Şimdi Ara

Eskisi gibi bir Ultima Online ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 yılından itibaren Ultima Online oynayan biriyim.. Tabiki belirli aralıklı zamanla bırakmışlığım oldu bunun sebeni ise değişen sistemler,kapanan güvensiz serverlar,edit yapılan playerlar vb gibi bir çok neden.Yeri geldide tekrardan başlamak istediğimde saçma sapan sistemlerle dolu Ph nin dibine vurmuş bir çok server vardı diye oynuyamadım şu oyunu.. Oysaki ben 2000-04 arası olan o dönemki Ultima Online oyuncularının oyun anlayışı olduğu dönemi istiyordum,Öyle serverlar arıyordum.. En son Elpida adlı serverda oynadım 2 yıl oldu kapanalı ondan sonra tamami ile bitmiştir benim için Ultima dedim.Çünkü ben hayatımda hiç Taming karakteri kasmamıştım Elpidada kastım ve 100 ledim ertesi günü server hiçbir sebep olmadan biranda kapandı =) bende nefret ettim doğal olarak tabiki ..
    Geçen haftalarda arkadaşım ''Hadi bi server bulda yeniden başlıyalım'' dedi bende pekala dedim ve aramalara başladım ..
    Aradığım kraterler şuydu .. Roleplay'e önem vericek stafflar ve playerlar,Zor skill geliştirme,Sade binekler ve itemler,Güzel dizaynlanmış Binalar,Sade sistemlerin üzerine birkaç yeni sistemlerin eklenmiş olması gibi kraterler..

Şans eseriki Donanımhaber Ultima Online bölümünü açtım Golden Age Uo adlı konuyu gördüm baktım .. Aradığım herşey buydu tek etken vardı Harita ''Anatolia'' Haritasıydı bildiğimiz Sosaria değildi .. Ve bu benim için dahada güzel bi etken oldu çünkü ben o eski heyecanı arıyordum.Nasıl o ilk başladığımız zamanlarda Britainde kayboluyorduk,Sadece şehir olarak orasının var olduğunu sanıyorduk ve keşiflere sonradan başlamıştık işte burdada onun heyacanı ile hemen üye oldum ..
    Yavaş yavaş oyun içinde incelemerimi yaptım ve herşey gerçekten harika.. Şuanda biraz player azlığı var .. Çünkü Skiller diğer serverlara oranla kolay gelmiyor.Herkezde Ph alıştığı için o jenerasyona ulaşmak zor oluyor . Ama burda kasılan karakterin en azından emeğin önemi var !

Sizlerede gerçekten burayı tavsiye ediyorum.Eğer katılmak istiyen arkadaşlar olursa Sitenin forum kısmından Franklin isimli kullanıcı benim Elimden gelen her türlü yardımı sizlere yaparım ...

Adres :http://dv-goldenage.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 28 Ağustos 2011; 0:02:35 >

• O serverin burada açılmış bir konusu vardı bende çok beğendim, denemek istedim fakat fırsat bulamadım.. Ultima bitmeyen bir oyundur, bir gün bende dönerim de ne zaman :) Bu arada Elpida Inc de bende oynamıştım, ondan önce SlayerTr vardı.
  • Çok güzel fakat günümüzde gerekli ilgiyi asla göremez. Max 40 player üstü görmez...
  • Türkiye de uo oynayan çoğu kişinin yakındığı şey sürekli serverların kapanmasıdır.Ben bu durumu hiç yaşamadım Olympus serverının son zamanlarında başladım uo ya ondan sonra Olympus , T... ya satıldı ve Revolution olarak yeni ve iyi bir başlangıç yaptı.Revolution kurucusunun revo oyuncularına verdiği bir söz vardı , "Siz istemediğiniz sürece bu server kapanmayacak" , revo açıldığından beri kapanmayan nadir serverlar arasındadır.Ultimayı serverların sürekli kapanmasından şikayetçi olupta bırakanları anlamıyorum.Tabi şuan revoda diğer serverlar gibi iç açıcı durumda değil ama yinede kapanması çok zor.
  • Golden age te kapanma gibi bi durumun söz konusu olucağını düşünmüyorum .. En azından uzun bir süre .. Çünkü bu adamlar o haritayı tamamlıyabilmek için 3 senesini vermişler .. Okadar uğraşmışlar ve kafalarına koydukları bir idealleri var.Bu yüzden burdayım ben.Şuanda kendi içinde bir yapılanma içinde server yeni sistemler gelicek ama tabiki sadeliği bozmucak şekilde olan .. Mesela Farming gibi ..

@n3co
    Günümüzdeki serverlar kadar ilgili görememesinin sebeni PH'nin olmaması herhalde ? Ph için gelen playerda zaten gelmesin bu servera ..
  • şimdi baktım online users 0
  • O haritayı oyunculara kabul ettirmek çok zor hocam. Tek sorununuz bu. Ben de girip oynamaya çalıştım ama, olmadı. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.