demirciler demir döver ocakta, şimdiggi gızlar ne hoş olur gucaktaaaaa wayy wayyyyyyy
Dün Gece Sevgilim Aradı birden Ayrılalım dedi hayır yok senden Beşiktaşı daha çok sevdin benden Bitti gitti dersin soran olursa Üzgünüm Sevgilim anlaşamadık Siyah Beyaz Aşkı Paylaşamadık İşte böyle birşey Beşiktaşlılık Deplasmanda dersin soran olursa...
begüm begüm huu suçu kendine at beybi..bazen de doğaçlama
Bück Dich
ben eskiden hep solerdm ama $imdi artık solemiyorm hep du$unuyorm acaba nedenini bilen warmı ?
ben eskiden hep solerdm ama $imdi artık solemiyorm hep du$unuyorm acaba nedenini bilen warmı ?
gitme sana muhracım üsteeki ablamızlan beraber birkeresinde düet bile yapmışlığım vardır havalandırma dan ses gidiyoda ama ozaman şarkıdan çok başka şeyler düşünmüşdüm.
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
quote:
Orjinalden alıntı: xceza94
Ferhat Güzel- Begüm
bunu yazmak için girdim
Ne yalan söyleyim ki ben de
arada bir hayal kuruyorum bide kolbastının şarkısını söylüyorum oynayalım usaklar drapson kolbastisi...
ellerimde malafat , duşakabin sırılsıklam , fışkırırsa sakın şaşırmaaaağğğ ! beni böyle enerjisiz , beni böyle cenabet , beni böyle banyoda bırakmaaaaaaağaaaağaaa !!
quote:
Orjinalden alıntı: Solitare
ellerimde malafat , duşakabin sırılsıklam , fışkırırsa sakın şaşırmaaaağğğ ! beni böyle enerjisiz , beni böyle cenabet , beni böyle banyoda bırakmaaaaaaağaaaağaaa !!