Şimdi Ara

Duş Ve kafaya masaj sırasında saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktor losyon önerdi hergün masajla birlikte kafama uyguluyorum ama yani kafama masaj yaparken de birsürü saç dökülüyor, aynı şekilde duş alırkende

O kafama sürdügüm şeyi sürmesem sanki daha çok saç kalıcak kafamda? Hep sürerken masaj yaparken gidiyor saçlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle bir sey olmaz masaji birakma sakin. Masajlada dustada dokulen sac dongusunu tamamlamistir her turlu gidecektir

• Asterix kullanıcısına yanıt
    Dostum peki sana şunuda sorayım balki bilgili birine denk gelmişimdir. Doktorun bana verdigi ilaç losyona baktım hep deri hastalıkları için felan yazıyor saçla alakalı bişi bulamadım sence doğru mudur? Bide kaç damla sıkayım sence kortizonlu zararı olurmu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: PcMert

Dostum peki sana şunuda sorayım balki bilgili birine denk gelmişimdir. Doktorun bana verdigi ilaç losyona baktım hep deri hastalıkları için felan yazıyor saçla alakalı bişi bulamadım sence doğru mudur? Bide kaç damla sıkayım sence kortizonlu zararı olurmu diye

Sorunun ne olduguna bagli , genetik sac dokulmenmi var yoksa seboreik dermatitmi (sacli deride egzama , kasinma , pul pul dokulme) ?

Yok işte değerlerime baktı hiç bi sıkıntı yok

Genetik yani ama baktıgımda verdigi hastalıklar için yazıyor ilacın özellikleri

Yaşım 17 bu arada genetik benimki

Üstte genetik diye yazdım losyonda psovote adını

Ya hocam dünyada başka damla losyon yok muydu da bana hem egzama felan deri hastalıkları için olan ilacı ve hemde kortizonlu cildi incelten şeker hastalıgına kadar gidebilen saçma salak bi ilaç verdi? Yoksa bi bildigimi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dökülecekse durduracak bi ilaç yok hocam olsaydı kel adam olmazdı günümüzde.

Tek çaresi ektirmek teknoloji iyi eken yerler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow12

Dökülecekse durduracak bi ilaç yok hocam olsaydı kel adam olmazdı günümüzde.

Hocam yanlış düşünüyosunuz bence

Hormonlar baskılayıcı şeylerden tutun saçı besleyen şeylere kadar tümden kesmesede saç ömrünü uzatan birsürü şey var.

Bu kadar ürün varsa piyasada emin olun bu kadar şey boşa değil gerçekten yararı olan şeyler var tabi bünyeden bünyeye değişiyor, bunu şundan diyorum bazıları tutturmuş çaresi yok genetikse. Öyle şey mi olur örnek hormon baskılayıcı ilaçlar felanla bunlarıda bi nevi aynı düşünebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow12

Dökülecekse durduracak bi ilaç yok hocam olsaydı kel adam olmazdı günümüzde.

Hocam yanlış düşünüyosunuz bence

Hormonlar baskılayıcı şeylerden tutun saçı besleyen şeylere kadar tümden kesmesede saç ömrünü uzatan birsürü şey var.

Bu kadar ürün varsa piyasada emin olun bu kadar şey boşa değil gerçekten yararı olan şeyler var tabi bünyeden bünyeye değişiyor, bunu şundan diyorum bazıları tutturmuş çaresi yok genetikse. Öyle şey mi olur örnek hormon baskılayıcı ilaçlar felanla bunlarıda bi nevi aynı düşünebiliriz.

Herhangi bir saç sorunum yok dökülme falan fakat seboreik var saçimda. Gittiğim cildiye uzmani saç ektirmiş belli oluyordu onunla konuşmamiz oldu biraz. Yani cildiye doktoru saç ektiriyor kelin ilaci olsa başina sürer hesabi. Ve kendi alaninda yillarca okuyor son derece bilgili fakat genleri veriyor karari kendisi değil. Bir bireyin 20 sene sonra nasil bir halde olacaği anne karninda şekilleniyor daha. Evet piyasada çok ürün var araştir istediğini kullan fakat sonuç pek değişmeyecektir. Saç tedavisi dünyanin en zor çözüm bulunan tedavilerinden biridir. zaten pekte çözüm bulunamaz. Yaşinda 17 epey erken başlamiş.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Şimdi bile saçımın önden açıklıgı belli olurken özellikle ışık vurdugunda zaten tepe bellide. 20 yaşımda yani 3 yıla hepten gider yani 20 yaşında saçta ektiremem yarı seyrek kel mi olucaz yani? Sana göre ektirmek dıısnnda tedavisi yoksa?

Peki çok kişi var ilaçlardan sonra dökülme azaldı diyen? Hepsi reklam degil ya

• quote:

Şimdi bile saçımın önden açıklıgı belli olurken özellikle ışık vurdugunda zaten tepe bellide. 20 yaşımda yani 3 yıla hepten gider yani 20 yaşında saçta ektiremem yarı seyrek kel mi olucaz yani? Sana göre ektirmek dıısnnda tedavisi yoksa?

Peki çok kişi var ilaçlardan sonra dökülme azaldı diyen? Hepsi reklam degil ya

17 yasindayim demissin suan hic bir ilac sakin kullanma , egzamanda yok dediine gore kremide birak. 20 yasinda kadar beklemen lazim en az

• PcMert kullanıcısına yanıt
    yaşın küçük bekle biraz ergenlikte kıl saç dökülmesi çok olur vucudun son şekillerini alıyor.

• Herhangi bir doktora danışın.

Günlük 100 adete kadar olan saç dökülmesi normal karşılanır. Ayrıca saç dökülmesi, beslenme, stres, genetik ve iklim koşulları gibi bir çok faktör ile alakalıdır. Kullandığınız şampuanın kalitesi ve PH değerlerine dikkat edin. Folik Asit, A, B(+), E vitaminleri saç dökülmesini önler. Beslenirken bu tip beslenmeye dikkat edin.

Kısaca bin bilsen de bir bilene danış demişler, doktorunuza danışın.
    Ama hocam bekledikçe seyreliyor? Zaman aleyhe işliyor o losyonlar saç şampuanları iyi gelmez mi? Niye kullanma dediniz

Bide krem değil, damlalı losyon kortizonlu zaten onu kullanmak istemiyorum baska doktordan baska bi öneri almak istiyorum

• quote:

Bide krem değil, damlalı losyon kortizonlu zaten onu kullanmak istemiyorum baska doktordan baska bi öneri almak istiyorum

Lostonlar falan malesefki ise yaramaz, genetigi durdurmanin tek yolu testesteronu baskilayan ilaclar veya minoxil. Bunlarin ikisi icinde yasin erken , ozellikle ilaclarin kalici zarari bile olabilir. Sacinin fotosu varsa atsana bakalom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.