Şimdi Ara

Durumum hakkinda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese kolay gelsin beyler...
    Benim hedefim 25-40 k araligina girebilmek. Suan matematik son 3 denemedir 30 32 net geliyor. Fende 25-30 araliginda degisiyor. Turkce max 32 oldu ama genel ortalamam 28. Sosyal zaman kalirsa 25 26 oluyor. Lya durumum ise matematikte parabole gecicem. Temelim az da olsa var ama saglam ilerliyorum. Ygs ye kadar trigonometri bitecek insallah. Kimyada reaksiyon hizida dahil olmak uzere oraya kadar bitti.Fizik ygs lys bir goturuyorum. Hedef bilgisayar muhendisligi 25 40 k araliginda iyi bi yer. Sizce hedefe yakin miyim ?

Tesekkurler, iyi calismalar.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..IcedEarth.. . kullanıcısına yanıt
    hacı kusura bakmada ygs ye kadar trigonometri bitecek nedir Allahını seversen 42 gün var türevin sırtına doğru yürü sıkıntı çekersin demedi deme.
  • Yorumun icin sagol kardesim haklisin.. Biraz daha hizlanmaliyim ozaman gidebildigim yere kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ..IcedEarth..

Oncelikle herkese kolay gelsin beyler...
    Benim hedefim 25-40 k araligina girebilmek. Suan matematik son 3 denemedir 30 32 net geliyor. Fende 25-30 araliginda degisiyor. Turkce max 32 oldu ama genel ortalamam 28. Sosyal zaman kalirsa 25 26 oluyor. Lya durumum ise matematikte parabole gecicem. Temelim az da olsa var ama saglam ilerliyorum. Ygs ye kadar trigonometri bitecek insallah. Kimyada reaksiyon hizida dahil olmak uzere oraya kadar bitti.Fizik ygs lys bir goturuyorum. Hedef bilgisayar muhendisligi 25 40 k araliginda iyi bi yer. Sizce hedefe yakin miyim ?

Tesekkurler, iyi calismalar.....

Trigonometri dedigin sey 3 gunde biter bence guray kucuk modulunu al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.