Şimdi Ara

Dust: An Elysian Tail - XBLA'e çıkan bağımsız mükemmel bir oyun - BSC incelemesi yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Infamous kadar çöp oyun nadir görülür ne de olsa işe yaramaz bir ps3 ex'i...

Birazdan atlar senin bu yorumuna paypay.
  • quote:

yav heya heya.
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous
    http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous-2

en azından yeni bir ip
    hani xbox'ın yapamadıklarından her sene çıkan aynı seri oyunları gibi değil.Kendine ait bir fan kitlesi oluşturdu ve başarılı şekilde ilerleyen bir seri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Dakika 1 gol 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Dakika 1 gol 1

Hemde ne gol.

• infamous

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Ağustos 2012; 11:53:12 >
  • infamous serisini kötü bir yapım olarak görmüyorum. Dust çekici geldi onu oynamak istiyorum şu an hepsi bu.

Yakında Dust'ın BSC'de incelemesi de gelecek sanırım.

Yalnızca bir kişi tarafından yapılan bir oyun için çok cok iyi her anına özenildiği belli oluyor.
  • Az önce trailerı oynadım.Sonunda turuncu olan demezmi unlock full version falan,tatlı tatlı.Alasım geldi valla.
  • trailer değil trial ,fidget çok tatlı yav

Dust: An Elysian Tail  - XBLA'e çıkan bağımsız mükemmel bir oyun - BSC incelemesi yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Ağustos 2012; 3:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

trailer değil trial ,fidget çok tatlı yav

Dust: An Elysian Tail  - XBLA'e çıkan bağımsız mükemmel bir oyun - BSC incelemesi yayınlandı

Her neyse hocam ya.

Bitiyorum şunun mimiklerine.

• Oyunu dün bitirdim, ilk aldığım andaki fikirlerim değişmedi..

Şiddetle tavsiye ederim. 19 saatlik bir oynanışla tamamladım. Kaldı ki açılacak hazine sandıkları ve kurtarılacak arkadaşlar da bitmedi.
  • bende trail oynadımda birazdan da satın almayı düşünüyorum. Bu arada internette ms points code siteleri var bunlar cidden işe yarıyor mu ? yoksa sahte reklam olayları mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bende trail oynadımda birazdan da satın almayı düşünüyorum. Bu arada internette ms points code siteleri var bunlar cidden işe yarıyor mu ? yoksa sahte reklam olayları mı ?

Bende oyunu 5 dakikaya satın alabilirim hala düşünüyorum.

O konu hakkında bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bende trail oynadımda birazdan da satın almayı düşünüyorum. Bu arada internette ms points code siteleri var bunlar cidden işe yarıyor mu ? yoksa sahte reklam olayları mı ?

Hepsi fake kimse kimseye bedava points vermez!
  • Fake onlar uğraşmayın boşuna.
  • Darksiders 2 yi bitireyim ilk fırsatta bu oyunu alacağım.
  • Dust AET'i her ne kadar bana göre hikayesi çok çarpıcı olmasa da bir anime serisi olarak düşünebilirsiniz.

Platform ve action rpg'nin başarılı bir birleşimiyle gerçekten sıkmayan bir oynanabilirliği var. Tasarımlar çok özgün, bazı bölümlerdeki platform zorlukları kastırıyor, onun dışında pek zorluğu da yok. Hem keyif alayım hem güzel müzikler eşliğinde güzel bir platform deneyimi yaşayayım hem de tek bir kişinin yaptığı oyunun ne kadar el emeği - göz nuru olduğunu göreyim diye bile oynanabilir.

Ben Dust'un vuruş gücünü 1600'e Fidget'in ise 4200'lere (Bu bir bug bile olabilir aslında crafting sistemiyle alakalı olarak) kadar çıkardığım için düzenli en fazla 864'e ulaşan kombo yapabildim.

Oyunu alanlar Dust ve Fidget'in vuruş gücünü fazla abartmazlarsa bu çok rahat 1200'e çıkar sanırım.

• tanıtım için teşekkürler, hemen bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.