Şimdi Ara

Tek Harita Knight gibi Mobil Oyun Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Ben uzun süredir tek dünya olan ( yani zindan olmayacak ) metin2 Silkroad knight gibi oyun arıyorum. Adam geliştirmeli level atlamalı eşya toplamali vs. Ancak tek harita olmalı ve haritada canavarların ( yada her ne olursa farketmez) kesildikce bir süre sonra yeniden çıkması lazım. Var böyle mobil oyun. Lütfen yardımcı olur musunuz ..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğim oyuna en yakın bı oyun var. The Wolf. Tek harita. Lvl atlamalı skill geliştirmeli. Ancak karakter kurt olduğu için eşya toplama gibi birşey yok ve harita küçük eksiklikleri çok. Playstoreden indirip inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRaXx08 -- 12 Mart 2017; 13:39:16 >
  • Oyun stili olarak mmorpg arıyorsun playstore a yaz çıkanlara bak açık dünyalar var baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunlarda günlük görev yapmaktan normal oyuna bakilmiyor. Benim bahsettigim oyunda tek harita tek amaç olmalı. Crasher, order and chaos gibi oyunlar değil. Bahsettiğim oyun metin2 gibi Silkroad gibi. Bak the wolf ağır bir oyun değil. İndir bak playstoreden. Tek harita var ve görev falan yok. Onu oynuyorum su an zaten ama çok eksiklikleri var ve eşya olayı yok.

• Buldum. İzanagi. Herkese öneririm.

• Ben de arıyorum geçen dene order and chaos 2 redemption oynuyordum süper oyundu sonra ara vermek zorunda kaldım bu mmoların sıkıntısı 2gün girmesen yetişemiyosun tekrar. Ben de uzun zamandır yeni mmorpg oyun çıkar da kafadan başlarım diye bekliyorum da o tarz yüksek çözünürlüklü (Oac2 yaklaşık 2gbdı) oyun çıkmadı hala

• mobil de mmorpg oynama hiç değmez zevk 0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOBİL OYUN OYNAYAN VAR MI? ANDROİD VS
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44

Ben de arıyorum geçen dene order and chaos 2 redemption oynuyordum süper oyundu sonra ara vermek zorunda kaldım bu mmoların sıkıntısı 2gün girmesen yetişemiyosun tekrar. Ben de uzun zamandır yeni mmorpg oyun çıkar da kafadan başlarım diye bekliyorum da o tarz yüksek çözünürlüklü (Oac2 yaklaşık 2gbdı) oyun çıkmadı hala

Aynen kardeşim. Dediğin gibi o tür oyunlarda hergun girmem gerekiyor oyuna. Hergun günlük görev ve belli bir enerji sınırın var. Hergun aynı seyleri yapmak belli bir süre sonra sıkıyor. Ve bu şekilde oyun kendi özel hayatinada tam olarak etki ediyor. Ama bu izanagi gibi oyunlar öyle değil. İstediğin zaman gir istediğin zaman görevi yap istediğin kadar oyna. Örneğin benim bir gün oyuna bakmak hiç zamanım olmazken diğer gunu tamamen oyuna ayırabiliyorum. Bu belli olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: souldream55

mobil de mmorpg oynama hiç değmez zevk 0

Tabiki aynı zevki vermez ama yinede idare eder. İzanagi gibi olanının Türkçesini bulsam ona başlayacam hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRaXx08 -- 30 Mart 2017; 21:21:23 >
  • Seninki gibi oyun arıyorum. izanagi indiriyorum. Vakit harcamaya değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.