dil yetmeyince göz görmeyince gönül hissetmeyince kırılınca camdan kalp dönüp yalnızlığa kilitlenince
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz o zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa o zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz
hay la la la la ley, hay la la la la ley hay la la la la ley, la lay la la ley hay la la la la ley, hay la la la la ley hay la la la la ley, la lay la la ley
dert bitmeyince bildiğin çektiğine yetmeyince düşmanın da kendini yakalayınca bi daha kin gütmeyince
dil yetmeyince göz görmeyince gönül hissetmeyince kırılınca camdan kalp dönüp yalnızlığa kilitlenince
o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz o zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa o zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz
hay la la la la ley, hay la la la la ley hay la la la la ley, la lay la la ley hay la la la la ley, hay la la la la ley hay la la la la ley, la lay la la ley
Ben genelde sago söylüyorum.
-Düşenin Dostu Olmaz -Gölge Haramileri
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki
Askerde 5.5 ay boyunca bu dilimden düşmedi
Sagopa Kajmer - Romantizma
Kırmızı Kurdale kör olasın Emine(2 kere) İndim derelerine bilmem nerelerine Kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine
Yavrum ben sana ipek göynek alayım İndim derelerine bilmem nerelerine Kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine
Böyle akar gider
kafama göre rap söylüyorum.Pipicanı kaldırıp onuda gitar niyetine kullanıyorum
end of passion play , crumbling away i'am ur source of self - destruction veins that pomp with fear , sucking darkest clear leading on your deaths construction taste me you will see more is all your need dedicated to how i'am killing u
come crawling faster obey ur MASTER ! ur life burns faster obey ur MASTER ! MASTER !
martin soulveig - cest la vie house music ama sözlü.