Şimdi Ara

Tek başına saracak online oyun önerisi (Steam)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaş çevrem yok (oyuncu) tek başıma oynasam bile zevk alacağım kolay kolay sıkılmayacağım oyun önerisi-önerileri lütfen. Overwatch, csgo, rocket, paladins ve dota dışında teşekkürler. Tür fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 22 Nisan 2017; 22:30:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tek Başına Saracak Online Oyun Önerileri (Steam)

Günümüzün yoğun yaşam temposunda, tek başına vakit geçirerek rahatlamak ve eğlenmek için zaman bulmak önemlidir. Tek başına oynanabilecek oyunlar, stresi azaltmak, zihni dinlendirmek ve keyifli vakit geçirmek için mükemmel bir yoldur.

Steam, tek başına oynanabilecek çok çeşitli oyunlara ev sahipliği yapar. İşte sizi saatlerce meşgul edecek bazı öneriler:

• Elden Ring: Zorlu bir açık dünya macerasında destansı canavarlarla yüzleşin ve Karanlıklar Arasında'nın gizemlerini çözün.
    • Cyberpunk 2077: Geleceğin karanlık ve neonla aydınlatılmış dünyasında çarpıcı bir hikaye deneyimi yaşayın.
    • God of War (2018): Efsanevi God of War serisinin yeniden canlandırılması, baba ve oğul arasındaki duygusal yolculuğu anlatıyor.
    • The Witcher 3: Wild Hunt: Geniş bir açık dünyada canavarlarla savaşın, sihir kullanan ve kaderle yüzleşin.
    • Red Dead Redemption 2: Vahşi Batı'nın destansı bir simülasyonunu keşfedin ve Arthur Morgan'ın suç dolu geçmişiyle yüzleşin.

Bu oyunlar, sürükleyici hikayeleri, ilgi çekici oynanışları ve muhteşem görselleriyle sizi saatlerce ekrana kilitleyerek yalnız vaktinizi keyifli ve unutulmaz kılacak. Bu nedenle, Steam kütüphanenize eklemeniz gereken en iyi tek başına oynanabilecek oyunlardan bazılarını keşfedin ve tek başınıza oyun oynamanın verdiği bağımlılığı deneyimleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • blacklight retribution ben 4 senedir sıkılmadan oynuyorum
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimm pek tarzım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

Teşekkür ederimm pek tarzım değil

neden beğenmediniz hocam? ne tarz seversiniz?
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Valla aslında online oynamam, ama şu aralar oyun kıtlığı çektiğim için, şöyle tek başıma girdiğim zamanlarda bile çok zevkli olucak oyun arıyorum. Aklımda Rainbow six siege vardı hem fiyatıda uygun, yalnız fps-silah hiç oynamadım sevmediğim için ama farklı bir havasıda var gibi. DayZ falan baktım kimisi öneriyor kimisi saatlerce loot yapıyorum sonra ne olduğunu anlamadan kör kurşuna gittim diyor.
  • Plants vs zombies garden warfare öneririm hocam. param olursa 2. sini alacağım ben hatta
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Tatlı zevkli bir oyuna benziyor hocam teşekkür ederim yalnız steam üzerinde bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • loneytunes kullanıcısına yanıt
    origin den oynanıyor hocam
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam biraz daha araştırayım ama oyun hoşuma gitti onuda araştırıcam
  • Güncel
  • şuan h1z1 indirimde direk aksiyon hayatta kalma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçanayı kullanıcısına yanıt
    Napıyoruz tam olarak
    dayz gibi pvp üzerine kurulu

birde battlegrounds (69tl)var ama hiç oynamadım

youtube dan videolarına bak hoşuna gidebilir :)

• Uçanayı kullanıcısına yanıt
    Baktım 2 sinede, battlegrounds beğenmedim. H1z1 ise dayz gibi doğru ama dayz daha çok hoşuma gitti, yorumlarınada baktımda herkes bugdan söz etmiş pek olumlu değil. Birde ben bunu zombi oyunu sanıyordum
  • Güncel
    Lol oynamaya devam et kardeşim
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Oyunda sorun yokta oyunculardan bıktım af buyrun... Temelli bıraktım oyüzden baya oldu resim için diyorsanız eski
  • The division ,for honor,battlerite

For honor için kesinlikle oyun kumandası lazım benimde elimde xbox 360 kumandası var fakat ok tuşlarına hiç alışamadım üstte basıyım derken sola basıyorum vs parayı bulabilirsem yakında bir ps4 kolu almayı düşünüyorum veya herhangi güzel bir oyun kumandası ardından da for honor alıcağım.

• Fabby kullanıcısına yanıt
    The division çok dolu dolu bir oyunmuş hoşuma gitti, yalnız indirim beklicem o paraya alamam maalesef. Battlerite pek tarzım değil. For honor güzel görünüyor yalnız amacı tam olarak anlamadım ama buda aynı şekilde detaylı incelicem bunuda karar verirsem indirimde alıcam, artık 2 sinden biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.