Şimdi Ara

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic sormayin hocam ya,yukarida bi arkadas yazmis dh dorumda gordugum en garip konu diye.12 sayfa oldu ve konu sahibi bos bos konusmaya ve resim paylasmaya devam etmis.Baska bi konuda damarina bastigimiz icin bu konuyu acti.Kendisi coluk cocuk sahibi oldugunu iddia ediyo ama oyuncagi elinden alinmis bi cocuktan bi farki yok.Mercedes E serisinden daha guvenliymis Duster bu arkadasa gore.Gerisini siz dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Hocam hayran olunacak çok araba yani bir Maserati hayranı olunur bir Lotus hayranı olunur Rolls Royce hayranı olunur arkadaş gitmiş duster hayranı olmuş şaşıyorum gerçekten yani trollük yapacaksa bile 100 tane kazalı duster fotoğrafı koyacağına gitsin 2 tane Rolls Royce fotoğrafı koysun.

Tamam herkes için en iyi araba kendi arabasıdır ama duster'ı göklere çıkarmakta başka bir konu, bu zamana kadar çok konu gördüm ama ne bu arkadaş kadar ilgincini nede bu kadar saçma konu gördüm.

Birde tutturmuş duster büker,çok sağlam vb. diye kendi söylediği yalana inanmaya başlamış.

Sağlam değil işte bu kadar basit tek pozitif yönü Renault dci motoru.

Bakalım konu nerede bitecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimleri ben mi çizdim arkadaşlar, by kazalarda Duster diğer araçtan daha sağlam işte, niye kabul edemiyorsunuz, şerefinize onurunuza mı dokunur?

Ayrıca şuan Türkiyede bile, hem davası devam eden veya hapis/para cezası verilen olgular var.

Bunlar ölümlü kazalar olduğu için ve bazılarında da dava devam ettiği için bilgi paylaşamıyorum.
    Bu kazaların bir kısmı kafadan bir kısmıda smalloverlap olarak gerçekleşmiş.

Çok merak eden varsa özelden bilgi verebilirim.

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum hocam.

Arkadas yine bos bos konusmaya devam edicek,anca oyle biter konu.Dacia'ya mail atalimda bari bu arkadasi avukat diye ise alsinlar.

Ama nasil bos bos konusuyo ya cok komik

• Kimin BOŞ kimin DOLU konuştuğu ortada, sırf laf ebeliğiniz var, ne sorulara cevap verebilme ne de OBJEKTİF olabilme beceriniz var.

Gören gördü zaten herşeyi ve bu konuya girdikçe de görmeye devam edicek.
    Burda sizin gibi 3-4 ÖNYARGI KURBANI insanın dediklerini kimse kaale almıyor.
    Millet gözüyle görüyor, yoruma bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Neyse, gerçekler göründü, düşmanlar çatladı.
    Konu amacına ulaştı, teşekkür mesajları bana kafi.

Elbet bu süreçte TENEKE TEZİnin çürütülmesi birçok çevreleri rahatsız etti, cevaplar ÇAMUR atmaktan öteye gidemedi, hatta birçok soruma cevap dahi verilemedi (çünkü belgelerle destekliydi)

Selam olsun herkese.
    Saygılar, sevgiler

Dış güçlerin, faiz lobisinin, diğer lobilerin, derin devletin duster'ı teneke gösterme çabalarına aldırmayıp bu yolda büyük fedakârlıklarla duster'ı teneke olmadığını dünya'ya gösterdiğiniz için insanlık size minnettardır.

Bu sizin için küçük insanlık için büyük bir adım.Adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız.

Size minnettarız...

Allah da seni güldürsün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

Bir araba bu hale nasıl gelir? Çok büyük kazalar gördüm ama şaseden yırtılan araba ilk kez gördüm. Kaportadan da değil şaseden yırtılmış. Kaporta her araçta ince sac zaten. Koruyucu bir özelliği yok. Olsa olsa darbe emme özelliği olabilir. Ama şasenin böyle yırtılmasını aklım almıyor. Alüminyum herhalde bu arabanın şasesi.

Bu nedir ya gerçek mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Yıl 2015 olmuş hala saglamlık algısı olarak ama karşıdaki arabayı bükmüş ama diye konuşan insanlar var. Kara cahillik zor birşey.

Loganım vardı, 5 sene sonra her yeri oynamaya, her yerinden ses gelmeye başlamıştı. En mukemmeli ise seyahat esnasında surucu kapisinin acilmasiydi.

Ne uzatiliyor burada anlamadim? Duster dediğin duz yolda frenlemede takla atan, testlerden 3 yildiz alabilen araba. Yukseklik avantaji ile bukebilir ama kaza sirasinda hatta normal yolculuk esnasinda icinde olmak isteyecegim bir araba degil.

