Şimdi Ara

DÜRÜSTLÜĞÜN BANA KAZANDIRDIĞI[[SS]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun gece 12 ıle 2:30 sularında ardreamda 2bucuk saat lık party pk yaptığım bayagı samımı oldugum muhabetımısınde gelen npler kadar cok ıyı oldugu bı partydeyken gece 3 sawasına gıdelım dedık..ardream'da kurmus oldugumuz party ıle sawasa gıdıcekdık Lunar da toplandık savasın baslamasına 10 dk kala SayItsPossıble clanının baskanı JoHnTki (bı kac gece savasında beraber takıldık)bana pm atarak partysıne gelmemı soyledı bende 2 bucuk saattır pk yapıp cok ıyı bı ortam kurudugum arkadaslarımı satıpda nasıl onun parrtysıne gıderdım.Baya konusdukdan sonra bana 1 dk kaldı cabuk kararını wer dedı bende k.bakma ama burdakılerı satıp senın partyne gelemem dedım aynısı senın basına geldıgını farz et dedım ıyı dedı ve son lafı su oldu.Acaba o partyde bu partydeki gıbı np kasabılıcekmısın.bende np ıcın dııl ayıp olmasın dıe dedım ve sawasa gırdık.ve işde sonuçhttp://img91.imageshack.us/my.php?image=20083173550ew8.jpg

Durustlugun bana kazandırdıgı bırcok seyden sadece tek sey

• Kazandırdığından fazla kaybettiriyor bu oyunda dürüstlük ama senin yapmış olduğun davranış güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 17 Mart 2008; 14:10:39 >
  • BUNU BURAYA NİYE AÇMA GEREĞİ DUYDUN ANLAYAMADIM
  • Senin yaptıgının ters'ini yapanLarda var item icin banada forum'dan bir cok arkadasım denemek icinde item verdi aynen geri iade oLdu sanırım bana suan güveniyorLar ve bu beni 1 itemden daha cok mutLu ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nassau

BUNU BURAYA NİYE AÇMA GEREĞİ DUYDUN ANLAYAMADIM

ne demek sımdı bu bunu buraya neden acdın yasadagım bıseyı sızıle paylasmak ıcın durustlugun bı ornegını wermek ıcın oyunun ne halde oldugunu bılmıosun galıba kazıkcı yalancı dolu oyun
  • keşke herkes seningibioynayabilse bu oyunu
  • dürüstlük her zaman kazanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.