exp ne işe yarıor mesele normal ile xp mirage arasında ne fark var?
benım biildiğim arasında 2 atack fark var baka bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: LordofDevils
güzel drop güle güle kullan
quote:
ya
exp ne işe yarıor mesele normal ile xp mirage arasında ne fark var?
sanslısın
allah inş. bize de gösterir o günleri!!
walla süper
inş.
bn de bi kere kecoon captain den kekuri ring düşürmüştüm bunun yanında biraz ezik kalıo ama...
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
o buff nası bi buff türüdür öle :S
2500 Buff.
Ne 2500 u (: Party 2k buf kardeş bu .
quote:
Orjinalden alıntı: HamzaHakan
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
o buff nası bi buff türüdür öle :S
2500 Buff.
Girme iddia ya 74 LvL de atıyorum Party 2k buff.
inan onu düşüremiyenlerde var
server beramus arıca hepiniz saolun lwl 61 eziğim ama partydekinlerin hepsi arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: fredy_krueger
server beramus arıca hepiniz saolun lwl 61 eziğim ama partydekinlerin hepsi arkadaşım
belli zaten koskoca weiuwer clanından adamın olduğu partyde 61 lwlin işi ne?
evilden çıktığını bilmiodum ii item hayırlı olsun
item güzel herşey güzel ne diyelim hayırlı olsun
ulen freedy(ozan) ne diyeyim sana helal olsun benim sana gönderdiğim charım sslerini benden habersiz koyarsın ha al bunlarıda koy ozaman
al ozan bunuda demek warrior exceptional impact düştü foto çekmeyi unuttun ama ben unutmadım merak etme olum insan haber verir len yaptığın çok ayıp
valla en karlı ex kasma yeri ewil akşama kadar en 2 tane item kesinlikle düşürüyorum hem ex kasıyorum hem para bir günde 2 tane exp mirage sword 1 tane exp shard düşürdüm ve 999m den tanesini sattım 30 gb kar kastığım ex de cabası tabi hergün ms shard gelmiyor ama yinede her gün 10 gb kafandan çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: similes
valla en karlı ex kasma yeri ewil akşama kadar en 2 tane item kesinlikle düşürüyorum hem ex kasıyorum hem para bir günde 2 tane exp mirage sword 1 tane exp shard düşürdüm ve 999m den tanesini sattım 30 gb kar kastığım ex de cabası tabi hergün ms shard gelmiyor ama yinede her gün 10 gb kafandan çıkıyor
gerçekten çok karlı resimde gördüğünüz çar bana ait arkadaş heralde beni çok sevdiği iin koydu ama herneyse gerçekten çok iyi ewil 3 gün e kalmadan lwl atladım hemde takıldığım en fazla 3 saatti hem item olarak iyi hem exp olarak süper