Herkesin emegine tercihine saygim var, az butce ile arazide arabaya ihtiyaci olan adamin duster almasina saygi duyarim. Ama sehirde bu arabayi kullanana saygi duymam. Suv alamayacak kadar fakir, ama suv aldim demek isteyen adamlarin arabasi bu. Git o paraya konforlu guvenli binek bir arsba al kardesim.

Öncelikle KARACAHİL gibi şahsıma hareket edemezsiniz, varsa belgen sunarsın, efendice düşünceni belirtirsin olur biter.

Ayrıca madem sizin için EuroNcap önemli, Duster o zaman 2 yıldız alan Jeep Compasstan daha güvenli deyin. Hadi söyleyin, onurunuza dokunmaz herhalde dimi?
    https://m.youtube.com/watch?v=FH1KrwUeEqY

Ayrıca fren konusuna gelince, sınıfındaki tüm araçlar arasında 34,2 metrelik durma mesafesiyle en iyi değere sahip araçtır.
    Resmi büyütüp tüm rakiplerine bakabilirsiniz.

Derim ne olacak ki? Jeep babamın malı mı da savunacağım? Hatta kendi arabama da diyeyim kendi arabam 35 bin liraya sifir olarak alindigi icin perde hava yastiklari yok ve yandan kazalara karsi sadece bel seviyesinde patlayan havayastiklari ile koruyor, piyasadaki cogu arabadan guvensiz. Uzgunum ama su konudaki fanatizmi bir tek sen yapiyorsun arkadasim. Dedigin jeep modeli de forumda tartisildi zaten. Her markanin boyle yuz karalari da var.-ki ben amerikan suvlarinin sadece heybetli oldugunu dusunurum guvenli degil.

• Görüyorum ki, herkesin KIRMIZI ÇİZGİleri var, bu konuda mutabakata varamayacağız.

Saygılar, sevgiler.

Hepimiz, ne güvenli ne de güvensiz araçlarımızla kazalardan uzak duralım.

Allah göstermesin...Amin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 11 Haziran 2015; 19:22:24 >
  • Ee kim kazandı?

• Kazanan DEMOKRASİ oldu

• Hey yavrum hey, adam konserve savunuyor burda. Ayıca "Duster Accident"diye yazınca yüzlerce resim çıkıyor. Aha o zaman Duster vs Audi. Gerçi Duster'ın Audi'yi de bükmesi lazımdı ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hey yavrum hey, adam konserve savunuyor burda. Ayıca "Duster Accident"diye yazınca yüzlerce resim çıkıyor. Aha o zaman Duster vs Audi. Gerçi Duster'ın Audi'yi de bükmesi lazımdı ama...

Hocam bu kaza kafa kafaya depil ki.
    Ben sadece kafa kafaya olan kazalar için iddia ettim.
    Ne yazık ki GOL DEĞİL

• İş Duster'ın herhangi bir araca yandan çarpmasına gelirse, burda moraller alt üst olur. Bence bu işe hiç girmeyelim.
    Küçük bir ipucu

• 3 gun once konuyu birakip gitmistim. Yine karsima cikti ve adam yilmadan, gece gunduz hala devam ediyor. tek basina 50 kisiyle savasiyor. En sonunda ben kabul edecegim galiba.

• Kimseden ufacık bir destek istemiyorum, yoksa TROLL diyolar.

Aslunda mevzu bitti kapandı, tatlıya bağlandı ama ara sıra sataşanlara mecburen cevap veriyorum.

• Çılgın dustercı forumu coşturuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

20 yaşındaki arabayla duster kıyaslanır mı yazanlar duster tavsiyesi istenince dusture bineceğime 20 yıllık mersoya binerim yıldızı yeter yazanlar aynı kişiler.

• Bu millette moda aldığı araç,telefon vs yi ölümüne savunmak.
    Para verdiği cansız nesnenin fanatiği olan tek millet Türk milletidir.
    Kimi lükse düşkündür gider lüks araç alır.
    Kimi ekonomisine düşkündür gider ekonomik araç alır.
    Bu milletin %99'u güvenlik için araç almaz.
    Ucuz diye hasarlı araçları görünce ağzı sulanan sonra da canı yanan yüzlerce kişi var.
    Boşuna tartışıyorsunuz.
  • Aytürk kullanıcı isimli arkadaşın final otomotiv konusunda yorumuna itafen.

Açılış

Haftalık teneke mi değil mi konusuna hoş geldiniz.
    Konu sahibi çarpışma testlerinin resmini koyarak aracı savunur.
    Konudaki kişilerde kaza resimleri koyarak tartışmaya dahil olur.
    Çöp,teneke,hurda kelimeleri havada uçuşur.
    Bir ortak nokta da buluşulmaz.
    Toplu sövme,sayma töreni yapılır.

Kapanış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.