< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adewode -- 27 Ağustos 2024; 2:8:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dus uzmanlık benim durumumda mantıklı mı
-
-
Tahmini 25-30 yılınız meslekte geçecek. Bence en azından ekim ve nisan dusuna sağlamından hazırlanın. Olmazsa devam, olursa en azından içinizde kalmaz uzmanlık. Cunku meslege baslarsaniz bi daha kitap yuzu acmazsiniz ama su an acarsanız iki seçenek de 3-5 ay rotarli sekilde onunuzde durur
-
Uzmanligin artisi ne olur, is yükü hafifler aldığın para artar. Statüsü de iyi. Bnce cok mantikli
-
kesinlikle gir abi sınava ne kaybedebilirsin ki ? baban diş hekimiymiş kazanırsan 3 yıl uzmanlık yapıp sonra ise istediğin zaman onun yanına gidip çalışırsın ne sıkıntısı olur ki ? baban sana hayır mı diyecek ? hadi olmadı diyelim yine gidip yanına çalışırsın. ben üni sınavına 4 ay kala çalışmaya başladım tıp kazandım 1 kez bile pişmanlık duymadım eğer sınava girmeseydim pişmanlık duyardım. belki sen de bundan 3-4 sene sonra diyeceksin acaba sınava girsem ne olurdu ? keşke girse miydim? bak bu adama uzmanlık kazanmış nerelere gelmiş keşke sınava girseydim diyeceksin belki de ? Kesinlikle gir.
-
Yorumlardaki herkes kendi bakış açısından yazmış ancak şunu sormak istiyorum mesela babanın klinik tanınırlığı nedir ? Gayet tatmin edici rakamlar kazanmakta mı ? Eğer durum böyleyse sınava gir elbet kaybedicek bir şeyin yok ancak klinik tecrübesi uzman doktorun genel diş hekimi kadar fazla olmaz bunu unutma. O yüzden artıları eksileri kafanda tart. Uzmanlık kazandığın gibi okunur sanıyor insanlar ama tez yazmak yine sınavlara derslere girmek gibi bir süreç olduğunu unutmamak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baban aylık 1milyon kaldırıyor mu evet ya da hayır diye iki seçeneğin var başka yok secenek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X