Şimdi Ara

durup dururken monitör kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne oldu böyle anlayamdım , bilgisayarda hiç bir yeni yazılım yada başka bir ayar yokken , bu gün aniden monitor kapandı 2 senelik makine nerdeyse ilk defa böyle bişey oldu , anladım tabi ardı gelecek...

gün içinde birkaç sefer yaptı ışığı gidiyor bazen gidip geri açılıyor bazen ben açmak zorunda kalıyorum ama kasa normal çalışıyor makinede herhangi bir kitlenme falan olmuyor sadece motitor kapanıyor ... ekran kartının oc sini düşürdüm bir ara yapmadı ama az önce gene oldu , tam bela bir sorun sanırım varmı fikri olan

e8500@4,1 ghz/ gtx 260 192 /asus p5qpro anakart/ 2x1 800mhz ram / 17 benq lcd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 7 Ocak 2010; 23:10:11 >

• Güç seçeneklerinden monitörün kapanma süresine baktınız mı yani monitör elektrik tassarufu yapıyordur...Örnek verecek olursak dediğim süre eğer 3 dakikaya ayarlı ise bilgisayarın hiç bir tuşuna basılmaz ise monitör otomatik olarak kendisini kapatır düşük güçte çalışır yani mouse veya klavyeye basıldığı zaman geri açılır
  • yok canım onlar zaten sınırsıza ayarlı dediğim gibi uzun süredir aynı ayarlarda kullanıyorum makineyi...

işin ilginci az önce makine kapalıyken motitorde kapalıydı ve monitor kendi kendine açıldı :) şu andada zırt pırt kapanıp duruyor nasıl iş bu ya
  • bu sorunu bence monitörde aamak gerek bütün kabloları kontrol et derim.arızalılanmış olabilir.
  • bağlantıda bişey yok kasaya olan bağlantısı takıp söktüp temizledim , yarın monütörü diğer maiknede deneyicem bakalım birde ondaki monitorüde buraya koyacam , daha sağlıklı bir sonuca varabilirz sanırım ...

acaba prizlerle ilgili olabilirmi gerçi onlarda uzun süredir kullandığım prizler...
  • arkadaşlar , bugün tv ile beraber paylaşımlı aldım görüntüyü monitor kapanırken tv den halen görüntü gelmeye devam ediyor , sanırım sorun monitorde sizce ne olmuş olabilir
  • Sorun artıp kötü sonuç vermeden servise götürmenizde fayda var. Sorun kablodan kaynaklı değil, monitörün devre elemanlarında arıda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    ekranım devamlı olarak donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guc trafosu vardir orda condansotorler yanmistir sen yapamazsin
  • şuan güç kablosunu değiştim bir sorun çıkmıyor şuan bakalım yene verirse servise götürcez artık umarım kablodandır

yannız acayip bişey geldi başıma
    - ekran kartındaki lcd bağlatı aparatınıda değişmiştim denemek için makineyi açtım xp dolum yerinden sonra açılmıyor makine , ulan dedim "herhalde windows çöktü" nerdeyse format atacaktım , sonra dedim "la dur alakasız ama şu eski aparatı bir takayım":) çat açıldı windows onca yıllık bilgisayar kullanıcıyım bunu da görmüş olduk nediyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.