Şimdi Ara

PC Açılırken Aniden Mavi Ekran Gelip Reset Atıyor [ACİL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5-6 senelik bir laptopum var Packard Bell marka. İçinde üniversite mezuniyet fotograflarım dahil 1000den fazla çok önemli fotograflarım var, nedenini bilemedğim bir durumdan dolayı pc açılırken Windows XP başlıtılıyor ekranından sonra aniden bir mavi ekran geliyor (2sn bile göstermiyor mavi ekranı) hemen anında reset atıyor lütfen yardım edin bu fotografları kurtarmam lazım fotograflarda D'de değil masaüstündeydi :(

• Güvenl Mod da açmayı dene
  • sistem çökmüş guvenlı modda gir ama girmez buyuk bır ıhtımal
  • Arkadaşlar güvenli moddada aynı şeyi yapıyor resimleri kurtarmanın bir yolu yokmu :(
  • Merhaba,

Sistemi güvenli modda açabilirsen, resimlerini kolay bir şekil de kurtarabilirsin. Şayet açamazsan da bir çok çeşitli kurtarma yolları mevcut.

- CD\DVD üzerinden çalışan mini işletim sistemleri vardır, bilgisayarı bununla boot edip verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

Yada,

- Cihazın harddiskini söküp farklı bir bilgisayara ikincil olarak bağlayarak da verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 10 Temmuz 2012; 13:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Sistemi güvenli modda açabilirsen, resimlerini kolay bir şekil de kurtarabilirsin. Şayet açamazsan da bir çok çeşitli kurtarma yolları mevcut.

- CD\DVD üzerinden çalışan mini işletim sistemleri vardır, bilgisayarı bununla boot edip verilerinizi yedekleyebilirsiniz.

Yada,

- Cihazın harddiskini söküp farklı bir bilgisayara ikincil olarak bağlayarak da verilerinizi kurtarabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Hocam beni umutlandırdınız ilk önce çok teşekkür ederim fakat biraz daha açabilirseniz hemen uygulmaya geçmek istiyorum :)

Yani hangi yöntem kolaydır CD/DVD üzerinden çalışan işletim sistemleri ile yapmam biraz zor gibi pc dvd/cd okumuyor o yüzden 2. yöntemi yapmak isterim harddiski nasıl başka laptopa bağlayabilirim :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumLk -- 10 Temmuz 2012; 13:06:45 >

• Rica ederim.

Google.com da, CD\DVD üzerinden çalışan mini işletim sistemi yazmanız yeterli olacaktır. Gerekli bilgilere ulaşırsınız.

Yada, bilgisayarınızın içerisindeki harddiski sökün ve başka bir bilgisayara takın. Bu şekilde de kolayca bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MiniPe yada BardPe CD/DVD'den boot ederek işletim sistemini açıp dosyalarını alabilirsin.
  • Arkadaşlar CD/DVD okuyucumda evvelden beridir sorun var okuma yok bu yüzden USBDiskten çalışan boot programları varmı yoksa en son çare Harddiski söküp başka bir yere takacağız
  • harddiski başka bir pc ye ikincil disk olarak takabilme şansım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysffaydn

harddiski başka bir pc ye ikincil disk olarak takabilme şansım varmı ?

tabiki takabilirsin direk sataysa bağlayabilirsin veya harici usb disk kutularına takıp usb den bağlayıp dosyalarını alabilirsin.
  • Hocam harddisk IDE türünde birde MASTER yazıyor şimdi bunu diğer laptopa 2.cil olarak nasıl bağlayabilirim ?
  • Ram yuvalarını kontrol et. Bilgisayar sarsılmışsa yuvalarda hasar oluşmuş olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar 5-6 senelik bir laptopum var Packard Bell marka. İçinde üniversite mezuniyet fotograflarım dahil 1000den fazla çok önemli fotograflarım var, nedenini bilemedğim bir durumdan dolayı pc açılırken Windows XP başlıtılıyor ekranından sonra aniden bir mavi ekran geliyor (2sn bile göstermiyor mavi ekranı) hemen anında reset atıyor lütfen yardım edin bu fotografları kurtarmam lazım fotograflarda D'de değil masaüstündeydi :(

dostum mavı ekranda ne yazıyo onu okuman ıcın f8 le ısmı hatırlamıyorm ama sistem kapanmasın hatalarda gibi bişey var(windows7ye gectıgım ıcın unuttum) mavı ekrandakı kodu buraya yaz çozum bulur arkadaşlar

• kod büyük bir ihtimal 0x0000007B dir
  • arkadaşlar kod o kadar çabuk geçiyorki 2 harf bile göremiyorum :S
  • usbden boot yapcam usbye herşeyi kurdum fakat biosdan floppy drive disabled yazıyor onuda bi türlü enabled yapamıyorum o seçeneğe inmiyor çünkü usbde okumuyo :S
  • quote:

arkadaşlar kod o kadar çabuk geçiyorki 2 harf bile göremiyorum :S

dostum dediğim gibi f8den bi yere gircen sistem kapancak ama mavı ekran cıkcak kodu gorcen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.