Şimdi Ara

Duşakabin alacaklar için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
38.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 90x90 kare duşakabin arıyorum.
    Oval var evde kapıları hiç sağlam değil çıkıp duruyor ayrıca eskidi değiştirmek istiyorum.
    Varmı uygun ne önerirsiniz 200 TL civarı buldum ama teknesi yoktu.
  • Alırken dikkat edilecek hususları yazabilirmisiniz bugünlerde bende almak istiyorum

n11 sallamatik hile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 5 Haziran 2014; 22:33:23 >
  • merhaba arkadaşlar evime duşakabin yaptırmak istiyorum. beğendiğim bir kaç model buldum fakat duşakabinlerle ilgili pek bir bilgiye sahip olmadığımdan öncelikle sizlere danışmak istedim. plastik ve cam modelleri varmış. evim kira ev sahibi ödemediği için cebimden yaptırmak zorunda kalacağım. plastik yaptırsam ucuz olur fakat sonrasında pişmanlık duyar mıyım yani sorun çıkarır mı? cam duşakabin daha pahalı. cam yaptırsam taşınırken sökülebilir mi? ayrıca ankara'da yaşıyorumhttp://dusakabinankaram.com/ bu sitenin içinde ki duşakabinler çok hoşuma gitti. bu siteden daha önce alışveriş yapmış olanlarımız var mı? hızlı bir şekilde cevaplarsanız çok memnum olurum. şimdiden çok teşekkürler.

• duşakabin alacaklar için
    büyük firmalardan ucuza duşakabin ve tekne alabilirsiniz genellikle çin malıdır ileride pişman olacağınızı belirteyim sebepleri:
    1-servis zor gelir
    2-yedek parçası bulunmaz o sene gelen seri seneye gelmeyebilir
    3-montaajını yapanı bir daha görmezsiniz değişebilir
    yerli firmalardan almanızı tavsiye ederim üretici firma herzaman yanınızda olur yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz,montajını itina ile yaparlar

büyük firma size malı sattığı zaman sizinle işi biter gerisi anlaşmalı servislerledir servislerde çok az para aldığı için pek umurlarında olmaz
  • HydroKabinin bir tek çeşme topuzuna 160 TL ödedim.Daha önce de 180 TL yönlendirme musluğuna ödedim.Şimdi de cam rayının tekeri kırıldı 4 tekere 170 Tl istiyorlar.Ankara'da başka hiç bir dükkandan parçalarını bulamadım.İstedikleri fiyatı çekiyorlar.TAKTİK ŞU;DUŞAKABİNİ SÜSLEYİP,UcuzA SATIYORLAR,SONRA DA VAMPİR GİBİ KANINIZI EMİYORLAR.
  • Hangi marka olursa olsun,bedava bile verseler radyolu,ışıklı,süslü duşakabinlerden almayın.3 sene önce 800 tl'ye aldığım duşakabinin arızaları için 1000 Tl'den fazla para harcadım.Çeşmesi bile,başka hiç bir markaya uymuyor.Hiç bir duşakabinin parçaları diğer markaya uymuyor.Tekelcilik yapıyorlar.Sakın HydroKabin marka almayın.Koçtaştan almıştım bin pişmanım.
  • antalyada 5 yıldır yapıyorum bu işi her türlü compack sistem özel duşa kabin veya tekne + kabin slikon yenileme ürün söküm takım vs yapılır tek şey ürünün evinizde olması her türlü ürünün tekerleri değişir parça bulunur mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.
  • kompakt duşakabin sistemi alacaktım. Koçtaş Tekzen gibi mağazaları gezdim. Birkaç marka çıktı karşıma. Araştırdım. Fakat bu tarz ürünlerde önemli olan ürünün kalitesinden önce işçiliğin kaliteli ve düzgün bir şekilde yapılması. En kaliteli ürünü de alsanız. Montaj ve işçilik kötü olursa uğraşıp durursunuz. Bu yüzden ürün ve montaj ücretinden öte ürünün kurulumunun kaliteli bir şekilde yapılıp yapılamayacağından emin olamadığım için almadım. Çünkü olası bir sorunda Ne satan mağaza ne de kurulumu yapan servis sizinle muhattap olmayacak. Olsa bile her gelişte servis ücreti ödeyecektik.
    Bu yüzden aradım taradım ve bir üretici buldum. Gittim banyo ölçülerini, nasıl bir küvet ve cam(desenine kadar) istediğimi anlattım. isteğime özel olarak üretildi ve montajı yapıldı. ürünün ve montajın garantisini verdiler. bir problem olursa da (kullanıcı kaynaklı değilse) ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler. 6 aydır kullanıyorum. Çok memnunum ve çok doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 19 Temmuz 2016; 15:51:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

