Şimdi Ara

Düşen satışlara rağmen Sony mobil bölümden vazgeçmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia M5 Fiyaskosundan sonra sony’nin yanından geçilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün tasarımcıları kovup yerine tasarım işini bilenleri getirsin kurtulur. Ama nerdeeee? 4 yıldır insanlar ekran kasa oranını düzelt diyor ama bu mallar halâ bildiklerini okuyorlar nato mermer nato kafa. XZ2'yi bekledim kaç aydır. Yine hayal kırıklığı. Bende gittim xz1 aldim. Her gün 7.5 saat ekran süresi alıyorum.Ve akıcılık on numara saniye takılma yok. 4 sene kullandığım Z2 de bile bir kere takılma olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milyar dolarlık şirket ama beceremiyor kapansın gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #DirenSony

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

30 yıl boyunca yaptıkları tek iyi iş k750i değildi.

Xperia Arc S mesela, Neo V, W890i, T700. Bunlar kendi kullandıklarımdan bazıları. T700 ve Arc S zamanında piyasanın en iyisiydi.

Asıl sıkıntı Sony mobil bölümü tek başına ele alınca başladı.
    Dostum aslında kompakt yapıyı eleştiriyorum ben. Doğrudan tasarımı değil.
  • Sony'nin alt ve üst çerçevelerinden daha ince olan telefonlar var piyasada.

• Fanatik bir Apple çalışanı olan Ekrem böyle bir haber yaptığına göre demek ki Sony doğru yolda. Sen bu tarz haberleri LG için yap Ekri.

Efsane yeniden dirilecek.

SONY.

• 1 Ses-------------------------LG

2 Kamera----------------------Huawei

3 Ekran---------------------- Samsung

4 Oyun/Uygulama desteği

5 Batarya süresi--------------Huawei

6 Depolama

7 Dizayn ve üretim kalitesi---Huawei

8 İyi çekmesi(anten modem vs)-Huawei (Çift anten teknolojisi)

• sony seven ender kitledeyim sanırım. başıma bir şey gelmeyecekse ben severek kullanıyorum.
    Z3 Compact ile başladım, tam 2. yıla doğru telefonda kronik bir sorun oluştu. Xperia X ile değişim yaptılar, 1 küsür senedir onu da severek kullanıyorum.
    Bozulursa tekrar alır mıyım? Bilmiyorum. Piyasayı takip etmiyorum ihtiyacım olmadıkça ama ilk sony modellerini incelerim o kesin.
  • Sabun kalıbı tasarımlarını bir kenara bırakırlarsa bir sıkıntı kalıcağını düşünmüyorum,yoksa cihazlarda tasarım dışında bir sıkıntı yok.
    Ekleme:Ver Z5'in ekranını uzatıp donanımını yenileyip çatır çutur satmazsa birşey bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 3 Mayıs 2018; 10:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi akıllı sizsiniz he. Yok yeni kişiler alsın yok bunu yapsın. Aynen kardeşim bir akıllı sensin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisseleri zaten 2000 yılından beri düşüşte.

Zarardan kurtulmak için genel merkez binasını bile satan bir firma, tek tek tüm sektörlerden kopuyor. Adam akıllı bir oyun bölümünden kâr elde ediyorlar. Zaten oyun bölümüde batış yüzünden satılmasın diye ana şirketten ayırıp, başka şirket olarak devam ettiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 3 Mayıs 2018; 12:48:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.