Şimdi Ara

Duşakabin alacaklar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
38.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tekzenmobilya.com/hilal-90x90-cm-dusakabin/

fiyat piyasaya göre iyi gibi geldi ve ben de 1 tane aldım.ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye paylaşıyorum.kalitesi hakkında bir fikrim yok ama çok kötü de değil malzeme açısından.

• Bak daha ucuzunu buldum, hemde orjinal tekzen mağazasında

tekzen.com.tr
    Duş Tekneleri ve Duşakabinler Tekzen'de!
    http://www.tekzen.com.tr/urun/hilal-90x90cm-dus-teknesi-cizgili-kabin-836284

• quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Bak daha ucuzunu buldum, hemde orjinal tekzen mağazasında

tekzen.com.tr
    Duş Tekneleri ve Duşakabinler Tekzen'de!
    http://www.tekzen.com.tr/urun/hilal-90x90cm-dus-teknesi-cizgili-kabin-836284
    Fiyatı çok uygun ancak bunu almaktan çok montajı önemli. 2009 Aralık ayında aynı fiyata Tekzen'den almıştık, montajını kendimiz yapmaya çalışırken camlardan birini patlattık, sonra bir daha cam yaptırdık, üstüne de montaja para verdik. 350 TL civarı bir fiyata geldi bize.

Özellikle teknesi çok kalitesiz ama iş görür. Montajını kendiniz yapabilirim veya ücretsiz yaptırabilirim diyorsanız hiç düşünmeyin alın. Aksi taktirde başınız ağrıyabilir.

• Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Böyle uzun süre kullanılacak ürünlerde, hele ki inşaat malzemelerinde ucuza kaçmamak lâzım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pileki

Fiyatı çok uygun ancak bunu almaktan çok montajı önemli. 2009 Aralık ayında aynı fiyata Tekzen'den almıştık, montajını kendimiz yapmaya çalışırken camlardan birini patlattık, sonra bir daha cam yaptırdık, üstüne de montaja para verdik. 350 TL civarı bir fiyata geldi bize.

Özellikle teknesi çok kalitesiz ama iş görür. Montajını kendiniz yapabilirim veya ücretsiz yaptırabilirim diyorsanız hiç düşünmeyin alın. Aksi taktirde başınız ağrıyabilir.

aynısı benim başıma geldi aynen burdan almıştım kendim yaparım dedim elimdeydi cam hiç bir yerede değmiyordu bi anda tuz oldu nasıl oldu anlamadık çok pişman olduk aldığımıza ucuz etin yahnisi bu kadar olur tavsiye etmiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

quote:

aynısı benim başıma geldi aynen burdan almıştım kendim yaparım dedim elimdeydi cam hiç bir yerede değmiyordu bi anda tuz oldu nasıl oldu anlamadık çok pişman olduk aldığımıza ucuz etin yahnisi bu kadar olur tavsiye etmiyorum....

Alıntıları Göster
    Montajı ücretli bunların, biraz araştırmayla daha kalitelisini bulabilirsiniz. Montajı da bedavaya gelebilir. Geçen sene 90x90 temperli cam ve oldukça kaliteli bir ürünü bayisinden 250 tl'ye 7 taksitle almıştım.
    Şimdi diğer duşa 80x80 almak istiyorum yine araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Montajı ücretli bunların, biraz araştırmayla daha kalitelisini bulabilirsiniz. Montajı da bedavaya gelebilir. Geçen sene 90x90 temperli cam ve oldukça kaliteli bir ürünü bayisinden 250 tl'ye 7 taksitle almıştım.

bende düşünüyorum 90*90 sen nerden almıştın onu?

bide merak ettiğim bir konu var alttaki tekneyi flat olarak yaptırabiliryormuyuz, yoksa komple takım olarak mı geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

quote:

bide merak ettiğim bir konu var alttaki tekneyi flat olarak yaptırabiliryormuyuz, yoksa komple takım olarak mı geliyor.

