğumu belirtmek istiyorum. steam'da çok sevdiğim Age of empires II HD, mount and blade warband oyunlarının online modunda sürekli başarısızlıklar içinde oluyorum single player'da çok iyi oyun çıkarmama, günde saatlerce oynamama karşın onlıne'da gerçek insanlara karşı oynarken sürekli bir mağlubiyet içerisinde oluyorum. bu kadar sevmeme, günde defalarca oynayıp tecrübemi geliştirmeme rağmen sonuç değişmiyor. özellikle bu kadar bağlı olduğum oyunda (aoe) en iyi olmayı bırak, orta derecede iyi player olmayı bile becerememek üzüntü veriyor bana bu sebepten senin gibi single player oynamak zorunda kalıyorum. multiplayerde daimi başarısızlığım beni oyundan soğutmuyor değil...

Aynen hocam warband da 3 kişi öldürür 10 15 defa ölürdüm. Anlamıyorum adamlar nasıl bir zekaya sahip

Warband Kılıçla dövüşürken ping çok önemli hale geliyor. Çünkü anlık olarak savunma yapmak gerekiyor. Ayrıca yine warband de savunma yaparaken çok pratik istiyor el alışkanlığı lazım. Yani ama asıl önemli olan eğlenmek bence. Ben de bazen hırs yapıyorum bazı oyunlarda ama sonradan zevk alamadığımı fark ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende single player oynuyorum az önce gta 5 trevır uçak kaçırdım hava alanı yerine başka uçağın üstüne kondum ... Pes futbol online kimse yenemez beni konami yi dahi yenerim

• Bende canavar sistem toplayıp bir gruba girmek istiyorum bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.