kompakt duşakabin sistemi alacaktım. Koçtaş Tekzen gibi mağazaları gezdim. Birkaç marka çıktı karşıma. Araştırdım. Fakat bu tarz ürünlerde önemli olan ürünün kalitesinden önce işçiliğin kaliteli ve düzgün bir şekilde yapılması. En kaliteli ürünü de alsanız. Montaj ve işçilik kötü olursa uğraşıp durursunuz. Bu yüzden ürün ve montaj ücretinden öte ürünün kurulumunun kaliteli bir şekilde yapılıp yapılamayacağından emin olamadığım için almadım. Çünkü olası bir sorunda Ne satan mağaza ne de kurulumu yapan servis sizinle muhattap olmayacak. Olsa bile her gelişte servis ücreti ödeyecektik.
    Bu yüzden aradım taradım ve bir üretici buldum. Gittim banyo ölçülerini, nasıl bir küvet ve cam(desenine kadar) istediğimi anlattım. isteğime özel olarak üretildi ve montajı yapıldı. ürünün ve montajın garantisini verdiler. bir problem olursa da (kullanıcı kaynaklı değilse) ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler. 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum ve çok doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.

Hangi firmadan aldiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu yakasında oturuyorum. Çekmeköy Taşdelende Pino duş sistemlerine yaptırdım.

www.pinodus.com
    Pino Duş ve Küvet Kabin Sistemleri
    http://www.pinodus.com/index.html
  • Arkadaşlar duşakabin nadiren değiştirilen ancak sık kullanılan hijyenik olması gereken bir ürün.
    Bu ürünü büyük marketlerden veya bu işin imalatını yapan ama daha az bilinir olan yerlerden yaptırabilirsiniz, her ikisinin de kendine göre artı ve eksileri mevcuttur.

Büyük Satıcılar (Koçtaş, vb.)
    Ucuz fiyata Çin malı ürünler satın alırsınız, destek parça değişimi ve kalite konusunda ciddi problemler yaşayabilirsiniz.
    Ürünlerin montajları fiyatlara dahil olmaz, sıkılan silikon için ekstra ödeme yapmak durumunda kalırsınız, 250 TL'ye alacağınız kabin birden 350-400 TL'lere kadar çıkabilir.
    Kaliteli ürünleri de mevcuttur ancak bu ürünlerde fiyatlar başını alıp gitmiştir ve profil ve camlar incelendiğinde aslında çok da ekstra değer sunmazlar.

Daha yerel satıcılarda (Bkz: Aygün Yapı Market)
    Fiyatlar ilk bakışta bu adamlar kadar ucuz olmaz, ama ücretsiz keşif ve montaj gibi şeylerle onlardan daha iyi hizmet alabilirsiniz.
    2 çeşitleri mevcut olur Pleksi ve Temperli cam ihtiyacınıza göre banyonuza özel çözümler üretirler, standart kalıplarda seçim yapmak zorunda kalmazsınız.
    Duşakabin modellerine 2 yıl sızdırmazlık garantisi ve 5 yıl tekne garantisi veriyorlar. Ve binlerce müşterileri olmadığı için müşteri başına aldığınız hizmet daha kaliteli ve iyi oluyor
    Ben Esenyurt'ta bulunan evim için Google'dahttp://aygunyapimarket.com/ sitesini bulup oradan yaptırdım. Bu gibi benzer yerel çözümleri incelemenizi öneririm, fiyatları da mutlaka internet üzerinden karşılaştırmalısınız buradan önce konuştuğum yer 200 TL daha fazla fiyat çekmişti.

• sivribey S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Üründen hâlâ memnun musunuz? Kireçlenme yaptı mı?
  • Bu konuda 90*90 ölçülerinde, marka, model vs. tavsiyeleri olacak kimse yok mu?
  • Konu üzerinde soranlar olmuş hala biraz daha açıklamak isterim,
    Duşakabinlerde Mika, Pleksi ve Cam olmak üzere iki seçenek bulunuyor arkadaşlar. Mika dediğimiz kabinler plastiktir, cam dediğimiz kabinlerse bildiğiniz üzere camdır ama bilmeyeceğiniz bir detayla, temperli camdır. Yani araba camı gibi sağlamdır. Mika kabinler biraz daha ucuz oluyordu ancak artık dolar kurundaki yükselişten sonra cam kabinlerle arasında çok bir fiyat farkı da kalmadı. Kendi evinize yaptıracaksanız her zaman daha sağlıklı olduğu için cam kabinler tercih ederiz, plastik bardaktan su içmeyin derler bunu herkes bilir mika duşakabinlerde hemen hemen aynı yere denk gelir. 