Alıntıları Göster
    80 X 100 veya 80 X 120 cm 300 TL altına vade farksız taksitli ve kargo beleş duşakabin arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

quote:

Alıntıları Göster
    Bu mütehatiittitiler küveti ne mantıkla yaparlar eve anlamak mümkün değil sanki doldurup banyo yapan var.Bizim banyodada küvet var bunu söksen bi türlü sökmesen bi türlü.O değil yer kaplıyor boşa duşakabin olsa banyo genişler saçma sapan işler yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

80 X 100 veya 80 X 120 cm 300 TL altına vade farksız taksitli ve kargo beleş duşakabin arıyorum.

aynı hocam 100*80 lazım bana da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

aynı hocam 100*80 lazım bana da..

Alıntıları Göster
    120x140 lıkta ben arıyorum uygun fiyatlı Vade farksız taksitli

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

120x140 lıkta ben arıyorum uygun fiyatlı Vade farksız taksitli

Alıntıları Göster
    Bende almıştım bu ürünü 3 yıl oldu aşağı yukarı, montajında zorlanmadım camda kırılmadı, eliniz yatkın değilse kalkışmayın montaja.

Temperli cam hem çok sağlam hemde çok kolay kırılır, ironik ama öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: formalist

Bende almıştım bu ürünü 3 yıl oldu aşağı yukarı, montajında zorlanmadım camda kırılmadı, eliniz yatkın değilse kalkışmayın montaja.

Temperli cam hem çok sağlam hemde çok kolay kırılır, ironik ama öyle..

Alıntıları Göster
    Geçen hafta Antalya da 500tl ye 90x120 temperli 6mm camlı duşa kabin ve tekne aldım montaj herşey dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvlkn

Geçen hafta Antalya da 500tl ye 90x120 temperli 6mm camlı duşa kabin ve tekne aldım montaj herşey dahil.

Alıntıları Göster
    Duşkabin alırken teknenin monoblok olmamasına dikkat edin.
    Yapımarketlerdeki ucuz ürünler genelde öyledir.
    Yani teknenin önü vidasız, birleşik olur. Giderde falan arıza çıkarsa silikonları sökmeniz gerekir.
    Diğerleri geçmeli ya da vidalıdır, silikonu sökmeden altını açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Duşkabin alırken teknenin monoblok olmamasına dikkat edin.
    Yapımarketlerdeki ucuz ürünler genelde öyledir.
    Yani teknenin önü vidasız, birleşik olur. Giderde falan arıza çıkarsa silikonları sökmeniz gerekir.
    Diğerleri geçmeli ya da vidalıdır, silikonu sökmeden altını açabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    aynen önden vidalı olmalı ve akrilik olmalı diye biliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvlkn

aynen önden vidalı olmalı ve akrilik olmalı diye biliyorum bende

Alıntıları Göster
    bilgi olsun diye yazıyorum fiyat önemli değil diyenler için tavsiyem kompakt sistem hydrocabinler var çok kullanışlı 2 yıldır hydro cabin 888-3 modelın kullanıyorum aşırı derecede memnunum.koçtaşta satışı var ama bayılerden pazarlıkla biraz daha ucuza alınabılır.ben 2 sene önce 1100 tl almıştım.parasının hakkını veren bir ürün.serviside çok iyi hizmet verıyor(ankara)
  • quote:

Camı ne kadar yaptırdınız acaba.Temperli cam dimi, m2 fiyat olarak söylerseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

quote:

Camı ne kadar yaptırdınız acaba.Temperli cam dimi, m2 fiyat olarak söylerseniz sevinirim...

Alıntıları Göster
    Evet temperli cam, 60 veya 90 lira gibi bir şeydi sanırım tam hatırlamıyorum ve ne yazıkki m2 fiyatını bilmiyorum.

• quote:

Evet temperli cam, 60 veya 90 lira gibi bir şeydi sanırım tam hatırlamıyorum ve ne yazıkki m2 fiyatını bilmiyorum.
    Tamam teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Tamam teşekkür ederim...
    Bu üstü de kapalı, lambalı-radyolu-duş jetli vs. vs.li kabinlerden kullanan var mı?

Eskiyen duşakabinimizi değiştireceğim fakat tamamı kapalı 90x90 lık kabinler, su buharından dolayı bayıltır diye düşünüyorum.

Su buharının tahliye sistemi var mı yoksa tüm buhar yıkanma süresince içeri mi sıkışıp kalıyor?

Tavsiye eden var mı, ya da etmeyen? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.