Şimdi Ara

Football Tycoon Denen efsane bir oyun vardı eskiden :-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar eskiden çok oynadığım bir menajerlik oyunu.Belki hatırlayanlar vardır baya güzel oyundu.Bu bide fm benim için en efsane oyunlardan.

Not:Bu Football Tycoon Ntv Spor tarafından yapılmıştı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 27 Ocak 2017; 4:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O oyunu arkadaşlarım oynardı ben çözemedim nedense karışık geliyordu. Tercihimi ofm den yana kullandım. Hala da oynarım. Gerçi ismi osm oldu.:(

I can football da vardı :)

• Aslında ilginç olan menajerlik oyunlarını pek sevmem ama bu iki oyunu baya oynadım.F.Taycoon ise aynen senin dediğin gibi arkadaşlarla başlamıştı ve rekabete dönmüştü olay.Baya bir eğlenceli olmuştu transferlerde falan son dk oyuncu düşürüyorduk falan.Düşündümde acaba böyle bir oyun var mıdır hayla?Sosyal Lig falan çıkmıştı ama hiç oynamadım onu.

• herkes football tycoon oynarken ben zoo tycoon oynardım

çok güzel oyundu ya yine oynamak istiyorum

• Bilmiyorum şu an var mıdır ama osm de güzel bence. Basit. Fm kadar ayrıntılı değil. Bir inceleyin derim. Biz hala oynuyoruz arkadaşlarımla son dk antrenman basmalar falan bayağı zevkli oluyor. lig kuruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 27 Ocak 2017; 4:57:15 >
  • gözümde anılarım canlandı nasıl heyecanla oynardık arkadaşlarla içeriği aklıma gelmedi google amcaya baktım orda bile tektük resimleri kalmış :)
  • Aga goal 2,goal 3 oynardık ateride asıl efsane onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.