Ama kadınların dikkat ettiği bir diğer hususta temizlik, şeffaf cam kabinlerin temizliği zorlayabiliyor, bunuda camları buzlayarak ve desenler ekleyerek aşabilirsiniz böylece hem daha sağlıklı, hem de daha güvenli bir kabin almış olursunuz. Bu arada kısa bir ipucu da vereyim temizlik meraklılarına, bulaşık makinası deterjanı ile camlarınızı ilk günkü gibi pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Cam veya Mika'da karar kıldıktan sonra banyo tipinize göre seçim yapabiliyorsunuz, oval modeller iki duvar arası modeller veya artık yeni yeni çıkan tek panel modeller tercih edilebilir.

Büyük yapı marketlerde ekstra ücretlerle evinize uymama ihtimali olan ürünler yerine daha yerel yerlere yönelmenizi tavsiye ederim.
    Yerel siteleri google'da arama yaparak bulabilirsiniz ilk mesajımda bahsettiğim site kapanmış ama telefon numaralarından hala ulaşılabiliyor örnek olarak Sivas ve Kayseri için buralarda bulduğum siteler
    Kayseri Duş Kabinleri:https://orkabin.com/kayseri-dusakabin-fiyatlari-modelleri/
    Sivas Duş Kabinleri:https://hdplastik.com/sivas-dusakabin-modelleri-fiyatlari/

Duşakabin alacaklar için

Duşakabin alacaklar için

Duşakabin alacaklar için

Duşakabin alacaklar için

Duşakabin alacaklar için

Duşakabin alacaklar için

• Merhaba arkadaşlar, "DUŞAKABİN ALACAKLAR İÇİN" şeklinde bir başlık görünce işi duşakabin imalatı olan biri olarak konuya yorum yapmaktan kendimi alamadım. yukarıda bazı arkadaşların da bahsettiği gibi duşakabinler, mika ve temperli cam olarak iki ana gruba ayrılır. ancak temperli cam duşakabinler, menteşeli ve sürgülü şekilde yapılabilir.

menteşeli duşakabinler kendi içinde boy menteşeli, nokta menteşeli ve lamadan menteşeli üç ayrı gruptur..

sürgülü duşakabinler ise açık raylı, kapalı raylı ve askılı sistem duşakabinlerdir.

Kullanıcılar olarak sizlerin, duşakabini nereden alırsanız alın dikkat etmeniz gerekenler

• banyonuzun yapısının hangi duşakabin için uygun olduğu

• küçük çocuğunuzun olması

• ekonomik durumunuz

• temizliğe verdiğiniz önem

internette veya bir yapı markette görüp beğendiğiniz bir duşakabin, banyonuzun küçük olmasından, menteşeli kabin kapılarının açılmasının mümkün olmamasından veya teknesiz bir duşakabin için zeminde gerekli eğimin bulunmamasından dolayı banyonuz için uygun olmayabilir.

menteşeli duşakabinler dikkatli kullanılması gereken duşakabinlerdir. yaylı duşakabin menteşesi bulunan kabinler hariç tüm menteşeli duşakabinlerde bir fren mekanizması bulunmaz. bu durum tıpkı oda kapılarının hızlıca itildiğinde duvara çarpması gibi sonuçlar doğurur. afacan çocukların yaşadığı evlere oda kapısı şeklinde açılan duşakabinleri önermememizin nedeni hızlıca itildiğinde etrafta bulunan; klozet, banyo dolabı, havlupan veya duvara çarptığında camların patlama olasılığıdır.

ekonomik durum aşağıda fiyatları belirtilmiş duşakabinlerin arasında ki fiyat farkından dolayı önemlidir.

22.12.2021 tarihi itibariyle 90x90 ölçülerinde ki bir mika duşakabin ankara içi montaj dahil 1,300 TL iken, aynı ölçülerde açık raylı, 6 mm temperli cam duşakabin fiyatı 1,600 TL'dir. 90x90 ölçülerinde menteşeli duşakabinler 2,300 ile 5,800 TL arasında değişmektedir.

alüminyum profiller menteşeli duşakabinlerde hiç kullanılmaz veya sınırlı sayıda kullanılır. bu durum temizlik ve estetik açısından önemlidir. bir duşakabinde ne kadar fazla alüminyum profil kullanılırsa temizliğini yapmak o kadar zorlaşır. alüminyum profillerin en yoğun kullanıldığı kabinler mika duşakabinlerdir ve temizliğini yapmanın en zor olduğu kabinler de mika duşakabinlerdir.

Duşakabin alacaklar için
     Duşakabin alacaklar için
     Duşakabin alacaklar için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.