Yahu, Durumun yerinde, Sabahtan aksama kadar bilgisayar basındasın, Calısmak zorunda değilsin. Ekmek elden, Su gölden... Beterinde beteri var diye düşünmüyosun. "Off yhaa chok mutsusuummm bıqtım wallaaa" diyosun.
Bende deliriyorum, Küfür edecem sonunda, Ne halin varsa gör be
quote:
Orjinalden alıntı: Live Evil
Yahu, Durumun yerinde, Sabahtan aksama kadar bilgisayar basındasın, Calısmak zorunda değilsin. Ekmek elden, Su gölden... Beterinde beteri var diye düşünmüyosun. "Off yhaa chok mutsusuummm bıqtım wallaaa" diyosun.
Bende deliriyorum, Küfür edecem sonunda, Ne halin varsa gör be
Emoları diyon dimi... Onlar cehennemin dibinde mutlu olcaklar. Belkide aşk acısı çekiyodur. Yanlızlık acısı ws ws... Ki olduğu durumları da bilmiyorlar sana katılıyorum
By Welet
Bende mutsuz olanların durup dururken mutsuz olduğunu düşünenllere sinir oluyorum nolcak
O emo değil sadece öyle yazıyor. 4 aydır beraberiz. . Bi keremi yüzü gülmez insanın. Patladığım gün, Bu gündür, Şükretmeyi bilmeyenlere sinir oluyorum... !!
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
Bende mutsuz olanların durup dururken mutsuz olduğunu düşünenllere sinir oluyorum nolcak
Evet durup dururken. Benden iyimi tanıyacaksın karsımdaki insanı..
Hey Allah'ım ya, Polemiğe girmek için mesaj yazıyosunuz. Al bak Alıntı yapıp cevap verdim. Şimdi kavga cıkar. İstediğin olsun hadi !
quote:
Orjinalden alıntı: Live Evil
O emo değil sadece öyle yazıyor. 4 aydır beraberiz. . Bi keremi yüzü gülmez insanın. Patladığım gün, Bu gündür, Şükretmeyi bilmeyenlere sinir oluyorum... !!
Sorun kızda
beterin beteri hep var zaten insanın mutsuz olmaya hakkı yok mu böyle diye
sürekli bilgisayar başında diye neler yaşadığını bilebilir misin huleeeyn
ama haklısın da. her bi halta karşı memnuniyetsiziz
dün mesela iftarda beğendiğim yemek yok diye sinir oldum,ardından kendime sinir oldum,millet yemek bulamıyo senin yaptığına bak dedim ve kendime geldim orda.